Community Status Updates
jetpilot → Zoro
btw, fairy tail ξεκινησα. Αναγκαστικη η συγκριση Natsu - Ace με γνωστο αποτελεσμα :P
Lucy FTW !
Apr 21 2010 20:26
Shikamaru → Lebw
:nanteee::nanteee::nanteee::cry5::cry5::cry5::cry5::if::if::if::if::if:....................σε ζηλευω:blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2:.........εχω ακουσει αρκετα τραγουδια απο τ καινουργιο τους αλμπουμ αλλα οχι ολα.......αθηνα μενεις κ πηγες στη συναυλια??/
Apr 21 2010 18:37
Vampire Princess → kantoros
Κατάλαβα...:smokingg: πάλι καλά τελικά, που δεν θα έχει αγώνα!!
Άμα είναι, λοιπόν, τα λέμε την Παράσκευή!!!
Apr 21 2010 17:59
Lebw → Shikamaru
Ωχ καταλαβα. Αλλα το εχεις ακουσει το καινουργιο τους CD ετσι ? Ναι ειχα παει και ηταν παρα πολυ καλοι αν και δν ειπαν και πολλα δικα τους τραγουδια και οσο να 'χει χωρις τον τραγουδιστη ηταν απλα σαν να ησουν σε ενα τεραστιο club στο οποιο δεν μπορουσες να αναπνευσεις απο το πολυ μπαφο! Αλλα οκ ηταν καλοι, i enjoyed it!
Apr 21 2010 17:26
Lebw → Eleni~WaIKinG oN AiR~
Atsushi Sakurai τον λενε και τον λατρευω. *_* [ειναι αυτος που εχω και profile pic]
Χαιρομαι που σου αρεσανε, ακου και τις αλλες που εκανα λινκ και πες μου.
Τπτ! Feel free να με ρωτησεις οτι θελεις πανω σε j-music. ^^
Apr 21 2010 17:22
Lucy Heartfilia → GhostPrince
Ειδα και τις ζωγραφιές σου! Θεϊκές ειναι!!:blingeye2:
Apr 21 2010 17:11
melkior → Zoro
Τώρα το άρχισα όσο για τα πρώτα επ what's not to like μπορεί μετά από τόσα επ(33)να μαζεύει ακόμη το πλήρωμα άλλα το κάνει για να συστήσει τους χαρακτήρες και τα κίνητρα τους για αρχή μια χαρά τα πάει.
Έμενα πάντως με κέρδισε από τα πρώτα επ ελπίζω να συνέχιση έτσι.
Apr 21 2010 17:10
melkior → Black Rock
Thanks for the thought και καλή τύχη στον διαγωνισμό.
Τώρα τελευταία δεν δε πολύ βλέπω στο forum και ειδικά στις σειρές τι γίνεται busy times?
Apr 21 2010 16:53
Shikamaru → Lebw
ναι να το αγορασω εννουσα!δεν ειχα παει γιατι τ ειχα μαθει μια μερα πριν κ δε μπορουσα να παω με καμια παναγια(γιαυτο κ ειχα καταθλιψη για 1 βδομαδα):'( .........εσυ πηγες??/
Apr 21 2010 16:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed