Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vegetasmate → Zoro

Lol!!! Thanks thanks!! Eeee ti n akano eixa kai ena titlo na diatiriso opos lene kai merikoi gnostoi agnostoi XD Nai ksekinisa bleach alla gia poli sigekrimeno logo (ta upoloipa meso msn) gia FT den psinomai auton ton kairo....
Mar 23 2010 20:54
Photo

Night Wizard Seal → Daz

Daz-san μπορείς λίγο να κοιτάξεις το πόστ που έκανες στο Fairy Tail manga thread και να το βάλεις σε σπόιλερ τάγκ;
Mar 23 2010 20:40
Photo

うずまき ナルト → minuu

γειά
Mar 23 2010 19:59
Photo

Night Wizard Seal → minuu

Έχω κατεβασμένα βιβλία από το ίντερνετ και διαβάζω από εκεί αυτοδίδακτός. Για να τα μάθω τα ξαναγράφω σε ένα δικό μου "τετράδιο" με την σημασία τους και τις διάφορες προφορές τους και τα διαβάζω ύστερα και από εκεί. Έχω και λεξικά για να βλέπω πως πρέπει να τα γράφω και ούτο καθ'εξής. Επίσης το πρώτο πρώτο βιβλίο που είχα και έχω βγάλει φωτοτυπία είναι ένα το οποίο έχει μόνο τους πίνακες με τα κάνα, ένα πίνακα με δέκα κάντζι(μια χαζαμαρούλα) και έχει αρκετή γραμματική. Μπορώ να τα διαβάσω από εκεί, αλλά κατεβάζω και το genki 1+2. :)
Mar 23 2010 19:52
Photo

minuu → Night Wizard Seal

πωπω χαιρομαι π κ αλλα παιδια τς ηλικιας μ ασχολουνται μ τετοια πραγματα.και γω εχω τρελα μ τ ιαπωνικα κ γενικα μ οτι καταπιανομαι.εγω τωρα αρχισα kanji τα βασικα 80 τ πρωτου επιπεδου.κ kana ξερω πλ καλα.ν σ πω εσυ απ που εμαθες kanji ?ξερεις κανενα καλο site?
Mar 23 2010 19:30
Photo

Έχω κανα 2 μήνες που έχω αρχίσει. Και μαθαίνω τα βασικά. Από κάντζι δεν έχω πρόβλημα έχω μάθει πάνω από 150 και σιγά σιγά προσπαθώ και τα "αποστηθίζω"(παράλληλα με λεξιλόγιο). Από γραμματική 1-2 πραγματάκια ξέρω μόνο αλλά θέλω να το προχωρήσω λίγο. Έχω μεγάλη τρέλα για την γλώσσα και σίγουρα θα το πάω μέχρι το 1ο Κίου (νά'μαι καλά μέχρι τότε:hihi2:)
Mar 23 2010 19:11
Photo

Zoro → lordofblues

Zoro is dead, Lexus has taken over. Heeeeeeyy, χρόνια και ζαμάνια Lordy, πάνω από ένα έτος είχαμε να επικοινωνήσουμε. :P Το παλιό name δεν το χώνευα άλλο, χώρια τα μπερδέματα με τον άλλο μασκοφόρο που γινόταν συνεχώς, οπότε το άλλαξα (επιτέλους). Ωστόσο, μιας και είμαστε σε forum και το ένα name αξίζει όσο τ' άλλο, μπορείς ακόμη να με φωνάζεις όπως παλιά, worry not. :P Τι γίνεσαι εσύ; Τέρμα ο στρατός; Έπιασες δουλειά; D.gray, λόγω σετακίου, έχεις δει το manga ή το anime btw; Λέει όσο λένε;
Mar 23 2010 18:58
Photo

minuu → VampireGirlization

ναι τ εχω δει κ στενοχωρηθηκα πλ π τ τελειωσα μεσα σ μιαμιση βδομαδα:blingeye2:...και συ απ οτι φανταζομαι [το χεις δει]...πιστευω οτι ειναι μια απ τς καλυτερες δουλειες π εχουν γινει..ωραιο τ signature π ειδα στ προφιλ σ..τι σημαινει ακριβως?
Mar 23 2010 18:47
Photo

minuu → Night Wizard Seal

δν κανει τπτ.τωρα ξεκινησες ιαπωνικα?
Mar 23 2010 18:42
Photo

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το βιβλίο :)
Mar 23 2010 18:23
Photo

VampireGirlization → minuu

οοοο...τιποτα......!!!! εχεις δει το death note ε??
Mar 23 2010 18:21
Photo

Night Wizard Seal → Ankaa

Πανελλήνιες εε; Υπομονή θα περάσουν :) Έτσι πάντα καλά :)
Mar 23 2010 18:18
Photo

QueenofHearts → Erisadesu

/ignore
Mar 23 2010 17:56
Photo

didimakia → croco~boy

μπα εγω δεν συμμετεχω στην ομαδα..απλα ειμαι graphic designer ^_^ οσο για τα ορθογραφικα εχουν ηδη αναφερθει και θα διορθωθουν λειαν συντομως...:)
Mar 23 2010 17:38
Photo

croco~boy → didimakia

Πολλα ορθογραφικα bro αλλα εσυ κανεις μονο το scan το οποιο ειναι προσεγμενο μπορω να πω!! Συνεχισε ετσι!
Mar 23 2010 17:35