Jump to content

Community Status Updates

Photo

veg3ta → croco~boy

Τελειωνει οντως οπως ειπες! Κριμα γιατι ηταν πολυ promising. Και ετσι οπως τελειωσε ηταν ψιλο-ξενερωτο :thumbdown:
Jun 01 2010 10:59
Photo

spartankid → 愛情のある中心

koita den xreiazetai photoshop i thesi tou metafrasti apla 3erei kala agglika pianoume ena kseno manga pou mporei na sou aresei kaneis metafrasi se notepad kai meta mou tin stelneis h prwti mou douleia tsekare [url]http://mangahelpers.com/s/zero-bubbles/readonline/84278/2[/url]
Jun 01 2010 10:58
Photo

愛情のある中心 → spartankid

:emptyonexg1:Basika pernaw mia krish auth tn epoxh k t kanw 8alassa s oti 3ekinaw. . . einai megalh istoria. . . M t agglika t paw polu kl k m t glwssika t sxoleiou t idio. Photoshop dn exw piasei st xeria m pote k g auto dn mporw n epe3ergastw k t manga p grafw. . .:unlucky: Gine ligo pio sugkekrimenos. . .:hot:
Jun 01 2010 10:54
Photo

spartankid → 愛情のある中心

με photoshop αν είσαι καλή στα αγγλικά και ελληνικά και θές να κάνουμε τίποτα είσαι ευπρόσδεκτη ;)
Jun 01 2010 10:49
Photo

愛情のある中心 → spartankid

:riiight:ok Egw eixa 3ekinhsei n metafrazw t Gedo Senki t anime tou St.Ghibli k mallon 8 t teleiwsw t kalokairi gt einai megalo. Plaka exei omws! :bike: M photoshop epe3ergasia, Manga studio h kati allo?
Jun 01 2010 10:46
Photo

spartankid → 愛情のある中心

εγώ κάνω την επεξεργασία οι μεταφράσεις γίνονται από τα αγγλικά μάνγκα με το μεταφραστικό δεν ασχολούμαι xD
Jun 01 2010 10:43
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Εχω διαβάσει διάφορα tutorial αλλά ούτε τη μισή σου εμπειρία δεν έχω στο κόψιμο ξύλων. Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην φίλη σου λοιπόν. Ναι, αρχιτεκτονική την δίνω ενιαία. Υπολογιστική θα δώσω και εγώ. Γερό κάψιμο το συγκεκριμένο μάθημα.
Jun 01 2010 10:41
Photo

spartankid → Kai

χαχα και εγώ τέτοιες ώρες ήμουν έξω πήγα για φαγητό κοντά σε κάτι αρχαία κάτω από την ροντόντα και μετά cineshop για anime αγορές αλλά μου βγήκε η πίστη γιατί ήμουν ένα 20 λεπτο απο το ξενοδοχείο και έπρεπε να γυρίσω γρήγορα κάποια στιγμή.Έχω και φότο να τρώω παιδάκια αγκαλιά με έναν άρκουδο στη λαδόκολλα xDDDDDDDDD όλα τέλεια :DDDDDDDDD
Jun 01 2010 10:41
Photo

Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu

Ναι, γράφω 2 εξεταστικές (άτυπη + κανονική). Καλά αμα κανονίσουμε για meeting (Κυριακή κατα προτίμηση:congrats: )θα στο δώσω εκεί.
Jun 01 2010 10:23
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Οχι. Οκ. Ναι. Καλά. [SPOILER] ^Αυτό είναι αγένεια :p Για τις στολές δεν έχω κανένα νέο. Λογικά θα μας πει η Ελένη αν υπάρξει τίποτα καινούριο. Τα zanpakutou να δω πως θα φτιάξουμε, captain Hirako. Πως θα σε προδώσω αν δεν μπορώ να κανω illusions ? :hahaha: Κατα τα άλλα διάβασμα. Γράφω Αρχιτεκτονική την Πέμπτη και διαβάζω. Εσύ με τι μάθημα ξεκινάς ? [/SPOILER]
Jun 01 2010 10:21
Photo

Black Kaiser → Nighteyes

Κατανοητό. Απλά μια διευκρίνιση, απο πόσα επεισόδια και μετά μπορούμε να γραφουμε χωρίς spoilers ? Εννοώ την επόμενη εβδομάδα θα μπορώ να γράψω πχ ένα σχόλιο για το επεισόδιο της τωρινής ή θα πρέπει να περάσει περισσότερο χρονικό διάστημα ?
Jun 01 2010 10:16
Photo

Kai → spartankid

Αυτά είναι. Η Σαλονίκη τα σπάει (αν δεν πενέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει). Αυτά είναι, το θέμα είναι ότι πέρασες καλά! >.< Τελικά σε τέτοιες περιπτώσεις, τις περισσότερες φορές, πάει τζάμπα το άγχος. Όσο για τον καιρό, ήμασταν κάτω μέχρι τις 4 το Σάββατο και προχωρούσαμε στον δρόμο κάπως έτσι :heat:, ψάχναμε σκιά να δροσιστούμε μιλάμε, ενώ το πρωί είχε δροσιά. Ευτυχώς που ρίχνει καμιά ψιλή βροχούλα πού και πού και δεν μας έχει φάει η ζέστη.
Jun 01 2010 10:05
Photo

Jorg → Vagelio

Ρε συ Vage-chan, σκεφτομαι να αρχισω Kuroshitsuji αλλα δεν μπορω να βρω απο που να κατεβασω τα επεισοδια. Can ya help me? Α, αν μπορεις πες μου και για το Soul Eater.
Jun 01 2010 10:04
Photo

愛情のある中心 → Darthnicolas

[COLOR=Black]Xexe :kill4u: gomen(suggnwmh).:borednn9: Diavazetai [/COLOR][COLOR=Black]"aijou noaru chuushin" pou shmainei sta agglika "lovin' heart".:tensai: Apla m arese o hxos k eipa n t krathsw:wis: Arigatou g t accept :hi: [/COLOR]
Jun 01 2010 10:02
Photo

愛情のある中心 → spartankid

:awww: Sugoi! (WOW) Dn t h3era oti metafrazeis kiolas! :kill4u:Kalh epituxia! K egw 8elw n paw Iapwnia ennoeitai, g auto "ma8ainw" k th glwssa alla pros to paron prepei na mazepsw xrhmata k n teleiwsw m t ma8hmata k t frontisthria. . .:deadga6:
Jun 01 2010 09:57