Community Status Updates
zade → Asaph
Σιγά βε hot babe ! Δεν θα πεθάνεις από την δουλειά.Έχω εμπιστοσύνη σε εσένα! XD
Mar 25 2010 11:14
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Πηγαμε Κρητη... Η Κρητη ητανε τελεια, η εκδρομη χαλια. Δεν ξερω για ποιο λογο και τι μουντζα ειχαμε φαει, παντως τσακωνομασταν ολοι μεταξυ μας, καποια παιδια πηγαν και στο νοσοκομειο και γενικα η ατμοσφαιρα μεταξυ μας ηταν η χειροτερη που θσ μπορουσε να υπαρχει. Και ηταν μ@λακια αυτο γιατι παντα ημασταν μια παρεα και παντα περνουσαμε τελεια στις εκδρομες, δεν καταλαβα γιατι στην τελευταια μας εκδρομη να τα ισοπεδωσουμε ολα..
Mar 25 2010 10:38
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Lucy Heartfilia
Αααααχχχχ..... Ενας απο τους λογους που θελω να παω Κορεα και Ιαπωνια :P
Mar 25 2010 10:36
Cassiel → imm0rtal
Άσε και γω φοβάμαι μην μου έσπασαν κατί πολύύύύ πιο εύθραυστο...
Ναι το έχω κάνει ήδη.Αλλά εκεί δεν είναι όλες και σε μικρή ανάλυση.Αλμπουμς : Cosplay Experience 15 & 16
[url]http://www.facebook.com/cassiel.p[/url]
Mar 25 2010 00:49
Zoro → ZeLiGa
Επίσης παίζει κάτι με την τεχνική του ματιού του Kakashi (που πήρε από τον Obito), αλλά αφού δεν διαβάζεις το manga δεν λέω άλλα. Τέλος, μοιάζουν και πολύ τα μαλλιά τους... έχει δώσει πολλά στοιχεία για κάτι τέτοιο ο Kishi, άντε να δούμε πιο κει. Προς το παρών δες τι σε περιμένει σε 6-8 επεισόδια. :P
Mar 25 2010 00:40
ZeLiGa → Zoro
[SPOILER]Ναι, διότι και στους δύο λείπει το αριστερό μάτι. Επιπλέον, κάνει μπαμ και το όνομα to-bi/obi-to. Λογικά, το ίδιο άτομο πρέπει να είναι. Μόνο που δεν κατάλαβα από πού βγήκε το madara. :P[/SPOILER]
Mar 25 2010 00:33
HikariAngel5 → IreneTheCardcaptor
:DDDD!!!!!!!Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!Αν και η φωνη μου πιστευω οτι δεν ειναι κ πολλυ καλα δουλεμενη!Το αγαπαω πολλυ ομως το τραγουδι!!Στο τελευταιο κομματι π ειπατε συγκηνηθηκα !!!Σε εψαξα κ youtube π μ ειπες αλλα δεν μπορουσα ν σε βρω!:(
Mar 25 2010 00:26
Zoro → ZeLiGa
Χεχε ναι, κι εγώ είχα μείνει όταν το έμαθα, αν και το έφαγα σε spoiler λίγο πιο πριν. :P
Btw μπράβο που μυρίστηκες μια πιθανή σύνδεση που παίζει με Obito, εγώ άργησα να το πάρω χαμπάρι... όχι ότι έχει ειπωθεί τπτ μέχρι τώρα, αλλά παίζουν πολλές υποθέσεις πάνω στο θέμα.
Τα καλύτερα έπονται. :)
Mar 24 2010 23:33
ZeLiGa → Zoro
ZOMG and 3 TROLl! O tobi είναι ο [SPOILER]περιβόητος uchiha madara που ακούω τόσο καιρό; Κι από ότι κατάλαβα είναι και ο obito που είδαμε στο kakashi gaiden. Αυτά είναι![/SPOILER]
Mar 24 2010 23:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed