Community Status Updates
BrainDeadAlive → nancy_neko
Hey ^^ ti kaneis??
Dn mporw. 8elw to guiltyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!
Apr 23 2010 14:03
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
Ρε παλλιο-stalker!! Βρες μου το Bakam**nogatari σε 480p να το δω! Αλλωστε με ξερεις τι φαλλοκρατης ειμαι, δεν γουσταρω να κανουν κουμαντο τα κοριτσακια...
Hatsukashiiiiii... με βλεπει ο Aiorral!! Μπες msn ρε ακυρε, γ&*ω το rap σου, και το Hip-hop μαζι
Τωρα βλεπω το αριστουργημα Saki!! Τι ακυρο ειναι αυτο ρε, να ξερα και κανα καλο mahjong να γουσταρα... αλλα ξερω μονο τα βασικα
Apr 23 2010 14:02
Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
Τελικα το Μπακεμονογκαταρι το δες ρε; Να δουμε αν πραγματικα λατρευεις δουλειες Shinbou...
Apr 23 2010 13:57
Lebw → Shikamaru
Ααα, μιλαμε για τοσο καμμενος.... :P
Τι τατουαζ θες να κανεις? Πες μου τον Μurdoc να τρελαθω!
Apr 23 2010 13:28
Phantom Duck → The Tragic Prince
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]4,5€ το ένα, 244 σελίδες έκαστος. Τα δίνει στην ονομαστική τους τιμή. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου, θα ξαναπεράσω από εκεί σήμερα.[/SIZE][/FONT]
Apr 23 2010 11:44
Radagast → Phantom Duck
Thanks για την ενημέρωση ρε τρελέ, το game το έχω από την πρώτη μέρα που βγήκε (20 απρ), από "CPY" (πλέον το έβαλαν και στο greektracker), βέβαια δυστυχώς δεν δουλεύουν οι bonus πίστες (κάποιο bug κολλάει το game στο "update leaderboard" στο νετ), οπότε μάλλον θα το πάρω από steam να τελειώνω. (απλά βαριόμουν να μπλεχτώ με πιστωτική πάλι). Πάντως το επίπεδο δυσκολίας είναι καλό, κάποιοι γρίφοι είναι πιο δύσκολοι και από braid. Γενικά άψογα καλοφτιαγμένο game, όπως το περίμενα. (είμαι τώρα κάπου στην μέση του 3ου και 4ου κόσμου...)
Apr 23 2010 07:35
The Tragic Prince → Phantom Duck
DO WANT! (an kai pes mia times prwta gt ta oikonomika mou einai ligo perierga teleutaia xD)
Apr 23 2010 02:55
Phantom Duck → Radagast
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Το Winterbottom κυκλοφορεί στο steam για αγορά με 4$ (2,5€). Για τζαμπέ download φαντάζομαι πως θα χρειαστεί λίγο ακόμα μέχρι να κυκλοφορήσει στα γνωστά τορεντάδικα.[/SIZE][/FONT]
Apr 23 2010 02:01
Phantom Duck → The Tragic Prince
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Yo, πέτυχα σε ένα περίπτερο κοντά μου την επανέκδοση με τα 7 θαύματα των παπιών και το Σπαθί των πάγων. Τα θες να στα τσιμπήσω ?[/SIZE][/FONT]
Apr 23 2010 01:39
Night Wizard Seal → iris 生活 kurosaki
Για τα βιντεάκια απλά γράφεις αυτό [YOUTUBE] [/YOUTUBE]. Στην μέση των κουτιών βάζεις το λίνκ.
Apr 22 2010 22:21
Shikamaru → Lebw
τα εχω ακουσει ναι κ ειδικα τ stylo ενα remixaki ειναι πολυ καλο.........εγω για να σ πω την αληθεια εγω τετοια τρελα με τουσ gorillaz π κ να μην ακουγοταν τ album εμενα θα μαρεσε.........αφου σκεφτομαι τωρα τελευταια να κανω κ tatoo:Ρ.......!!!
Apr 22 2010 22:13
Lucy Heartfilia → Zoro
Γεια! Τιποτα το σπουδαιο απλα ξαφνιαστηκα που το [URL="http://www.mangastream.com"]http://www.mangastream.com[/URL] αρχισε να βγαζει Naruto, One Piece και Bleach στα ιταλικα, τα διαβασα και εχουν φαση...:hihi2:
btw, εχεις οντως δικιο για το profile, ελεγα να το αλλαξω μια απο αυτες τις ημερες :ureshii:
Apr 22 2010 21:35
Lebw → VampireGirlization
Hehe, Kaname... [κατι μου λεει πως προκειται να μου επιτεθεις :P]
Apr 22 2010 20:35
Lebw → Shikamaru
Ναι Αθηνα μενω, κοιτα το καινουργιο CD τους παντως δεν με εχει ενθουσιασει, μονο 2 τραγουδια μου αρεσαν απο ολο το CD, το Rhinestone Eyes και το Stylo, αν τα εχεις ακουσει. Α, και το CD κυκλοφορησε απο οτι εχω δει.
Apr 22 2010 20:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed