Jump to content

Community Status Updates

Photo

FallenSpiritGR → 1451

τελικά είμαστε πολύ άπω την κρήτη animaδες εε? εε ρε και νόμιζα ότι ήμουν εγώ μονό!! :) τι λες άντε να κανονίσουμε και καμία συναντήσει εδώ πέρα !!
Apr 21 2010 12:25
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Tenshi

το Vagabond τα σπαει, στο προτεινω, βεβαια δεν ξερω τι ειδη manga διαβαζεις, αλλα το σχεδιο, η ιστορια, και οι χαρακτηρες ειναι καταπληκτικα... ειναι απο τον δημιουργο του slam dunk
Apr 21 2010 12:22
Photo

MisaYoshiko → °•πίΟu-πίΟu•°™

στοιχεια δεν εχει νοημα να μου στειλεις... αν βρω τη ρουκια στειλε σ αυτην, αλλιως να βρεθουμε απο κοντα, να αποφυγω το ταχυδρομειο
Apr 21 2010 09:14
Photo

Black Kaiser → stark-sama

:kill4u: WHOAH ! Αυτήν την pic δεν την είχα βρει πουθενά ! Thanks ! Αυτή πάει avatar μόλις φτάσει στις μάχες των top espada η σειρά. Και μια που είπαμε για το anime ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ το canon story ! Ανυπομονώ να τελειώσει η μάχη Ulquiorra- Ichigo ώστε να πάμε στην FKT να δούμε λίγο Stark, Barragan, Hariberu.
Apr 21 2010 08:56
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Αν και συνήθως όντως οι κακοί/badasses σαν να με τραβάνε λιγάκι περισσότερο από τους καλούς για sets, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν με τρέλαναν και τόσο οι Noahs (τουλ ως το vol13 που είμαι τώρα). Καλοί ήταν για τα δεδομένα τους δλδ, είχαν και ωραίες spooky εμφανίσεις ώρες ώρες και cool ικανότητες, αλλά αυτή τη φορά με τράβηξε πιο πολύ κάποιος από τους καλούς (2 για την ακρίβεια, αλλά ο ένας θα γίνει σίγουρα σετ :P).
Apr 21 2010 00:36
Photo

Zoro → melkior

Εύγε που ξανάπιασες το OP, έχω να πω! Απλά να σε πληροφορήσω πως ναι, διατηρεί ψηλό επίπεδο και για τα 400+ επεισόδια στην πλειοψηφία τους, μέχρι και τώρα... που και που έχει μερικά πεσίματα, αλλά συγκριτικά με το σύνολο δεν είναι τίποτα. Το θέμα σε αρκετούς είναι να αντέξουν μέχρι εκεί που η σειρά παίρνει τα πάνω της (πάνω κάτω μετά το επεισόδιο 100, όπου σχεδόν κάθε arc από κει και πέρα είναι καλύτερο από το προηγούμενο και αποκτάνε ολοένα πιο πολύ βάθος), αλλά αφού σου άρεσαν τα πρώτα επεισόδια (κάτι σχετικά σπάνιο), που είναι κυρίως χαλάρωμα και περιπέτεια, δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα... μακάρι να το συνεχίσεις μέχρι τέλους. :)
Apr 21 2010 00:29
Photo

Kurosaki_Angellust → Lebw

egw fetos teleiono ton 3o xrono. eisai se kana grp?
Apr 20 2010 23:14
Photo

Kakashinote → Lebw

nai exw akousei oti perissotero pianei tis gynaikes kai einai kai xronio provlima. kalo kouragio!!
Apr 20 2010 23:13
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Lebw

Ναι όντως έχουμε κάποια κοινά!!^_^ Αφού σ'αρέσουν οι BUCK-TICK τόσο πολύ πρέπει να είναι καλοί!! Θα τους ψάξω να δω αν μαρέσουν!!:ureshii: Και να σε ρωτήσω και κατί αλλό...ξέρεις κανά καλό γυναίκειο j-rock band γιατί όσο καιρό ακούω j-rock κανένα τέτοιο συγκρότημα δεν έχω βρεί:hmmm:
Apr 20 2010 23:08
Photo

Lebw → Kakashinote

Εμενα ακομα κρατανε κ απο οτι φαινεται θα συνεχισουν. Τι να πω ο καθενας με την τυχη του!
Apr 20 2010 23:05
Photo

veg3ta → Stefi-chan

Βοηθησε και ο Nikorasu στην αφισοκολληση, μην παιρνω ολα τα ευσημα εγω :) Για το θεμα των προβολων θα συζητησουμε στο meeting, ας μην spamaroume αλλο το θεμα.
Apr 20 2010 22:59
Photo

Lebw → Eleni~WaIKinG oN AiR~

Λοιπον εχουμε και λεμε: BUCK-TICK [τους λατρευω] MUCC GazettE LM.C Dir En Grey SuG, Gackt, Moi Dix Mois, SID, SCREW, Girugamesh, Miyavi, D'espairsRay, RENTRER EN SOI, Alice Nine... και οπως καταλαβαινεις πολλα αλλα. Παντως μπραβο συμπιπτουμε αρκετα!
Apr 20 2010 22:59
Photo

Kakashinote → Lebw

nai eixa kai gw palia alla eftixws mono enan xrono mou kratisan. xali mavro...
Apr 20 2010 22:51
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Lebw

Α,τοτέ να γίνεις καμμενή!!:thatsit: Μμμ,λοιπόν μ'αρέσουν επίσης οι Dir en grey,SID,MUCC,ο miyavi,arabie,gazette,nightmare,arashi,zoro αλλά οτί και να ακούσω είμαι πάντα SUG καμμένη!XD Εσύ??
Apr 20 2010 22:41
Photo

Lebw → Eleni~WaIKinG oN AiR~

Τιποτα. ^^ Ε, ενταξει δεν ειμαι και υπερβολικα καμμενη αλλα μου αρεσουν πολυ! Τι αλλο ακους?
Apr 20 2010 22:27