Community Status Updates

spartankid → 愛情のある中心
να πάω Ιαπωνία κλασσικά αλλά ένα μικρό όνειρο μου αυτό το καιρό είναι να πάει καλά το groupaki μου με το οποίο μεταφράζω manga στα ελληνικά :D

d.neko-angel → Kenny
η κατάσκοπος Mata Hari:P
τι είσαι εσύ παιδί μου, σίφουνας! πότε πρόλαβες καλέ?!
τέσπα χαλαρά τώρα το φτιάχνω

Kenny → d.neko-angel
[QUOTE=d.neko-angel;395006]banner 05
banner 11
banner 17[/QUOTE]Neko, βάλε και βαθμούς στο καθένα. :P

papp0us → elenikd
Ψευδώνυμο απο την 2α λύκειου επειδή μια μέρα φορούσα γυαλιά ηλίου και ήρθε μια μαμά να μου μιλήσει για το γιο της..με πέρασε για καθηγητή! και κόλλησε:P

Darthnicolas → 愛情のある中心
ep op
gia ri3e k mia metafra gt dn ktlvainw oute kan to nick s >_>

elenikd → papp0us
Εγώ δεν έχω στρατό :wooi2: :hahaha:
Έχω μια αποριααααα...πώς σου ήρθε να βάλεις το ψευδώνιμο pappous;; :P

spartankid → Kai
τέλεια εντωμεταξύ ήμουν ολομόναχος μέχρι να φτάσω και με είχαν φάει τα komplex xD βασικά στην θεσσαλονική γίνομαι άλλος άνθρωπος (δλδ γίνομαι εγώ) xD τα πήγα πολύ καλά γνώρισα και μερικά παιδιά και έκανα μια πολύ δυνατή φιλία ήταν δηλαδή αλλά έγινε και live.Όσο για τον καιρό μας έφαγε η ζέστη και το σάββατο βράδυ έβρεξε και λίγο

didimakia → Night Wizard Seal
Το ενα και μοναδικο Doubt το οποιο απ οτι θυμαμαι εχεις διαβασει...or not? XD

papp0us → Night Wizard Seal
Για μένα το λέω ρε συ που το μονο που ξέρω είναι οτι κάνουν τα λουκάνικα σα χταπόδια:P

Night Wizard Seal → laraska
Το σχέδιο του Noblesse είναι πολύ καλύτερο από αυτό του Trace. Ασέ που λίγο που διάβασα δεν με ενθουσίασε και τόσο.

Kai → spartankid
Ω! Καλώς τον! (Αν και στην ουσία τώρα είσαι μακρύτερα xD). Πώς σου φάνηκε η Σαλονίκη; (Πάντως πέτυχες καλό καιρό δεν μπορείς να πεις xP) . Πώς τα πέρασες; Καλά;

Night Wizard Seal → papp0us
Σε παρακαλώ δεν είμαι anime-tard. Την Ιαπωνία την έμαθα πολύ πιο πρίν από τα μάνγκα και τα άνιμε. Έχουν απίστευτα φαγήτα. Ξέρεις πόσα νόστιμα πιάτα υπάρχουν; Μην ακούς τος φήμες:hahaha: