Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny

Πες το ψεμματα :hahaha:
May 25 2010 19:55
Photo

Kenny → °•πίΟu-πίΟu•°™

Μακάρι το One Piece να ήταν μόνο τέτοιες σκηνες. :hahaha:
May 25 2010 19:49
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny

[url]http://www.youtube.com/watch?v=bmngKgWUeFc[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=tfTLTnYGdTA[/url]
May 25 2010 19:33
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny

Aξιζει μονο for the lulz. Kintama.
May 25 2010 19:30
Photo

Kenny → °•πίΟu-πίΟu•°™

Τουλάχιστον είναι soft hentai material; Να ξέρω αν αξίζει να το δω.
May 25 2010 19:28
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny

Ofc. Και νομιζανε οτι ειναι μανιταρι!
May 25 2010 19:27
Photo

Kenny → °•πίΟu-πίΟu•°™

[QUOTE=°•πίΟu-πίΟu•°™;393131]Τι θα γινοταν αν το [SIZE=1]πουλι[/SIZE] του Λουφυ δεν ηταν απο λαστιχο σε εκεινο το επεισοδειο που του το τραβουσαν οι αμαζονες?[/QUOTE]ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ONE PIECE ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ LUFFY;;;
May 25 2010 19:19
Photo

Shade D. Slayer → Nicktheartist

βλεπω τα κομμεντς απο κατω. ο mxc θα κλεισει , πιστεψτε με, κατι παραπανω ξερω ;) για σερβερ, εδω ο φιλος μασ ανοιγει ή εποικηνωνηστε με μενα, ξερω αρκετουσ να προτεινω. ωραιο και το 12 και το 13 ff ( περιμενωωω πως και πως το versus). αλλα το crisis core EINAI APIASTO
May 25 2010 19:09
Photo

Tenshi → Anelis

χεχεχε!! σε ευχαριστω πολυ Σιλενα μου! (δεν εισαι η μονη) ;P
May 25 2010 18:17
Photo

Laura-chan ♥ → greenpower

Hi!! Βλέπω είσαι καινούριος εδώ, me too, νέο αίμα στο site!! XD Thanks for the add!!!
May 25 2010 18:06
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Stefi-chan

Na αου πω ρε στεφη τον kyouraku shunsui τον εχει προλαβει κανεις? γιατι το σκεφτομαι μηπως συμμετασχω και γω... προλαβαινω?
May 25 2010 18:05
Photo

Anelis → Tenshi

lol νόμιζα ότι είχαν ανεβεί μυρμήγκια στην οθόνη μου! μεγειές το σετάκι!
May 25 2010 18:03
Photo

KaiVagelio

Αχα, θα το έχω στα υπ' όψην μου λοιπόν, έτσι και αλλιών ψάχνω να βρω ολοκληρωμένα manga να τα διαβάσω το καλοκαίρι. Μέχρι τώρα μετράω 3 shounen και ένα soujo και πρέπει να τα φέρω στα ίσα xD (Να καταπολεμήσω τη βαρεμάρα, όχι τίποτα άλλο). Ο Gintoki είναι μοναδικός main hero μόνο και μόνο από το γεγονός ότι τέτοιους χαρακτήρες συνήθως τους βλέπεις μόνο ως δευτεραγωνιστές. Γενικά το γεγονός ότι ο Sorachi έχεις δημιουργήσει τόσους χαρακτήρες και τους δίνει όλους τον χρόνο που χρειάζονται δείχνει το πόσο καλός είναι. Ένας mangaka πρέπει να εκτιμάει τους χαρακτήρες που δημιουργεί. Όχι να τους χρησιμοποιεί όσο χρειάζονται και μετά νατους αφήνει στην αφάνεια. Και δεν είναι μόνο καλός στην κωμωδία, το δράμα που γράφει είναι εξίσου καλό. Δεν πιστεύω πως κάποιος που είναι φαν του Gintama θα διστάσει να δει την επόμενη δουλειά του. ΥΣ. Ως υποκατάστατο του Gintama καθώς περιμένεις τους Rumbel απ' ό,τι μου έχεις πει δοκίμασε να δεις το Arakawa, αν δεν το βλέπεις ήδη φυσικά, έχει τρελούς χαρακτήρες.
May 25 2010 17:57
Photo

Hyuuga_Nikorasu → LethalMike

Ναι ναι ακριβως... το λεγα και στο live τους... σε μερικα αλλα κομματια μοιαζουν και με Metallica
May 25 2010 17:42
Photo

VagelioKai

Κατι μου λεει οτι θα μεινει στο ραφι ο καημενος Τ^Τ. Και εγω τον λυπαμαι τον shinpachi-kun γιατι ειναι ο μονος σχετικα νoρμαλ χαρακτηρας εκει μεσα και πεφτει θυμα ολο των υπολοιπων, αλλα εχει γερα νευρα και θεληση οποτε δεν υπαρχει μεγαλη ανησυχια σχετικα με την επιβιωση του. Παντως αυτην την σειρα την παω παρα πολυ, και για το εξαιρετο cover που ανεφερες και για την direct επικοινωνια των χαρακτηρων με το κοινο, o gintoki σε αντιθεση με ολους τους υπολοιπους shounen jump χαρακτηρες κανει την διαφορα εχοντας στα χερια του τον ρολο του παρουσιαστη (και πιο σπανια του ηθοποιου), ενω εχει δοθει αρκετο screentime και για τους υπολοιπους μοναδικους χαρακτηρες-guest/cast της σειρας :) Καλο ηταν το manga αλλα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα το τελος (ηθελα να παραμηνει το boyfriend εστω και χωρις να εχει πια σχεση με την κοπελια). Αν ο inventor ειναι ο πωλητης που εκανε cosplay, ναι, εχει οντως μπολικη φαση:kakaka:
May 25 2010 17:36