Community Status Updates
ma_foteini → laraska
Διάβασε [URL="http://www.help2go.com/forum/spyware-help/101068-tr-dropper-gen-trojan.html"]εδώ[/URL] για το trojan. Μπορεί να βγάλεις άκρη.
May 01 2010 15:43
Night Wizard Seal → Yoruichi
Ακιρβώς. Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Την ταινία σήκωσε τα κόκκινα φανάρια την έχω δεί. Μου άρεσε πολύ γιατί απλά λατρεύω τον ασιατικό κινηματογράφο, αλλά και πάλι δεν ήταν τόσο τέλειο όσο το βιβλίο. Τέτοια βιβλία μου αρέσει να τα διαβάζω και να τα ξαναδιαβάζω. Αυτό για την ηθοποιό ομολωγώ δεν το ήξερα :)
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και Καλό μήνα και Πρωτομαγιά και σε εσένα :)
May 01 2010 15:32
Shihama-ru → iristella
Εγώ πάλι έκανα το λάθος να μην διαβάσω την 1η σελίδα κ μπήκα κατευθίαν στο "ψητό",Αρχικά έλαγα,μπα μάλλον δν καταλαβαίνω το twisted humour του chapter αλλά με το που είδα κ την φατσα του Haguro ενταξει λέω ,κατί γίνεται,Είχε γέλιο πάντως.........
Αν δν είχε ποστάρει κ ο Kenny εκεινο το άρθρο για το τι παίζει με τις σειρές που αποσύρθηκαν δν θα είχα ιδέα,άρα καλό είναι να υπάρξει καποιον thread για ενημέρωση κ να μπορούμε να τα χώσουμε ελεύθερα βρε αδερφέ :hahaha::hahaha:
May 01 2010 15:11
iristella → Shihama-ru
Ahahahhhaha ασε ρε συ. Διάβαζα διάβαζα στην αρχή καικάτι δεν μου κόλλαγε. Και ξαφνικά αρχίζουν να πετάγονται troll faces και να λέγονται ασυναρτησίες over 9K και λέω "α αυτό εννοούσε με το censoring ο scanlator"
την φούστα της konuma την είδες? ΧD Όσο για το thread ναι μάλλον θα πρέπει να ανοιχτεί κάτι να ragaρουμε με την ησυχία μας.
May 01 2010 14:52
Serperoth → Lucy Heartfilia
Το είδα το κλιπάκι, δεν μπορώ να πω ότι ο τύπος μου αρέσει πολύ...
Αν ήταν Ελλάδα θα είχε φάει πολύ ξύλο...:)
May 01 2010 14:40
Shihama-ru → iristella
Iri τι έχει παιχτεί με το Wolf Guy - Ookami no Monshou???
Δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται,η κατάσταση είναι για γέλια κ για κλάματα.
"i will tickle you":hahaha::hahaha::hahaha:-η ατάκα θα μεινει στην ιστορια δν το συζητώ.
Μήπως να ανοίγονταν κ κανενά ενημερωτικό topic για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στα site,[SIZE=1](απόσυρση "mature", για φαινόμενα σαν το παραπάνω κτλ)[/SIZE].?
May 01 2010 14:28
spartankid → mono
δεν χρειάζεται να μου στέλνεις emoticon που να μου θυμίζουν το προχθεσινό μου πρόβλημα :(
May 01 2010 13:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed