Jump to content

Community Status Updates

Photo

VampireGirlization → papp0us

γειαααααααα!!!!
Apr 23 2010 20:21
Photo

Kenny → Tenshi

Όπως σου είπε και ο Ηλίας, πάνε και αγόρασε το Orange Box... best gaming value for money since... EVER. XD
Apr 23 2010 20:15
Photo

VampireGirlization → Lebw

ναι.....you better watch your back....you never know what will happen!!!! χοχοχο
Apr 23 2010 20:15
Photo

VampireGirlization → shinigami94

τελεια η εικονα!!!
Apr 23 2010 20:13
Photo

Tenshi → Kenny

Holla mate... ιντα κανεις ωρε κοπελι?! Δωσε κανα ινφορμεισιον plz στο Valve Φαν θρεντ, γιατι οι αποροι εχουν αποριες (α.κ.α me) :P
Apr 23 2010 19:39
Photo

The Tragic Prince → Mad_Hatter

lol re
Apr 23 2010 19:39
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

lol νομιζα οτι αναφεροσουν στο pervert no jutsu και εσπαγα το κεφαλι μου να θυμιθω σε πιο ff υπηρχε κατι παρομοιο. [IMG]http://i41.tinypic.com/25h0bx0.jpg[/IMG] Stay tuned, later tonight there will be Kefka (and its not a lie)
Apr 23 2010 19:33
Photo

Zoro → Lucy Heartfilia

Χεχε άσε εγώ είχα μείνει με τις αλλαγές που κάναν στο anime πάλι, όπου ο Luffy λεγόταν Ruffy στην μια version (ok μικρή αλλαγή εδώ) ή Rubber (:puke:) στην άλλη... γενικά οι Ιταλοί το 'χουν αρκετές φορές να βάζουν δικά τους ονόματα σε σειρές, όπως πχ γίνεται στο Harry Potter. Πάντως έχουν απίθανους voice actors, το DBZ μόνο στα ιταλικά μπορώ να το δω πχ. :)
Apr 23 2010 19:17
Photo

Zoro → melkior

Όχι ρε χαλάρωσε, το OP φημίζεται για τα καλύτερα (και λιγότερα) fillers που έχει έναντι Naruto και Bleach... :P γενικά στην σειρά είναι πολύ λιγότερα από τις άλλες 2 και είναι και πιο δικαιολογημένα επειδή το πλήρωμα ταξιδεύει συνεχώς και οπότε είναι πιο εύκολο στον κάθε προορισμό να βάλουν ενδιάμεσα filler... αλλά και πάλι δεν είναι πάνω από 6-8 επεισόδια στην χειρότερη περίπτωση το καθένα, άσε που 2-3 τους ήταν πραγματικά καλά, για τα δεδομένα τους. :) Btw μέχρι να φτάσεις up to date καλύτερα είναι να ποστάρεις στην γενική συζήτηση νομίζω, γιατί στο latest episode thread κινδυνεύεις να φας κάνα spoiler. Χαίρομαι που σου άρεσε τόσο η σειρά, καλώς όρισες... και ακόμη δεν είδες τίποτα, θα κάνει μια μικρή κοιλιά (imo) προς επεισόδια 70~90, αλλά μετά με το που μπαίνουν Arabasta (προς 100) η ποιότητα μόνο ανεβαίνει, ετοιμάσου. :riiight:
Apr 23 2010 19:11
Photo

Lebw → Shikamaru

Εγω πιστευω γενικοτερα πως οταν ενα συγκροτημα γινεται πολυ γνωστο κ πετυχημενο τις περισσοτερες φορες παιρνει την κατω βολτα. Και επειδη τελευταια το εχω δει σε πολλα αγαπημενα μου συγκροτηματα οι Gorillaz δεν θα εμεναν απ'εξω. Δυστυχως ολοι ενδιδουν στην εμποριλα και δεν νοιαζονται ιδιατερα για το μουσικο αποτελεσμα.
Apr 23 2010 19:09
Photo

One Winged Bird

laraska, you have obviously never watched Higurashi No Naku Koro Nn XD! Το monster είναι αριστούργημα βέβαια, ιδίως τα πρώτα επεισόδεια. Εγώ currently in episode 47...
Apr 23 2010 19:05
Photo

Shikamaru → Lebw

σε αυτο ναι εχεις ενα δικιο κ γω εμεινα λιγο ******* οταν ειδα τον Snoop Dog αλλα δεν μπορω να κτλβ για ποιο λογο κιολας τ κανανε.......
Apr 23 2010 18:51
Photo

The Tragic Prince → Phantom Duck

a nai kai xronia polla
Apr 23 2010 18:36
Photo

The Tragic Prince → Mad_Hatter

sto 4 vre :P
Apr 23 2010 18:32
Photo

Lebw → .morgenstern

Αουτς! :unlucky: Καλα μιλαμε με διελυσες πες στον Klaha στα κομματια, ειναι τουλαχιστον Ιαπωνας αλλα ο αλλος ο Nick Drake απαπα ουτε στο ελαχιστο. My friend: EPIC FAIL. Το μονο που πετυχες παντως ειναι πως ειναι τραγουδιστης. :P Αλλα δεν πειραζει, ηταν απλα ενα quiz ικανοτητων ας πουμε. Btw, ειναι ο Atsushi Sakurai τραγουδιστης του ιαπωνικου συκγροτηματος BUCK-TICK. Hehe παντως καλη προσπαθεια!
Apr 23 2010 18:24