Jump to content

Community Status Updates

Photo

elenikd → Eleni~WaIKinG oN AiR~

Καλώς σε βρήκα παπαρούνα μου :hi:
Apr 23 2010 18:21
Photo

Lebw → Shikamaru

Ε καλο ειναι, αλλα σε σχεση με τα προηγουμενα τους δεν μου αρεσε ιδιαιτερα,γενικα οπως σου πα δεν μου αρεσε το CD, για να φανταστεις, αν θυμαμαι καλα,σε καποιο τραγουδι κανουν και συνεργασια με τον Snoop Dogg, Θεος φυλαξει!
Apr 23 2010 18:16
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd

Καλωσήρθες Θεά!! Είσαι η V.I.P. friend μου εδώ!! ^-^ Φιλάκια Ρουφικτά!!
Apr 23 2010 18:13
Photo

Shikamaru → Lebw

xa0a0x0x0xa0.......:Ρ οχι ρε συ εμενα πιο πολυ απο ολους μαρεσει ο Russel να σε πω την αληθεια δεν τ εχω πολυ σκεφτει πιο πολυ σαν ιδεα τ εχω στο μυαλο μ........τ plastic beach τ τραγουδι δε σαρεσει??/γιατι τ ακουσα χθες κ ειναι καλο!!!
Apr 23 2010 17:59
Photo

melkior → Zoro

Τώρα καταλαβαίνω τι εννοείς ακόμη δεν έφυγαν από την Loguetown και ήδη άρχισαν τα fillers ελπίζω μόνο να μην κρατάνε πολύ αν και εδώ άντεξα(με το ζόρι)80+ naruto κουτσά στραβά θα τα υποστώ.
Apr 23 2010 17:12
Photo

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu

Δεν θα σχολιάσω το βίντεο (γιατι το έχω ξαναδεί), αλλά η Ρίνγκο...υστερεί στο πρόσωπο...eksaitias autou sou tou statement, σε λίγο το κεφάλι θα υποστεί οβερφλόυ ρε, πρόσεχε τι λες :P
Apr 23 2010 16:44
Photo

Lucy Heartfilia → Zoro

Λολ ναι την γνωριζω την γλωσσα γι'αυτο και ειχαν πλακα,(πρωτη φορα διαβασα manga στα ιταλικα)
Apr 23 2010 16:18
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

[QUOTE=The Tragic Prince]Εμένα πάλι μου θύμισε Final fantasy[/QUOTE] [IMG]http://i39.tinypic.com/16jfrrn.png[/IMG] what?
Apr 23 2010 16:03
Photo

monoPhantom Duck

Χρόνια Πολλά παπάκι :33333 Ό,τι επιθυμείς :P
Apr 23 2010 15:34
Photo

.morgenstern → Lebw

Na s pw thn alhtheia m thymizei ligo mia diastaurwsh metaksy Klaha kai Nick Drake alla mallon m thymizei ton Klaha perissotero... XD nomizw edwsa fail apanthsh :P
Apr 23 2010 15:21
Photo

The Tragic Prince → Phantom Duck

Eνδιαφερομαι :P
Apr 23 2010 14:37
Photo

Zoro → Lucy Heartfilia

Αχά, αλλά εννοείς ότι γνωρίζεις την γλώσσα και έχουν φάση πως είναι εκεί ή δεν την γνωρίζεις και απλά σου κάνει εντύπωση το πως ακούγονται όλα; Όχι τπτ άλλο, απλώς ξέρω (και) εγώ Ιταλικά, οπότε είπα να ρωτήσω τι εννοούσες. :P
Apr 23 2010 14:30
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Βγήκε τελικά η ταινία ? Πως σου φάνηκε? Άξιζε τίποτα ή να μην ασχοληθώ ? Παω να την checkαρω έτσι και αλλιώς βέβαια. Μπράβο παιδί μου. Έτσι, επωμίστηκες το βάρος να διαδωσεις όλο το βαθύ νόημα του Bleach μέχρι την Ισπανία, είμαι περίφανος για εσένα. :p
Apr 23 2010 14:13
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

Μ@λ@κ@ ΦΩΝΑΡΑ!! αλλα απο φατσα υστερει σοβαρα, να σου πω εγω τι θελω!!!!!!!!????? ΑΥΤΟ!!! [URL]http://www.youtube.com/watch?v=7-J9mmUCOZA[/URL] :zetsubou::Crying2::blush2::burningbe3::8)::nanteee::kill4u::ureshii::ballumad::lovulovu::congrats::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed: EΧΩ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΛ!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!
Apr 23 2010 14:11
Photo

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu

Ntount, μην τα πέρνεις. Ξέρω τι σου λείπει: [url]http://www.youtube.com/watch?v=As3_uPUrDCI&feature=related[/url] Δις. Ενd οφ ντισκασhoν.
Apr 23 2010 14:06