Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

ChopperFan93 → iris 生活 kurosaki

Ναι βασικα μ κινησε την περιεργεια ο τιτλος του album...:P
Ιούν 01 2010 17:45
Φωτογραφία

iris 生活 kurosaki → ChopperFan93

χεχε τιποτα μωρεε xD βασικα ειδα π εβλεπες τις φωτο μ γ αυτο XD
Ιούν 01 2010 17:38
Φωτογραφία

ChopperFan93 → iris 生活 kurosaki

Hi!:hi:Thnx γ το request;)
Ιούν 01 2010 17:37
Φωτογραφία

didimakia → mono

He pissed me off... [URL=http://img138.imageshack.us/i/pissedoffv.jpg/][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/8013/pissedoffv.jpg[/IMG][/URL] Εδω σκεφτομαστε να του κανουμε ντου ολη η ομαδα (η καινουργια) γτ δεν δινει και σε αλλα 3 παιδια τα δελτια...
Ιούν 01 2010 17:25
Φωτογραφία

mono → didimakia

Σαν νομικός σου σύμβουλος λοιπόν (:P) θα σου πρότεινα να μην ξαναδείρεις κανέναν για οποιοδήποτε λόγο...Δεν φαντάζεσαι πόσους θα ήθελα να δείρω εγώ αλλά κρατιέμαι :hihi2:
Ιούν 01 2010 17:13
Φωτογραφία

didimakia → mono

Ναι εδειρα...Βασικα τον εριξα μονο ενα μπουκετο...μετα εφυγα...και το εκανα γτ δεν μου δινει το δελτιο του πολο ο ******* ο βλαχαρος!!!!!! **** τα ιδιοτικα μου μεσα :P θενξ για την ενημερωση.. με λιγα λογια θα με κλασει τα @@ :P
Ιούν 01 2010 17:05
Φωτογραφία

Vagelio → Jorg

Ωπα ωπα?! (που ειπε και ο βλαχος μας στην eurovision). Kuroshitsiji ε? Αυτα ειναι!!! Link για την σειρα θα βρεις εδω [URL]http://chauthanh.info/animeDownload/anime/Kuroshitsuji.html[/URL] αν και δυστυχως ειναι σε mkv file. Ηταν ομως το μονο που βρηκα... ολα τα αλλα direct links ηταν διαγραμενα Τ^Τ. Τωρα κατεβαζω να δω το απολαυστικοτατο ova της σειρας για να σιγουρευτω πως λειτουργει σωστα αν και εμπιστευομαι τους υποτιτλους των shinshen. Οσο για το soul eater μπορεις να κατεβασεις επεισοδια απο εδω [URL]http://souleaterportal.com/category/soul-eater-subbed-episodes/[/URL] . Για onlne watch δεν γνωριζω και πολλα αλλα λογικα θα μπορεις να βρεις αν το πληκτορολογησεις στο google. Eγω θα κανω rewatch το soul eater οταν βγουν ολα τα επεισοδια απο τους animeclipse που ειναι και στα ελληνικα :D
Ιούν 01 2010 17:01
Φωτογραφία

mono → didimakia

Έδειρες κάποιον?:hihi2: Καταρχάς μπορεί να αποδείξει ότι τον έδειραν με διάφορους τρόπους...Να βγάλει φωτογραφίες από τα χτυπήματα (κρατώντας μια εφημερίδα για να φαίνεται η ημερομηνία π.χ.), ή να πάει σε ένα γιατρό ή στον ιατροδικαστή (αν και σιγά μην ασχοληθεί ο ιατροδικαστής με μικροχτυπήματα εκτός και αν έχουμε σοβαρά χτυπήματα), ή αν κάνει καταγγελία στην αστυνομία θα του πάρουν αυτοί φωτογραφίες...Αν τα χτυπήματα δεν φαίνονται, κοινώς δεν έχει πληγές, μελανιές, κανα σπασμένο κεφάλι κτλ τότε δεν νομίζω να μπορεί να αποδείξει και πολλά πράγματα... Τώρα. Για το αν τον έδειρες εσύ...Αν έχει μάρτυρες μόνο, αλλιώς πάλι δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ειδικά αν παρουσιάσεις και κάποιο άλλοθι... Αν μιλάμε για μικροχτυπήματα πάντως επειδή πρόκειται για πταίσμα ή στην χειρότερη πλημμέλημα ψιλοαποκλείω το ενδεχόμενο προφυλάκισης (ειδικά για την περίπτωση του πταίσματος που αφορά ασήμαντες βλάβες) αλλά αν πάμε σε πλημμέλημα που προυποθέτει πιο σοβαρές βλάβες για να σε προφυλακίσουν μετά την καταγγελία πρέπει να προκύψουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής, αν δεν έχει καν μάρτυρες νομίζω αποκλείεται η προφυλάκιση, απλά αν σου κάνει καταγγελία κοίτα να αποφύγεις το αυτόφωρο που διαρκεί 24 ώρες. Από κει και πέρα αν όντως κάνει την καταγγελία και ο εισαγγελέας σε φέρει στο ακροατήριο που χλωμό το βρίσκω αν ο άλλος δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα τότε πάλι θα αθωωθείς αν δεν μπορεί να αποδείξει κάτι (προφανές) αλλιώς επικαλείσαι ότι σε προκάλεσε και λειτούργησες με δικαιολογημένη οργή και τη βγάζεις πάλι καθαρή. Αν τώρα μιλάμε για επικύνδυνες και βαριές σωματικές βλάβες, κακώσεις, κατάγματα, κοινώς τον σάπισες πάλι ισχύουν τα παραπάνω αλλά δεν μπορείς να επικαλεστείς ότι σε προκάλεσε. Ελπίζω να σε κάλυψα, αν θες κάτι άλλο ρώτα ελεύθερα, η χρέωση είναι 50 € ανά απάντηση :P
Ιούν 01 2010 16:58
Φωτογραφία

didimakia → mono

Γεια σου...Θελω να σε ρωτησω κατι περι νομικης... π.χ. αν παω εγω σε εναν γνωστο μου..τον δειρω, σηκωθω φυγω και αυτος μου κανει μυνηση μπορει να με δικασει χωρις αποδειξεις? η μπορει να αποδειξει οτι τον βαρεσαν με καποιο τροπο? XD
Ιούν 01 2010 16:01
Φωτογραφία

Orion19 → Erisadesu

My work here is done. Lol. Θα το καλοφτιάξω καμμιά μέρα γιατί το έκανα ψιλοπρόχειρα και δεν έχει και τόσο καλή ποιότητα. Μπορεί να προσθέσω και φωτό. He's gorgeous, the bastard!
Ιούν 01 2010 15:21
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Lucy Heartfilia

^_^
Ιούν 01 2010 15:17
Φωτογραφία

kelborn3 → DoB

Και επειδη διαβαζεις και το μανγκα και σε γενικες γραμμες ξερεις οτι ολη η συζητηση περι θανατου του κακασι ειναι ανουσια καθοτι επακολουθουν εχμ 1-2-3 γεγονοτα δες και εδω το καλυτερο failzor του κοσμου.Μια ιδιοτητα εχει και αυτος και αυτη ειναι gtp Ποσο πιο δυνατα να πει ο κισιμοτο αγορι μου εχεις γινει πια κομπαρσος? [SPOILER][IMG]http://weareawesomeness.files.wordpress.com/2010/03/fail.png[/IMG] Μα φαινεται ξεκαθαρα.Οπως λεει και στο yu gi oh abridged... Talk to the hand bitch Kakashi:hahaha: [/SPOILER]
Ιούν 01 2010 15:08
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → 愛情のある中心

Iie, Iie:kakashithumbup:
Ιούν 01 2010 15:05
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Lucy Heartfilia

Ιια! Αριγατο για τ accept! :hi:
Ιούν 01 2010 15:01
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → 愛情のある中心

thanks gia to add!!! :ureshii: