Jump to content

Community Status Updates

Photo

SpirosK81 → ~*memole*~

Πάντα ανεβάζω μόνο thumbs (από το 2ο-3ο πάρτυ που ήρθα και μετά) γιατί είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για όλα και όλοι φαίνονται ευχαριστημένοι και με τις μικρές..... (εγώ το λέω facebook effect :P) Μεγάλες βάζω στο Flckr Μόνο. Μέσα στη βδομάδα λογικά.
Apr 11 2010 10:46
Photo

iristella → Shihama-ru

Seriously is it rape week or smth? XD
Apr 11 2010 02:19
Photo

QueenofHearts → YaTa

αυτό το okami έχει κάψει καρδιές!
Apr 11 2010 02:19
Photo

QueenofHearts → Kenny

Hello my dear boy, Είδα αυτό και είπα να το εναποθέσω εδώ να το προσέχεις. [spoiler] [IMG]http://i140.photobucket.com/albums/r10/RedQueenOfHearts/various/5042804.jpg[/IMG] [/spoiler] Πάντα με εκτίμηση, La Reine. :ureshii:
Apr 11 2010 02:04
Photo

Robin-Chwan → GhostPrince

Χαχα για το ιδιο μιλουσα. Το Εραγκον ειναι το 1ο απο τα 3 βιβλια (καποτε θα βγει και 4ο.....) απο την Τριλογια που λεγεται Κληρονομια. Η ταινια btw ηταν χαλια σε σχεση με το βιβλιο αλλα φανταζομαι το ξερεις ηδη αυτο αφου το χεις διαβασει. Τεσπα εμενα η αγαπημενη μου χαρακτηρας ειναι η Arya που οπως βλπεις την εκανα σετ!
Apr 11 2010 01:07
Photo

Erebos → 1451

Το [URL="http://rainmeter.net/RainCMS/"]Rainmeter[/URL] τρέχω με το default skin (Enigma), μαζί με τα CPU και RAM modules από το [URL="http://customize.org/rainmeter/skins/58074"]HUD.Vision[/URL] skin. Το καλό με το Rainmeter είναι ό,τι μπορείς να κάνεις customize τα πάντα και να συνδυάσεις skins μεταξύ τους, αλλά το κακό είναι ότι είναι λίγο δύσκολο στην αρχή. Αν σε δυσκολέψει, υπάρχει και το [URL="http://www.samurize.com/"]Samurize[/URL] που κάνει περίπου τα ίδια πράγματα αλλά είναι πολύ πιο εύκολο το customizing.
Apr 11 2010 00:36
Photo

GhostPrince → Robin-Chwan

mmm,,,το eragon το ξέρω ...το εχω διαβάσει(το πρωτο)που χε βγει και τενεια που επισης την εχω δει :P.. αλλά τα άλλα που ειπες δεν τα χερω XD
Apr 11 2010 00:13
Photo

Α, εγω οποτε αλλαζω set αλλαζε και το χρωμα στο profile μου αναλογα με τον χαρακτηρα. Τωρα εχω την Arya απο την Τριλογια (με 4 βιβλια) Η Κληρονομια aka Inheritance Cycle με πρωτο βιβλιο το Eragon αν το ξερεις. Anw το πρασινο ειναι το χρωμα της οποτε...
Apr 11 2010 00:00
Photo

Night Wizard Seal → Hyuuga_Nikorasu

[QUOTE=Hyuuga_Nikorasu;382237]Και ενας ακυρος Hyuuga σε αυτο το τσαπτερακι... που σαι οικογενεια!![/QUOTE] :nod: Έτσι ρε συγγενή. Να μας μαθαίνουν όλο και περισσότεροι :8):. Έλιωσα στο γέλειο btw.:hihi2:
Apr 10 2010 22:27
Photo

GhostPrince → Robin-Chwan

τώρα τίποτα ε? :\ κρίμα...:P και το Berserk τα σπάει...το διαβάζω κιεγω αυτόν τον καιρό λιγο λιγο...(όταν βρήσκω χρονο)..:| nice profile BTW....το αλαξες εντελώς απότι βλεπω :P *so green*
Apr 10 2010 22:21
Photo

1451 → Erebos

Καλησπέρα Erebos. Είδα το post σου στο wallpapers thread. Αν δεν σου είναι κόπος, μπορείς να μου γράψεις τα ονόματα των widgets που χρησιμοποιείς;
Apr 10 2010 22:18
Photo

miko-chin → Erisadesu

thanks dear από κάπου την ξετρύπωσα πάλι.Ούτε καν θυμάμαι.Δυστυχώς δε την έφτιαξα εγώ.Καλά ρε μέχρι και στις κοπελιές ταιριάζουν τα γούστα μας?Αν σου άρεζε και η Kuroki Meisha νομίζω θα έπεφτε μαλλιοτράβηγμα και για τις γυναίκες.Μουαχαχαχα!Dear θα τα πούμε μετά από κανα δυο μήνες γιατί τώρα με τις εξετάσεις δε θα ανοίγω καν τον υπολογιστή.Να'σαι καλά και να προσέχεις ποια πάει να μας πάρει τον TOP και τον Nari!
Apr 10 2010 22:13
Photo

the goblin → VampireGirlization

οπ σορρυ πραγματικα μπερδευτικα:cry5: λοιπον τη βλεπεις αυτον τον καιρο?????
Apr 10 2010 21:39
Photo

Μου τη σπαει το νετ. Αλλα πριν χαλασει ειχα αρχισει Beserk αλλα ειχα φτασει μονο μεχρι το 2ο chap.
Apr 10 2010 21:24
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Το Eragon ειναι Τριλογια με 4 βιβλια και το Harry Potter (nah....) ειναι Τριλογια με 7 βιβλια. Το χρωμα ειναι χαρακτηριστικο της Arya κυριως απο το χρωμα των ματιων της (κατι που αναφερει συνεχεια). Τη υπογραφη παλι τη χρωσταω στον Scorpion! Σου ειπα η ταινια σαν ταινια ηταν ωραια αλλα οταν διαβασα το βιβλιο (ναι τα κανω αναποδα εγω αυτα. πρωτα η ταινια μετα τα βιβλια) αρχισα να βριζω θεους και δαιμονες και κυριως αυτους που εκαναν την ταινια τοοοοσο διαφορετικη απο το βιβλιο. Μεχ.... Οσο για τα πανεπιστημιακα βιβλια τι να πω....η χαρα της ζωης! Μεσα στις ανατροπες και στην αγωνια. Δεν μπορεις να ξεκολησεις! (Αν και εγω δε θα επρεπε να μιλαω. Σε λιγο καιρο ειναι και οι δικες μου εξαιτασεις και αντι για Percy Jackson και Eragon θα επρεπε να διαβαζω Ιστορια aka το χειροτερο μου μαθημα....)
Apr 10 2010 21:21