Community Status Updates
IreneTheCardcaptor → HikariAngel5
Σε θυμάμαι, θεάρα! Κι εσύ τραγούδησες πολύ ωραία!
Mar 24 2010 22:55
IreneTheCardcaptor
Ναι! Είσαι 8εάρα! Σε 8υμάμαι! Ρε συ, κάπου μας έχει να τραγουδάμε! xD Μπαίνω να με δω! Ψάξε κι εσύ να δεις τον εαυτό σου!
Mar 24 2010 22:54
didimakia → Tea-chan
[QUOTE=Tea-chan;378546]Ας πάμε σε ένα άλλο είδος τρέλας...
[SPOILER][IMG]http://i212.photobucket.com/albums/cc94/VampiressEclipse/Hellsing/Major.jpg[/IMG][/SPOILER]
Μέχρι να καταλάβω τί θέλουν να πουν οι ποιητές, είδα κι απόειδα... :beaten:[/QUOTE]
λολw00t σβαστικα ειναι αυτο στο background? XD
Mar 24 2010 20:58
Mad_Hatter → The Tragic Prince
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=kENEx5bwLow&feature=related[/URL]
Mar 24 2010 20:03
imm0rtal → Cassiel
αχχ ναι εγω τα χα κανει χεχε :P
απλα τι παιζει ρε μαν..... οταν επεστρεψα με κουτια να τα παρω απ το dasein την 2ρα το ενα απ αυτα ηταν μισο σπασμενο :if:
αλλαγη περνει, απλα δεν θα ειναι ιδιο με πριν (ο τυπας με τα runes που λαμπουν ηταν χεχεχ) πηγα να κατεβασω το πακετο αλλα η conection μου ειναι γτπ:roar: αρα νο πακετ φορ μι....:zetsubou:
μηπως λετε να τα ανεβασετε σε κανα facebook η κατι αναλογο??
Mar 24 2010 19:49
Zoro → ZeLiGa
Και που να δεις τι περιμένει πιο κει, από τα καλύτερα σημεία της σειράς imo.
Αν και φαντάζομαι θα έχεις καταλάβει τι εννοώ. :P
Mar 24 2010 19:38
Zoro → Mad_Hatter
Και να σκεφτείς ότι είχα σκοπό να γράψω μόνο την πρώτη πρόταση και μου ήρθαν όλα εκείνη την στιγμή! :zetsubou:
Btw περί του τελευταίου chap του Naruto δεν ξέρω, μου δίνει την εντύπωση ότι όλο αυτό το arc μετά τον Pein (με εξαίρεση το Kage Summit που μου άρεσε) ήταν ένα τεράστιο χάσιμο χρόνου για να κάνει 2 πράγματα ο Kishi: a) να βγάλει τον Danzou από την μέση (αφού ήταν να πεθάνει έτσι πιστεύω μπορούσε άνετα να μην υπάρχει στο σενάριο, όχι ότι ήταν κακός χαρακτήρας, αλλά όχι τόσο απαραίτητος "space-like") και b) να δούμε εκ νέου την συνάντηση NaruSasu, για 3η συνεχόμενη φορά, με το ίδιο αποτέλεσμα πάλι. Πράγματα που μπορούσαν άνετα να κοπούν, αν ήταν απλά να πάρει EMS η μεγαλειότητά του η όλη ουσία... εύχομαι την 4η φορά που θα βρεθούν να τηρήσει τον λόγο του ο Naruto και να ψοφήσουν μια και καλή. :smokingg:
Mar 24 2010 19:35
Cassiel → imm0rtal
Ναι,και είναι μέσα στο πακέτο που ανέβασα στο θέμα του καφέ στα τελευταία posts:).Και εγώ και ο Yumemaru βγάλαμε και είναι και των δυο μας μέσα;).Εσύ ήσουν που τα είχες κάνει:);
Mar 24 2010 19:19
Hollister → VampireGirlization
aa mn xaneis xrono!an ta ktlvs sou exw kai merikes erotiseis:P
poia alla sou aresoun????
Mar 24 2010 19:00
HikariAngel5 → Getekid
:D!!!!Βασικα επιδη δεν ειμουν κ πολλυ σιγουρη για το αν θα εβγαινε καλα το αλλο κομματι π ειπα το ειχα ζητησει κ αυτο για εναλακτικο!!!αλλα δν μ ειπε κανεις πως το ειχε ζητησει αλλος!!!Ναι οντος ειχε πολλυ πλακα οπως κατεληξε τελικα!!Βρεθηκαμε ενα καρο ατομα να τραγουδαμε!!!:D
Mar 24 2010 18:03
HikariAngel5 → IreneTheCardcaptor
Hai hai!!!!!Η Meg ειμαι!που συστηθηκαμε και σ ειπα οτι εχεισ τελεια φωνη!!που τραγουδησα Nana!!!remember?:)
Mar 24 2010 17:58
imm0rtal → Cassiel
hey mate τι λεει?? :)
να σε πω, μηπως ετυχε να βγαλεις φωτος κατι γλυπτα στο maid cafe που μας περασε???:hmmm:
Mar 24 2010 17:26
Mad_Hatter → Zoro
Και με το MS ηταν οι πρωτοι που το ξυπνησαν,αλλα ηξεραν τι επρεπε να γινει για να το παρουν, Αλλα βεβαια η λεξη uchiha και μυαλο δε πανε μαζι:hahaha:.
btw ειχες δεν ειχες, παλι το εγραψες το σεντονι σου :P
Mar 24 2010 16:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed