Community Status Updates
Zoro → D.Dragon
Χαίρομαι που το λύσατε για το σε ποια κατηγορία ανήκει... και μιας και τα λέμε, από που το νέο set;
May 01 2010 20:55
Nighteyes → Tenshi
Nαι, αν και τα τελευταία chapter περίπου 3μήνου όχι ακόμα. Πρέπει να τα διαβάσω όμως αναγκαστικά για να ξέρω τι μου γίνεται στο thread.
May 01 2010 20:42
D.Dragon → Mad_Hatter
Εντάξει τώρα που τσέκαρα έχεις δίκιο...αλλά μόνο για την ιστορία ισχύει αύτό.
May 01 2010 19:59
Erisadesu → Kamen Tantei Zura
thanks για το σχόλιο στην φωτό...αλλά ποιος ειναι ο tsukamoto?
ποιο εναι το μικρό του να τον ψάξω.
May 01 2010 19:55
Erisadesu → iristella
και εγώ έτσι σαν χαζή χαίρομαι όταν τα ανακαλύπτω απο μόνη μου.
ήμουν σίγουρη ότι θα το ανακάλυπτες και εσύ γι αυτό δεν σου ειπα
ποτέ τίποτα.
May 01 2010 19:54
Mad_Hatter → Zoro
Απαντηση στο αποκατω:
Συμφωνα με το ΑΝΝ δημοσιευτηκε στο shonen champion, αρα κατατασετε στα shonen.
May 01 2010 19:42
D.Dragon → Zoro
Παρέμβαση....Ρε mad hatter το akumetsu δεν είναι shonen.....seinen είναι...
May 01 2010 19:36
Tenshi → Nighteyes
Απλα διαβαζω το Manga και τα episodes τα ειχα αφησει στο Shippuuden 20 και μετα εβλεπα αραια και που οταν ηθελα να δω τι μεταφορα καποιου χαρακτηρα στο ανιμε. Π.χ ειδα τη μαχη Itachi VS Sasuke , τους αλλους Akatsuki και το Pain - Madara arc. Απλα προτιμω το manga απο το ανιμε. (Εσυ διαβαζεις το manga)?
May 01 2010 18:46
laraska → mono
εχει να κανει με μια προκατειλλημενη συμπεριφορα που εσυ ''συνεχιζεις'' να εχεις απο τοτε που ''ταχα'' σας εθιξα . αυτα τα ''αστειακια'' σου δεν τα παω γιατι λες πραγματα που ολοι ηδη τα γνωριζουν (ακα αυτο που προτεινες ηταν το πρωτο που ειχα κανει ... απο χθες ) . την επομενη φορα που θα πω κατι μην ασχοληθεις , οπως εγω σε εχω γραμμενη . πουλα αλλου φουμαρα .
May 01 2010 16:58
Yoruichi → Night Wizard Seal
Και εγω ευχαριστω, μου εδωσες τρομερη πληροφορια για το τεταρτο βιβλιο της Lian Heαrn. Πες μου μονο οτι εχει Takeo και Kaede και ειμαι κομπλε χεχε :)
May 01 2010 16:41
laraska → mono
χαχα πλακα εχεις ... εννοουσα πως δεν ειναι σωστος τροπος συμπεριφορας και οτι θα υπηρχε προβλημα ( για μενα) με τα παιδια του σαιτ ( εσενα βεβαια σε καλυπτουν , αλλα εμενα θα με θεωρησουν ταραχοποιο - σεσημασμενο στοιχειο .... ή μηπως υπερβαλλω ? ) αλλωστε ειναι ιδιωτικο θεμα,
May 01 2010 16:35
iristella → Shihama-ru
Να το παρω σαν έμμεση παρακίνηση να κάνω το thread ε? Όλοι εμένα περιμένατε XD (γιατί ακούω τα ίδια και μέσω msn)? Αnw το thread έγινε fire at will.
May 01 2010 16:19
laraska → ma_foteini
Την ειχα δει αυτην την σελιδα και απο χθες κιολας ... αλλα δεν βοηθησε και πολυ .
ευχαριστω παντως .
May 01 2010 15:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed