Jump to content

Community Status Updates

Photo

spartankid → mono

meh πρέπει να κόψω τις αξίες και τα ιδανικά μαζί σου :/
May 01 2010 13:29
Photo

DarkElf → Etherios

Σου στέλνω εδώ για να μη βγαίνουμε τελείως off-topic στο thread.Η αλήθεια είναι οτι δεν το'χω ψάξει και πολύ,αλλά υπάρχουν αρκετοί που ξέρουν.Αν δεν απαντήσει κάποιος στο thread θα ρωτήσω έναν γνωστό μου και θα σου πω.
May 01 2010 13:22
Photo

mono → spartankid

Με το που πάτησες το accept friend εγκατέστησα ένα προγραμματάκι στον υπολογιστή σου που για κάθε λεπτό φιλίας πληρώνεις 5 ευρώ ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ [IMG]http://img157.imageshack.us/img157/8840/asplannedrd3.jpg[/IMG]
May 01 2010 13:15
Photo

.morgenstern → Lebw

Είναι μορφή πάντως, δε μπορείς να πεις. Το αποκορύφωμα ήταν στο Au Revoir πάντως, αυτό το τσαχπίνικο ξανθό ήταν όλα τα λεφτά :P Στο δε Bara no Konrei και το συνολικό project κομμάτι του οποίου είναι το Mayonaka ni Kawashita Yakusoku, ως καλόγρια πίνει το αίμα από σταυρωμένε γυναίκες.. Μιλάμε για απίστευτη έμπνευση ΧD
May 01 2010 13:11
Photo

spartankid → mono

οκ επειδή μόλις γίναμε φίλοι τσάμπα έτσι ;
May 01 2010 13:06
Photo

Nighteyes → Tenshi

OK, δεν παίζεσαι.::P Καλά μισό Naruto βλέπεις; Βασικά αν δεν το έβλεπες από την αρχή (χωρίς τα filler OK) γιατί το βλέπεις;lol
May 01 2010 12:49
Photo

mono → spartankid

Χαχαχαχαχαχαχ...εντάξει από δω και πέρα θα σου χρεώνω την τεχνική υποστήριξη χαχαχαχα :P
May 01 2010 12:15
Photo

spartankid → mono

ελευθερία στον ονειροβάτη xD ήταν το είδωλό μου ο τύπος
May 01 2010 12:02
Photo

Azathoth

you beat me.
May 01 2010 10:54
Photo

Yoruichi → Night Wizard Seal

Καλημερα, καλη Πρωτομαγια και καλο μηνα :D Με τα βιβλια μπορεις να φανταζεσαι τα πραγματα, εσυ φτιαχνεις την εικονα και αυτο ειναι η μαγεια του βιβλιου και γι αυτο θα ειναι παντα καλυτερα απο καθε ταινια. Παντως ο σκηνοθετης (Kaige Chen) ειναι καλος, εχει κανει και αλλα ταινιακια και ειναι και φιλαρακος του Zhang Yimou (εγγυηση μωρε :P). Ουτως ή αλλως ειναι ασιατικος κινηματογραφος, οπως και να το κανεις εχουν αλλη οπτικη απο τον δυτικο κινηματογραφο, ελπιζω να μην σε απογοητευσει χεχε. Παιζει και η Gong Li (η Hatsumomo αν εχεις δει τις αναμνησεις μιας γκεισας) η οποια btw παιζει και στο Raise the red latern (το αλλο βιβλιο που διαβασες) το οποιο το σκηνοθετησε ο Yimou, η εγγυηση που λεγαμε παραπανω. Αυτααααααα! υπεραναλυση σου εκανα χεχε :P
May 01 2010 10:05
Photo

mono → spartankid

40 ευρώ ε? Με τον ονειροβάτη καμιά συγγένεια? :P Πάντως εύγε τέκνον μου, εσύ θα πας μπροστά, έχεις πιάσει το νόημα :hihi2:
May 01 2010 09:57
Photo

spartankid → mono

ναι όλα τα ανιμε τα παλια τα προλαβα :P πουλησα στιν θεια μου τα επεισοδια 40 ευρω καλά ηταν
May 01 2010 00:36
Photo

Hanzo → Azathoth

Systems functional. Goliath online. Ranor here. Checked up and ready to go. Strap yourselves in boys. My life for Aiur (my wife for hire). En taro adun executor. No u gra. Taradulee
May 01 2010 00:11
Photo

mono → spartankid

Πρόλαβες την candy?:P Τώρα για το ava τα παράπονα στον δημιουργό aka τον Kenny, εγώ είμαι άσχετη, ό,τι μου δίνουν το φοράω XD
Apr 30 2010 23:52
Photo

Lebw → .morgenstern

My god... Αυτος ο ανθρωπος δεν παυει ποτε να με συναρπαζει με την "αντριλα" του. :P
Apr 30 2010 23:48