Jump to content

Community Status Updates

Photo

VampireGirlization → minuu

ναι το εχω δει αλλα δεν μαρεσε το τελος..... δεν επρεπε να πεθανει......!!!! το signature???
Mar 24 2010 13:55
Photo

IreneTheCardcaptor → Tomodachi2

Καλά, Lia-san, το καραόκε τα 'σπασε! Είσαι θεάρα!
Mar 24 2010 13:12
Photo

IreneTheCardcaptor → HikariAngel5

HELLO! Είσαι κάποιο από τα κορίτσια που ήμασταν μαζί στο καραόκε; (Πες μου τι τραγούδησες να καταλάβω ποια είσαι!) :D
Mar 24 2010 13:10
Photo

Getekid → HikariAngel5

Αχά, εγώ αρκέστηκα στο προφίλ σου που ήταν γεμάτο Digimon και στη φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου στο myspace. Πάντως για τη συνεργασία ισχύει. Το σχέδιο ήταν να πω τους μεταγλωτισμένους στίχους και μετά να το κόψει. Αυτό που κάναμε είχε περισσότερη πλάκα και ποικιλία. Να φανταστώ το αποφάσισες εκείνη τη στιγμή να το πεις και το παρήγγειλες;
Mar 24 2010 12:21
Photo

1451 → zade

Χαχα ωραίο poster. Λίγο ξεκάρφωτη η σαύρα αλλα εξακολουθεί να είναι ωραίο!
Mar 24 2010 11:19
Photo

Hazukimono

[IMG]http://www.k9treat.com/gallery/home_pawties/2004/nya/Nya's%20a%206%20year%20old.JPG[/IMG] Partyyyyyyyyyyyyy !!!! :P
Mar 24 2010 10:55
Photo

NoDsl

Ναί, ναί κι όμως ζώ :p τι κάνεις βρε κοπελιά όλα καλά;
Mar 24 2010 07:13
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Άμα σου πω πως το είχα σκεφτεί κι εγώ όταν περνούσα το σημείο πρώτη φορά, αλλά μετά το (ξ)έχασα μέσα στα όλα που ήθελα να πω για την σειρά, θα με πιστέψεις; :( Βέβαια τώρα που τα λέμε θυμήθηκα πως νόμιζα τότε ότι πρέπει να κάλυψε το γεγονός ο Kishi (και προφανώς γι' αυτό το ξέχασα και δεν το ανέφερα): σε όλο το Naruto απ' όσο ξέρουμε οι μόνοι με mangekyou είναι ο Sasuke, o Itachi, ο Madara και ο αδερφός του (well, Kakashi too, αλλά οι μη καθαρόαιμοι Uchihas δεν είναι άξιοι να αναφέρονται καν, συμφωνείς; XD), κοινώς 2 ζευγάρια αδελφών. O Madara όταν τα πήρε από τον αδερφό του είχε ήδη τυφλωθεί, οπότε νομίζω μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα μάτια του δεν ήταν functional πια, άρα βγαίνουν από την εικόνα. Όντας και η πρώτη φορά που γινόταν αυτό το πράγμα, δεν μπορούσαν να ξέρουν ότι αν τα είχαν ανταλλάξει εξαρχής θα είχαν EMS. Ο Itachi πάλι, παρότι σίγουρα γνώριζε αυτό το γεγονός, κάθε άλλο παρά να πάρει τα μάτια από τον χαριτωμένο αδελφό του ήθελε, οπότε εξηγείται κι αυτό... τώρα γιατί εξαρχής δεν αντάλλαζε μάτια και καθάριζε τον Madara μόνος του, αντί να τα αφήσει όλα στα χέρια του Naruto όπως τόσοι άλλοι πιο πριν/μετά του (χμμ say Jiraiya, Nagato, Tsunade, Sakura, Kakashi to name a few), μου διαφεύγει... :rolleyes: Όσο για το υπόλοιπο σόι well, κι εδώ πιστεύω υπάρχει εξήγηση. Το ότι υπάρχει cheat για να αποκτήσεις το ems δεν σημαίνει ότι υπάρχει και για το ms. Και πάλι πρέπει να καθαρίσεις τον καλύτερό σου φίλο, κάτι που προφανώς δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να κάνουν (εκτός κι αν τους μάθαινε το cheat o Kakashi :P). Still παραμένει στον αέρα το γεγονός πως μέσα σε τόσες γενιές Uchiha μόνο 1 κατάφερε so far να έχει ems, ενώ λογικό είναι να υπήρχαν κι άλλοι με δίψα για δύναμη σαν αυτόν και που θα το επιχειρούσαν... τι να πω, προφανώς το υπόλοιπο clan ήταν ακόμη πιο κάτω από τον Madara σε μυαλό... and that says much, είδαμε που κατέληξαν. :hahaha:
Mar 24 2010 01:31
Photo

Erisadesu → NoDsl

ζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 24 2010 01:09
Photo

legeon → giota83

ω ναι και όμως είμαι.με καταγωγή Αλεξανδρούπολη
Mar 24 2010 00:55
Photo

Mad_Hatter → Zoro

ΟΚ, διαβασε να ξεραθεις:hahaha: [QUOTE=mangahelpers] As far as we know, the key to gaining Eternal Mangekyou Sharingan requires an eye transplant from an MS user to another MS user. Well, what exactly stops two MS users from simply trading eyes? Either Kishi is going to retcon later that it isn't a simple transplant (that both eyes will somehow be necessary to form the EMS eyes, resulting in the original eyes being useless),[B] or Madara and his brother were just complete idiots.[/B] [/QUOTE]
Mar 24 2010 00:34
Photo

Night Wizard Seal → minuu

Μην το λες, βοηθάνε τα βιβλία. Ότι καλό βρείς και σε βοηθήσει κατέβασε το :)
Mar 23 2010 23:55
Photo

zafoulis → VampireGirlization

kala eimai. esu pos eisai?
Mar 23 2010 22:53
Photo

Zem@c → D.Dragon

afou to les esu gia 10 se empisteuomai....anupomonw na to dw
Mar 23 2010 21:56
Photo

minuu → Night Wizard Seal

o ok.8α ψαξω....εγω εχω καποια standard site αλλα δν κατεβαζω βιβλια κ τετοια.και γω αυτοδιδακτη..ολοι μ δουλευουνε π παιδευομαι μ τα ''ορνιθοσκαλισματα''αλλα γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.:kakaka:
Mar 23 2010 20:56