Community Status Updates
Zoro → jetpilot
Έτσι όπως με ρώτησες για το 582 νόμιζα ότι εννοούσες αν βρισκόμαστε στο chapter 582 στο OP τώρα, μετά διαπίστωσα ότι εννοούσες αν θα βγει σήμερα (το οποίο βγήκε btw). :P
Κι εγώ και τα 2 τα παρακολουθώ, το anime έχει κάνει πολύ θετικά βήματα στα τελευταία επεισόδια, το σχέδιο και οι μουσικές είναι πολύ καλά, αλλά βγάλανε και το ελάχιστο αίμα που έχει στο manga, οπότε σε κάποιες φάσεις παραμοιάζει ψεύτικο που οι χαρακτήρες τρώνε ένα χτύπημα που θα σκότωνε οποιονδήποτε και την βγάζουν με μερικές μελανιές... στο σύνολο το manga αξίζει πιο πολύ, απλά στο anime έχει πολύ ωραία soundtracκ και in-fillers (δλδ που σχετίζονται με κάποια canon γεγονότα που δεν είδαμε στο manga, και όχι τα ξεκάρφωτα fillers) και αξίζει επίσης. Το fanservice είναι καλό και στα 2 πάντως... και imo ξεπερνάει άνετα του OP. ;)
Άντε στο επεισόδιο 10 στο anime εμφανίζονται o Sieglein (που μετά γίνεται γνωστός με άλλο όνομα) και ο Luxus (το avatar μου), χαρακτήρες κλειδιά για τα επόμενα arcs.
Apr 21 2010 21:51
FallenSpiritGR → 1451
σκέφτομαι να κάνω μια προβολή ανιμε και μετά ένα πάρτη όταν έχω τον καιρό (δλδ τώρα που τελειώνουν πανελλήνιες) μπας και γνωριστούμε και λίγο καλλίτερα (όλοι γενικά!!) γιατί δεν έτυχε να τα καταφέρω να πάω ποτέ σε συγκεντρώσεις....
Apr 21 2010 21:41
Night Wizard Seal → Serperoth
Serperoth-san προς τι η τιμή του magikarp στο avatar σου;:P Πώς και το επέλεξες;
Πολύ ωραία φαίνεται btw.
Από όταν το είδα ήθελα να σε ρωτήσω:hihi2:.
:ureshii:
Apr 21 2010 21:33
kantoros → MitHuNa
akoma stin thesi tou einai to donti, mpravo annu! (variemai, giauto grafw edw, kai min peis na paw na diavasw, 3wro mathima teleiwsa prin apo ligo)
Apr 21 2010 21:14
jetpilot → Zoro
δεν ειμαι σιγουρος οτι επιασα την απαντηση για το πρωτο.
Τα παω παραλληλα. Ειμαι στο 3ο του manga και στο 2ο του anime.
Στο manga η Lucy ειναι better by far, imo.
Apr 21 2010 21:11
VampireGirlization → shinigami94
το τελειωσα το elfen lied...
θα σου πω αυριο εντυπωσεις και σχολια..
παω να δω tv!!!
τ λεμε...καληνυχταααααααα
Apr 21 2010 21:04
Zoro → melkior
Βασικά ακόμη και μέχρι τώρα, κατά κάποιον τρόπο, μαζεύει πλήρωμα ο Luffy (αν και πιο αραιά), απλώς στην αρχή μάζεψε τους πιο απαραίτητους (μάγειρας, navigator κλπ) και όσο προχωράει βρίσκει όλο και με μικρότερο ρόλο στο πλοίο άτομα και πιο πολύ φίλους. Με αυτή την λογική αν το πας (ότι σε κέρδισε εξαρχής) είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα το φτάσεις μέχρι τέλους, ειδικά πιο κει που σοβαρεύει και εμφανίζονται πολύ ωραία arcs/ιστορίες.
Apr 21 2010 20:53
Zoro → Mad_Hatter
Με την έννοια ότι απλά πας πιο πολύ τους κακούς της σειράς ή με την έννοια ότι δεν σου αρέσουν καθόλου οι καλοί εδώ (είχα δει στο thread ότι Krory και Kanda δεν σου άρεζαν);
Πάντως ναι, αν και σπάνιο για μένα, I'm with the good guys in this one. :P
Apr 21 2010 20:49
Black Rock → melkior
σχολή,σχολή και πάλι σχολή. Μόνο Angel Beats καταφέρνω να βλέπω που και πού
Apr 21 2010 20:44
Zoro → jetpilot
non-otaku mod: Που ζεις άνθρωπε μου, 21 Απρίλη έχουμε σήμερα. :P
otaku mod: Ναι, αυτό. ;)
Έτσι, τέτοια να ακούω... είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει, μιας και έχει αρκετές ομοιότητες με OP (και Naruto). Απλά αν σου φανεί πολύ παιδικό/slow στην αρχή μην το παρατήσεις, όπως και το OP (καθώς και όσα shonen έχω πετύχει ως τώρα) θέλει λίγο χρόνο για να μπει στα καλά... πιο κει μετά όμως εμφανίζονται πολύ kewl χαρακτήρες (και ανατροπές), όπως αυτός του set μου.
Btw anime ή manga έπιασες;
PS: Lucy ftw indeed, αλλά πιο κει εμφανίζονται και καλύτερες!
Apr 21 2010 20:44
VampireGirlization → Eleni~WaIKinG oN AiR~
δεν τν μοιραζομαι!!!!!!
αλλα νταξει θα κανω μια παραχωρηση κι ας με ποναει....
ας τν μοιρασουμαι!!!
Apr 21 2010 20:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed