Jump to content

Community Status Updates

Photo

amaya3 → Tea-chan

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ...αλλά αυτήν τη φορά κατέβασαν κι άλλα m-rated. Έλεος δλδ, τα θιγμένα fangirls ας ασχοληθούν με τα brainless Kyoko-and-Ren-get-married-and-have-lots-and-lots of kids-κι όλα-αυτά-στον-κόσμο-όπου-τα-μωρά-τα-φέρνει-ο-πελαργός fics κι ας αφήσουν τα lemons ήσυχα!:burningbe3: Thankies, τώρα μου 'ρθε και περισσότερη όρεξη! :sadist::borednn9: Κανείς δεν μας λυπάται after all...ΤΙ θα διαβάσουμε ΠΑΛΙ ΣΕ 1ο ΠΡΟΣΩΠΟ από τη φοράδα;;;!! There is no hope, only despair.
Mar 30 2010 21:25
Photo

zafoulis → VampireGirlization

οχι ακομα γιατι αρχησα να διαβαζω το manga του Fairy Tail γιατι δεν μπορω να αρκεστω μονο στο anime δεν αντεχω θελω να δω τη συναιχεια!! :kakaka: :P . Βασικα δεν παιζει το πρωτο επισοδειο (στο Full metal alchemist) και σπαστικα αγρια!!!!:mador2: χεχε :D EDIT: χαχα μολις ανακαληψα οτι φτιαχτηκε!! oh yeah!!! αλλα να ρωτησω εγω τωρα... παιζει να μην καταλαβω την υποθεση του επειδη δεν εχω δει το πρωτο F.M.A. που βγηκε; ε;:hmmm:
Mar 30 2010 21:22
Photo

Tea-chan → amaya3

o.O ΠΑΛΙ;;; Χριστέ μου, τί κόλλημα... Κάποιος σε έβαλε στο μάτι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Αυτή η ιδέα είναι πολύ ωραία! *.* Και τώρα, ας κλάψουμε λίγο: [url]http://www.guardian.co.uk/books/2010/mar/30/stephenie-meyer-new-twilight-novella[/url] ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ!!! ΘΑ ΤΟ ΕΚΔΟΣΕΙ Η ΕΛΕΕΙΝΗ!!!
Mar 30 2010 21:02
Photo

Zem@c → D.Dragon

για αλλη μια φορα δν θα δω σποιλερσ....απλα πεσ μου με αριστα το 10 ποσο βαζεισ??
Mar 30 2010 21:01
Photo

amaya3 → Tea-chan

Το τίποτα του τίποτα δυστυχώς...Δεν έχω χρόνο >_< Αλλά τώρα στις διακοπές σκέφτομαι να γράψω κάτι. Δεν ξέρω αν θα είναι lemon όμως. Μου μπήκε η ιδέα να κάνω την Kyoko να παίξει την πόρνη, κάτι που θέλει πολυυύ δουλειά και μάλλον θα είναι fic πολλών chapter(αν τελικά το γράψω). Με τρώει και το χέρι μου για κανα Basara(υπέροχο shoujo) lemon...Btw, πάλι μου το κατέβασαν το SB fic από το FF.net. FFFFFFFFFFUUUUUUUU-
Mar 30 2010 20:53
Photo

avaton → ZeLiGa

Ti leei zeliga? ti kaneis? exw kairo na mpw edw xD
Mar 30 2010 19:39
Photo

Tea-chan → amaya3

Αυτό με τη προφορά μου το λένε κι άλλοι... πάντα πίστευα ότι έχω απαίσια προφορά... καλέ, εσύ κανένα lemon έχεις γράψει τώρα τελευταία; *.*
Mar 30 2010 19:33
Photo

amaya3 → Tea-chan

Γκρινιάζουν τα fangirls επειδή η Αλίκη έφυγε από την Underland; I had no idea. Αλλά δεν με εκπλήσσει κιόλας το γεγονός. -.- Αυτό το περίμενα κι εγώ αλλαααά...ΔΕΝ. :/Ανυπομονώ να το διαβάσω girl, και η προσθήκη του Sparrow είναι <3 Oh yes, έχεις καεί. XD Ελπίζω κι εγώ να υπάρχουν στο DVD τα φιλιά του original script αν και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη. Ωωω, τιμή μου! PS: Τι τέλεια προφορά που έχεις!
Mar 30 2010 19:23
Photo

Tea-chan → amaya3

Βασικά, έχει να κάνει με την απόφασή της να φύγει και γιατί αυτό ΗΤΑΝ το σωστό, παρά τις γκρίνιες των fangirls... Επίσης, περίμενα να τον συναντήσει ως κανονικό άνθρωπο στον κόσμο της στο τέλος, όπως της είχαν θυμίσει οι δύο ξαδέρφες της (αυτές που κολυμπούσαν γυμνές) τα χοντρά δίδυμα στην Underland. :P (Και μάλιστα, κάνει υπέροχο crossover με τους Πειρατές της Καραϊβικής, αν και παλιότερη περίοδο, με λίγο ζόρι βγαίνει! Πειρατές επιτίθενται στο πλοίο στο τέλος της ταινίας και ο τρελός καπετάνιος τους είναι ο Jack Sparrow, ο οποίος είναι ο τρελός καπελάς του άλλου κόσμου! Λέει; :P Μέχρι και βίντεο ανέβασα για το χορό και το πρωτότυπο σενάριο... [spoiler]http://www.youtube.com/watch?v=_ghpRdgu_Cw[/spoiler] Είμαι καμμένη. Ακόμη το γράφω, αλλά θα είσαι από τους πρώτους που θα το διαβάσουν!
Mar 30 2010 18:57
Photo

amaya3 → Tea-chan

Μη μου πεις...είναι Hatter x Alice fic;; :P Την είδα την ταινία. Αν και με απογοήτευσε αρκετά, την απόλαυσα και αρκετά! Ιδέα δεν είχα για το futterwack, LOL! Linku έχεις για το fic σου ή ακόμα γράφεις;
Mar 30 2010 18:32
Photo

Tea-chan → amaya3

Χαχα, ευχαριστώ! Κι εγώ έσκασα να το διαβάζω! BTW, έχω νέα μανία... Alice in Wonderland fanfic, να διαβάζω και να γράφω! Την έχεις δει τη ταινία;
Mar 30 2010 18:16
Photo

Zoro → Mad_Hatter

[SPOILER][IMG]http://i43.tinypic.com/otn4i0.jpg[/IMG][/SPOILER]:P
Mar 30 2010 17:37
Photo

amaya3 → Tea-chan

Πωωωωωωω, είσαι θεά! Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα! Πάω να λιώσω.
Mar 30 2010 17:28
Photo

VampireGirlization → zafoulis

:8): ωω ναι..................... αρχισες να το βλεπεις??:hmmm:
Mar 30 2010 17:09
Photo

VampireGirlization → GhostPrince

γεια σου......καλα ειμαι μωρε....εδω βλεπω οσο πιο πολυ μπορω anime!!! εσυ??
Mar 30 2010 17:08