Community Status Updates
Lebw → Shikamaru
Οταν εννοεις να ερθει, θες να το αγορασεις φανταζομαι?
Ειχαν ερθει τα members τους πριν απο κατι μηνες αλλα χωρις τον 2D ειχες παει?
Apr 21 2010 15:08
Lucy Heartfilia → GhostPrince
Καλή επιτυχία!!!
Βασικα δεν υπαρχει κανενα συγκλονιστηκο νεο...ααα! λεω απο του χρονου ν'αρχίσω kendo με μια φιλη μου, φαινεται να εχει πλακα!:ureshii:
Apr 21 2010 15:05
Shikamaru → Lebw
οχι απλα μαρεσουν ειναι τ αγαπημενο μ συγκροτημα:burningbe3:..............πως κ πως περιμενω τωρα να ερθει κ στην ελλαδα τ καινουργιο τους album για να φαω παλι πορωση:kill4u:
Apr 21 2010 14:47
Zoro → Tea-chan
Δεν είπα ότι θέλω ρεαλισμό ρε συ στο OP, αν δεις τα προηγούμενα posts μου είπα ότι Kuma και Blackbeard μου αρέσουν (ένας αρκούδος και ένας φαφούτης), δεν παίζει δλδ τόσο θέμα εμφάνισης όσο χαρακτήρα... κοινώς, προτιμώ να έχουν ωραία εμφάνιση αλλά το παραμερίζω αν έχουν εντυπωσιακό/καλό χαρακτήρα. Αν όμως είναι και σχεδιαστικά και νοητικά ανάπηρος, όπως τόσους κακούς χαρακτήρες της σειράς, ε, δεν μπορώ να δεχτώ ότι εκείνη την στιγμή (στις μάχες) πολεμάνε για να νικήσουν ο ένας τον άλλο στα σοβαρά. Η Dadan τι να πω, αν έχει τόσο kewl χαρακτήρα παραμερίζω την εμφάνισή της. :p
Και την waifu μου να την αφήσεις έξω, πέρα από μια πλαστική μύτης που χρειάζεται ήταν υπόδειγμα χαρακτήρα και εμφάνισης στο arc της. :P
Other than that, δεν ξέρω αν θυμάσαι πριν ένα χρόνο περίπου που είχα ενδιαφερθεί για D.Gray-man, αλλά το ξεκίνησα επιτέλους και είναι όντως πολύ καλή σειρά so far που έχω φτάσει... και για την Lenalee είχα πέσει μέσα πέρσι που μου άρεσε, μπήκε ήδη στους αγαπημένους μου χαρακτήρες εκεί μέσα, ευτυχώς δεν βγήκε άλλη μια τυπική anime κορασίδα. Ο αγαπημένος μου so far ωστόσο είναι ο Rabi, απλά δεν υπάρχει ο τύπος, από το πρώτο panel που εμφανίστηκε δέθηκα μαζί του. :)
Apr 21 2010 14:38
Lebw → Kurosaki_Angellust
Ααα, μαλιστα. Ωραια το alternative rock μου αρεσει και μενα γενικοτερα, αλλα σε αυτη την φαση παιζω πραγματικα οτι να ναι.
Apr 21 2010 14:20
Nicktheartist → iris 生活 kurosaki
και για μενα το ιδιο γιατι το ff7 το θεωρω καλυτερο απο ολα και αξιζε να γινει ταινια
Apr 21 2010 14:17
Kurosaki_Angellust → Lebw
exw katastalaksei se 1 , an kai exo perasei apo polla eidh group alla to alternative rock einai auto pou me kratise :P
Apr 21 2010 14:12
Lebw → Kurosaki_Angellust
Ειμαι σε 2 αλλα εχω αρχισει να μειωνω τις συναντησεις γιατι εχω πολυ διαβασμα για του χρονου. Αλλα μετα τις πανελληνιες θα το κυνηγησω πολυ περισσοτερο. Εσυ?
Apr 21 2010 13:50
Lebw → Kakashinote
Να σαι καλα. Τωρα που ερχονται και οι πανελληνιες θα το χρειαστω!
Apr 21 2010 13:48
Lebw → Eleni~WaIKinG oN AiR~
Να τους ακουσεις ειναι πολυ καλοι αλλα ειναι καμια σχεση με τα υπολοιπα που ακους μεχρι στιγμης.
Εμμμ γυναικειο j-rock ε? Κοιτα τις μονες που ξερω και ακουγονται ειναι οι exist†trace οι οποιες ειναι πιο πολυ visual kei αλλα ειναι αρκετα καλες και εχουν και πολυ style. Εμενα μου αρεσουν αρκετα.
Check them out: [url]http://www.youtube.com/watch?v=JiUB9y2I2s4[/url]
Ολες οι αλλες που εχω δει ειναι ή solo ή ειναι πολυ χαριτομενιαρες.
Apr 21 2010 13:45
1451 → FallenSpiritGR
Γεια σου FallenSpiritGR. Δεν είμαι Κρητικός αλλά δεν θα με χαλούσε καθόλου να επισκεφθώ την Κρήτη. Αν και όταν βρώ τη δυνατότητα.
Apr 21 2010 12:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed