Community Status Updates
croco~boy → minuu
To Death note ειναι και γ@μω αλλα κ το ναρυτο δεν παει πισω! Το FT: Fairy tail/ FMA: Full metal alchemist and One piece που ειναι το καλυτερο κατα την γνωμη μου. Btw που μενεις; Μια χαρα που μαθαινεις ιαπωνικα. :D
Mar 23 2010 14:17
Vegetasmate → Zoro
bonjour!!xronia k zamania! pos kai allaxes to nickname souuu??
by the way, eftiaxa to msn mou kai aepisis evala sto fb foto apo to maid cafe party!!
Mar 23 2010 14:14
minuu → Zoro
εφχαριστω!εχω πλ υπομονη οσον αφορα τ επεισοδια σ μια σειρα.ασε ,ειδα ολα τ επεισοδια naruto s 3 μηνες[καψιμο]οποτε θα φτασω γρηγορα στ καλο.τωρα εχω καταπιαστει μ τα ιαπωνικα!hehe.εσυ γενικα τι hobby εχεις?
Mar 23 2010 14:06
minuu → croco~boy
και γω μια απ τα ιδια!βασικα ειμαι καινουργια στ ''χωρο''γ αφτο δν πολυκαταλαβα τς συντομογραφιες[χεχε ''αασχετηη''οπως ft ας πουμε!εμενα τα αγαπημενα μ ειναι naruto k death note!!μαθαινω κ ιαπωνικα εδω κ 4 μηνες!χαιρομαι π σ γνωριζω!see ya!
Mar 23 2010 14:01
croco~boy → D.Dragon
Εγινε τπτ με τις εικονες γτ δεν μπορω να τις δω χεχε; Ποσταρε τις ξανα !!
Mar 23 2010 14:00
Cassiel → QueenofHearts
Ναι με τόση δουλειά που θέλει απορώ που πήγα και έμπλεξα μερικές φορές XD.Thanks again:)
Mar 23 2010 13:38
Ankaa → Night Wizard Seal
aloha φίλτατε :P .. ε ναι δεν εχω πολύ χρόνο λόγω πανελληνίων. Όλα καλα. Πάντως στα events άρχισα να ξαναπηγαίνω...
Mar 23 2010 13:32
Anyparktos → Sponis
Nαι ρε συ...Φοβερο arc...Νταξ' θα μου θυμησεις γιατι εβλεπα και διαβαζα bleach,φοβαμαι οτι θ αρχισω να ξαναδιαβαζω για να απογοητευτω αλλη μια...Αλλα εσυ συνεχισε,αφου εχει μπολικο πραμα ακομα να διαβασεις μονοκοπανια.Αν περιμενεις καθε βδομαδα το επομενο μετα απογοητευεσαι γιατι ολο και θα μαζευτουν 2-3 βδομαδες λαλακιας και θα βαριεσαι!
Mar 23 2010 13:32
Erisadesu → Serperoth
[QUOTE]Μία εξήγηση υπάρχει. Ο Chuck Norris είναι κρυφό μέλος του forum...
Σοβαρότερα τώρα είναι το μοναδικό μέρος που μπορώ να πώ τα πράματα που έχω πει (τουλάχιστον 3 παραδείγματα) χωρίς να με κοιτάει περίεργα ο κόσμος.[/QUOTE]
αυτο δεν σημαίνει οτι δεν κοιτάμε περίεργα αυτά που γράφεις....και οτι μερικές φορές
ο μόνος λόγος που δεν καλέσαμε τους άντρες με τα λευκά είναι το ότι δεν ξέρουμε που μένεις.
Mar 23 2010 13:30
Sponis → Anyparktos
Τώρα σχετικά ξαναξεκίνησα...
λάτρεψα Nel με την chibi μορφή της... με την άλλη είχαμε απλά τρελά nosebleed...
ΠΟΣΟ ΓΑΜΠΙΠ ΤΟ Turn back the Pendulum Story???
Συνεχίζω και βλέπουμε...
Mar 23 2010 13:05
mono → kazmir
Ναι γι' αυτό σου είπα ότι συμφωνώ εν μέρει...Είναι μεν επιλογή μας αλλά μια επιβεβλημένη επιλογή αν μπορείς να το πεις έτσι...Μπορεί να μην επιβάλλεται με τη βία των όπλων αλλά με όλα αυτά που είπες...Βασικα συμφωνώ απόλυτα με το συλλογισμό σου...Μην μελαγχολείς, δεν έχει νόημα :P
Mar 23 2010 12:14
kazmir → mono
Για την κουβέντα και μόνο, γιατί κατά τα άλλα μάλλον συμφωνούμε σε γενικές γραμμές... Εν μέρη ναι μπορεί να πει κανείς ότι το συντηρούμε με τις επιλογές που κάνουμε. Όμως πάλι δεν μπορείς να αρνηθείς ότι μεγαλώνουμε μέσα σε αυτό το σύστημα και μας κάνουν τόση πλήση εγκεφάλου από μικρή ηλικία που θεωρώ ότι όποια δυνατότητα επιλογής κι αν έχουμε απλά χάνεται, στην καλύτερη περίπτωση μειοψηφεί. Αν σε αυτό προσθέσεις ότι εκχωρούμε το πολιτικό δικαίωμα του να αποφασίζουμε εμείς για εμάς σε 300 και καλά υπερσοφούς, ε τότε σίγουρα δεν σου δίνονται πολλές επιλογές. Δεν συζητάω καν δε την περίπτωση όπου κάποιος πρέπει να βγάλει τα προς το ζην, οπότε υποχρεώνεται θέλοντας και μη να συμμετάσχει σε αυτό το οικονομικό έκτρωμα-σύστημα που λέγεται καπιταλισμός. Χεεεεχ δεν συνεχίζω γιατί είναι μάλλον βαρετή και κουραστική κουβέντα για να γίνεται μέσω ιντερνετ. Μελαγχόλησα... Πάω να δω κανένα ανιμέ να ξενιάσω :P
Mar 23 2010 12:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed