Community Status Updates
SpirosK81 → Tomodachi2
BTW, αν υπάρχει πρόβλημα με τη δημιουργία του cos και τη μετάβασή σας εκεί, μπορείτε να με χρησιμοποιήσετε (και το σπίτι μου)! :) Άλλωστε πεθαίνω να δω πώς γίνονται τα εφέ :)
Apr 25 2010 08:38
SotosProtos → QueenofHearts
Δεν θα σε εχω δει,τωρα αρχισα να πηγαινω στα παρτυ.Εχω κανει Kakashi,Κiba,Jack Skelligton και Trafalgar Law και τωρα ετοιμαζω κατι πολυ καλο για την πρωτομαγια :D
Apr 25 2010 07:46
amaya3 → QueenofHearts
Ερώτηση dear Queen: Are you and QueenOfHearts on mangafox the same person? Αν ναι, I just want to send you tons of love and confetti for hating Shoutaro(from Skip Beat!). XDD
[SIZE=1]huuuuge SB fan here so don't mind me~[/SIZE]
Apr 25 2010 04:44
Nighteyes → Tenshi
Α νόμιζα ότι ακολούθησες το πλήθος που πήγαινε έξω για φαί.:P
Έφτασα 12 παρά, αλλά πήγα στης αδερφής μου πρώτα που είχαν επισκέψεις και μια παραπονεμένη πίτσα. Οπότε κι εγώ την τίμησα.:P
[S]Σου κάνω αναπάντητη.[/S]Τελικά έστειλα μηνυμα για να μην μπερδευτούμε.
Apr 25 2010 01:30
QueenofHearts → SotosProtos
Έχω πολύ καιρό, κάπου 2 χρόνια να κάνω cosplay αλλά είχα κάνει την Isabella Yamamoto του Paradise Kiss και τον Natashou του Princess-Princess πριν κάτι αιώνες. Και έναν περίεργο Sephiroth.. :D Εσύ;
Apr 25 2010 01:30
QueenofHearts → DemyxII
Δεν πειράζει! Πού να το φανταστείς άλλωστε.. ! Δεν ασχολούμαι πολύ με το devart, αλλά θα σε κάνω add!
Apr 25 2010 01:26
Tenshi → Nighteyes
Ναι!!! πηγα σπιτι που λες και σαβουριασα οτι βρηκα. Ειχε τραπεζι η μανα μου και μου κρατησε αρκετη ποσοτητ. Χουχουχου.... εσυ κατα τι ωρα εφτασες?
(ανοιξα και επιτελους το κινητο μου!!!!) :P
Apr 25 2010 01:24
Lucy Heartfilia → Melissa666maggot
Γειά! πολύ χαριτομένες οι ζωγραφιές σου ειδικα τα chibis είναι πολυ επιτυχιμένα!!! :ureshii:
Apr 25 2010 00:28
Tenshi → Kenny
ελα ρε μαν!! σορυ που δεν μπορεσα να ερθω σημερα, αλλα πηρα μερος σε ενα διαγωνισμο φωτογραφιας που διοργανωνε το Studio Stereosis με 12 θεματα, αναλογικη φωτογραφικη , 12 ωρες στους δρομους και πραγματικα ηταν περιπετεια!! (Δεν γινοταν να το χασω!!) απο βδομαδα θα παω να παρω το Orange Box !!!!!!!!!!!!!!1
Apr 25 2010 00:18
Lucy Heartfilia → Zoro
ναι αλλα γενικα τα ονοματα ψιλοαλλαζουν σε παρα πολλες μεταφρασεις ειδικα στο Harry Potter οι Νορβιγοι ειανι αυτοι που τα εχουν σκοτωσει τα ονοματα περισσοτερο απ'όλους πχ βρηκα >Albus
Humlesnurr(Dumbledore),Minerva McSnurp(McGonagall),Sirius Svaart(Black),Severus
Slur(Snape)...
Αλλα και επειδη στο Harry Potter, Arsterix & Obelix(δεν κολαει και πολυ αλλα δεν πειραζει) και γενικα σε αυτου του ειδους βιβλια/ταινιες το ονομα του χαθε προσωπου πολλες φορες αντιπροσωπευει τον χαρακτηρα του η και την εμφανιση του αμεσα η εμεσα (κανοντας μικροαλλαγες) γιαυτο και τα αλλαζουν αναλογα με το πως μεταφραζεται στην δικη τους γλωσσα.... Τουλαχιστον νομιζω...:hmmm:
ΑΑ ναι παω ν'αλλαξω και το τετοιο για το link... thanks ^_^ :ureshii:
Apr 24 2010 23:56
DemyxII → QueenofHearts
HI!!
Exeic dikio gia TIN behind infinity!!:P
dn t eixa ktlavei alla dn t eixa psaksei kiolas!!
exc deviantart!?! t diko m: [url]http://demyxii.deviantart.com/[/url]
Apr 24 2010 23:38
SotosProtos → QueenofHearts
Χαιρετώ :D
Κάνεις και συ cosplay ?? εαν κανεις,ποια έχεις κάνει ??
Apr 24 2010 22:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed