Community Status Updates
GhostPrince → Melissa666maggot
Γειά!...thanks για το invite =) τι κάνεις?:thatsit:
Apr 25 2010 15:04
Serperoth → Lucy Heartfilia
Χίλιες φορές να ήταν real ένας anime character παρά ένα sparkly vampire.
By the way, όλοι αυτοί οι πουριτανοί που στην λένε για τα yaoi? Closet ukes. Ή ανιωθα ανώριμα όντα. Ή και τα δύο... Το πιο πιθανόν. Διάβαζε εσύ ότι θες, γράψ' τους να μην πω που. Λες και μπορούν να σου κάνουν τίποτα.
Keep the faith sister!
Apr 25 2010 14:19
nancy_neko → BrainDeadAlive
hiiii!!mia xarula ime :P
enoeis to guilt ap unsraw??
vck to trace of guilt??exi vgi???:P
Apr 25 2010 13:08
mono → Black Rock
Βρήκα μια φωτογραφία σου :kakaka:
[IMG]http://img3.ak.crunchyroll.com/i/spire1/126f713758741fa9cb2c4775713845c51224989455_full.jpg[/IMG]
Apr 25 2010 12:29
Night Wizard Seal → DmJapan
:hihi2::hihi2: Hahaha ! Πρέπει να αγγίζουμε την τελειότητα. Έστω κα λίγο :hihi2:
Το θέμα που με καίει είναι ότι δεν έχει τις ταινίες που θέλω. Απλά από ένα ιδιωτικό τράκερ θα βρείς μαι ταινία και με καλή ποιότητα. Αν σου έρθει άλλη από αυτό το σάιτ μπορείς να κάνεις την τεράστια χάρη και να μου την δώσεις; :if:
Apr 25 2010 11:39
DmJapan → Night Wizard Seal
Hahahaha! Οκοκ! Θα σε έχω υπόψιν μου όταν αποκτήσω γιατί το Demonoid δεν το πολυ χρησιμοποιώ και έχει όριο upload για να πάρεις τα invitation.
Αν και τις περισσότερες ταινίες (αν δεν έχεις καύλα με την ποιότητα όπως εγώ...) μπορείς να τις βρεις σε DVD Rip στους κυριότερους public trackers.
Apr 25 2010 11:06
amaya3 → QueenofHearts
The love and the confetti are still yours! xD Αχ ναι είναι για πολύ ξύλο και οι αυξανόμενοι fans του που υποστηρίζουν "his healthy relationship with Kyoko" με κάνουν να τον μισώ ακόμα περισσότερο!
Σαν καταλύτης μου αρέσει πολύ και μένα, αλλά μόνο έτσι! Δεν περιμένω πια τίποτα από τον dear Ren, πιο πιθανό είναι να κάνει κάτι η Setsuka τώρα παρά αυτός! XD Το φίλι το λάτρεψα για διάφορους λόγους αλλά με έκανε να τον μισώ ακόμα περισσότερο!:burningbe3:[SIZE=1](Δεν είναι τυχαίο το ότι επαναλαμβάνομαι XD)[/SIZE]
Nande καιρό βαρεμάρας;:Crying2: Ούτε σε σένα άρεσε το Natsu arc?>_<
Apr 25 2010 10:56
QueenofHearts → SotosProtos
Wow, για αρχάριος μια χαρά τα έχεις πάει!! Πολλά cosplays! Εγώ δεν είμαι και συχνά Ελλάδα για να κάνω κι άλλα..
Apr 25 2010 10:45
QueenofHearts → amaya3
όχι, δεν είμαι η ίδια! Πάραυτα ναι, ο Shutaro είναι για πολλά σουτ. κλωτσίδια και μπουνίδια μέχρι να πάψει να είναι τόσο βλαμμένος! Ποτέ δηλαδή!
Πάραυτα μου αρέσει πολύ σαν καταλύτης στην ιστορία. Κάθε φορά που εμφανίζεται έχουμε άλματα προόδου γιατί αν περιμέναμε απ΄τον αξιαγάπητο Tsuruga-san, στα 80 τους θα ανταλλάσσαν το πρώτο τους φιλί. Αχ! Ειδικά στη φάση με τα λουλούδια στο valentine's πραγματικά μέχρι να τον αγαπήσω κόντεψα για το πόσο ηλίθιος ήταν και πόσο είχαμε excitement στο manga μετά από καιρό βαρεμάρας!!!
Apr 25 2010 10:44
Οοο domo domo. Φυλά μια πισινή για το demonoid μπορείς να μου χρειαστεί.:gotit:
:nod:
Απλά έναν για ταινίες θέλω μόνο. Και αν έχουμε για γενικό το demonoid no prob:hihi2:
Είναι και η εποχή έχω μια μανία με τις ταινίες. 4 είδα αυτό το σαββατοκύριακο,θα δώ άλλη μια και μπορεί και μια που έχει στην τηλεόραση το βράδυ ( Johnny Depp FTW!)
Έχει τον Ακέφαλο Καβαλάρη σήμερα:if:
Apr 25 2010 10:33
DmJapan → Night Wizard Seal
Προς το παρόν έχω μόνο μία για τον HDME οπότε την κρατάω για αυτόν που θα μου δώσει για Jpopsuki. Αλλά μόλις αποκτήσω τις πρώτες 2 για Demonoid ευχαρίστως να σου στείλω. Έχεις καμια ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτά που κατεβάζεις ή απλά θες έναν general tracker?
Apr 25 2010 10:23
Ρε μεγάλε μπορείς μήπως να μου δώσεις κανένα invitation για κάποιον ιδιωτικό σέρβερ; Είδα στο θρέντ "Προσκλήσεις για ιδιωτικούς τόρρεντ τράκερς" ότι είσαι σε κάποιον.
Βέβαια δεν έχω κάτι για αντάλλαγμα. :nanana:
Apr 25 2010 10:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed