Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → DeathGuard

Σου απαντάω σε vm γιατί άνοιξες ενδιαφερουσα συζήτηση μεν άσχετη με το θέμα του thread δε. Στα πλαίσια των πολεμικών συγκρούσεων έχουν αναπτυχθεί από την αρχαιότητα κάποιοι κανόνες διεξαγωγής του πολέμου. Ναι σωστά διαβάζεις. Ακόμη και κοινωνίες οι οποίες ήταν πολύ πιο πίσω σε θέματα είχαν θεσπίσει μεταξύ τους κανόνες ώστε να διατηρείται μια ισορροπία. Κοινως είναι πάγια αντίλληψη ότι στον πόλεμο δεν επιτρέπονται τα πάντα. Ολόκληρος ο κλάδος του διεθνούς δικαίου των ενόπλων συγκρούσεων αποδεικνύει αυτό ακριβώς. Επομένως το να σκοτώνει ένα κράτος αμάχους εν καιρώ πολέμου αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου ακριβώς όπως είναι παραβίαση το να καταπιέζεις μια ομάδα εν καιρώ ειρήνης. TL:DR μην ψαρώνεις από δυτικές ανεπτυγμένες κοινωνίες που εμφανίζονται ως κοιτίδες του πολιτισμού και του ελεύθερου πνεύματος ενώ την ίδια στιγμή σκοτώνουν κόσμο θεσμοθετημένα. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Το τι κάνει μετράει.
May 13 2010 19:04
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Εγώ ήμουν σίγουρος πως ήσουν σίγουρη ότι ήξερες γιατί μου αρέσει. :p Έχεις ένα δίκιο γι'αυτό. Το υπολογιστικό της το έδειξα για φιγούρα, έτσι να το παίξουμε τεχνολογικά ανεπτυγμένοι. Βέβαια της είπα πως οι κλειστοί υπολογιστές είναι επειδή τους αναβαθμίζουμε (ναι...) και δεν πρόκειται να την ξαναφέρω για να δει την πικρή αλήθεια.
May 13 2010 18:08
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Σε αυτό που λες για τον Yaichi έχεις δίκιο. Ο Masa παρόλο που είναι και καλά "αφελής" θα είναι ο πρώτος που θα τον καταλάβει. Τώρα που το σκέφτομαι είμαι fan του Yaichi και για το μέρος στο οποίο διανυκτερεύει :p Αν πω στην Ντίνα τότε σίγουρα θα με σύρει...εννοώ θα έρθουμε. Της αρέσουν οι συναυλίες τέτοιου είδους. Αλλά δεν ξέρω, θα δψ τι θα κάνω.
May 13 2010 17:52
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Έλα που δεν σου άρεσε το look του Templar Knight Aizen. Σου άρεσει αλλά δεν το ξέρεις. Εγώ είμαι fan του Yaichi επειδή θαυμάζω την δουλειά του :p Το AF σε ποιον χώρο γίνεται ? Στην σχολή υποθέτω ? Καλά,μ πορεί να περάσω καμια βόλτα έτσι για να δω τι παίζει.
May 13 2010 17:31
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Μου άρεσε πολύ η νέα μορφή του Aizen, απλή, κομψή και θανατηφόρα. Tου ταιριάζει απόλυτα μπορώ να πω. Και εμφανίστηκε και η αγαπημένη μου Yoruichi ! :love: Τι άλλον μπορώ να ζητήσω. Για το artware festival, 5 χρόνια δεν έχω πάει ούτε μια φορά. Δεν είμαι πολύ της συναυλίας. Ούτε και είχα κανέναν γνωστό που να του άρεσε επομένως δεν έτυχε να πάω ποτε. ΥΓ : Τώρα που το σκέφτομαι ο Yaichi δεν είναι ένα fusion του Urahara και του Gin ? No wonder why είσαι fan του. :whistling:
May 13 2010 17:12
Photo

Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu

Μακάρι να δούμε αυτό. Εχω ακούσει τα καλύτερα για τα Ghost in the Shell. Μάλλον για την μεθεπόμενη Κυριακή (όχι αυτήν σε 3 μέρες) το πάμε ε?
May 13 2010 17:00
Photo

Zoro → cyber_john

Wtf, είχα πετύχει παλιά το τοπ 10 σου, πως γίνεται το OP από 1η θέση που ήταν να μην είναι καν μέσα στο νέο; :oo: Καταλαβαίνω ότι τελευταία το anime δεν είναι στα high του, αλλά μου φαίνεται παράξενο μόνο απ' αυτά να το ξέγραψες πια. Gomen για το άκυρο vm, αλλά μου 'ρθε αυτή η απορία με το που είδα το post σου. :P
May 13 2010 15:24
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Mr Sandman

Hikooooooooo!!! ΘΕΟΣ!!
May 13 2010 14:34
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι, έχω ξεκινήσει ήδη. Δύο εξεταστικές είναι αυτές θα λιώνω όλο τον Ιούλη, έχει και ποδόσφαιρο άστα να πάνε. Όταν λες αργεί λιγο, πόσο καιρό περίπου ? Εγώ τα 4 πρώτα του Ηο5L τα είδα απο τους [Anime-Sennin]. Και έπειδη δεν μπορώ το streaming μάλλον θα πρέπει να περιμένω μου φαίνεται. Btw, το καινούριο του Bleach το είδες ? Δεν τα έσπασε ? Καλά εσένα θα σου άρεσε το omake στο τέλος λόγω Gin υποθέτω ? :p
May 13 2010 13:53
Photo

Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu

Εγώ σαν γνήσιος "Kaizer" Γερμανία :p Βέβαια λόγω Ζιλμπέρτο Σίλβα θα είμαι και με την Βραζιλία όταν δεν παίξει με εμάς ή την Γερμανία. Αντε ανυπομονώ για την προβολή. Τι είδος αυτήν την φορά θα δούμε ?
May 13 2010 13:47
Photo

croco~boy → Zem@c

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4896&page=73[/url] τελευταιο ποστ~
May 13 2010 11:59
Photo

Zem@c → croco~boy

μπορεισ να μου στειλεις το λινκ που λεσ?γιατι δν θυμαμαι το σημειο για το οποιο μιλας
May 13 2010 08:09
Photo

FallenSpiritGR → iristella

addαρεμε μια στο msn i sented you my mail at pm!!!
May 13 2010 04:38
Photo

FallenSpiritGR → iristella

i totally agree with you i think i am gonna get that one and start playing after paneladikes Power!!! xD
May 13 2010 04:36
Photo

iristella → FallenSpiritGR

Όχι μία φορά πληρώνεις. Και ναι το Orange box γενικότερα αξίζει κατά την ταπεινή μου γνώμη. ^^
May 13 2010 01:21