Community Status Updates

didimakia → mono
Παλια επεζα στην ομαδα του (πολο) και ειχα βγαλει δελτιο...τωρα ομως που εφυγα χρειαζομαι αυτο το δελτιο για να παιξω σε αγωνες... αυτος ομως απ το πεισμα του δεν το δινει... βαλαμε εναν δικηγορο μπας και κανει τιποτα αλλα αν δεν εχεις την mono τι να κανεις μωρε...:P

iris 生活 kurosaki → ChopperFan93
ετσι λενε τον αδερφο μου το παππου μ το ξαδερφο μου και αλλους 4 φιλους μου!!!
αααααααααααααααααα

Darthnicolas → 愛情のある中心
kala relax dn einai k tpt apisteuto,apla to lew gia logous eukolias...

mono → didimakia
Εγώ πάλι λέω να κάτσετε στα αυγά σας γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορείς να μπλέξεις...Άσε που δεν θα καταφέρετε και τίποτα...Τι δελτία είναι αυτά και γιατί δεν σας τα δίνει...?Ρωτάω μήπως μπορώ να βοηθήσω :P

χαχαχα τιποτα ρε συ!!!:hero:
καλα και σενα βασιλη!!:OMG3: οχι αλλους βασιληδες!! :nod:

ChopperFan93 → iris 生活 kurosaki
Βασιλης παρομοιως:ureshii:Np ρε λαθη ολοι κανουμε κ πιο σοβαρα.Thnx γ το site:thumbup:

Jorg → Vagelio
Οχι στο Kuroshitsuji ειναι καποια και σε avi (YES!). Μην ανυσυχεις θελω να το κατεβασω και το soul eater. Προσπαθω να περιορισω το anime streaming οσο πιο πολυ μπορω.
Oh Vage-chan! Arigatou gozaimashita! Δεν ξερεις ποσο ευγνωμων σου ειμαι.

αααααααααααα κατσε μπερδευητκα ....νομιζα ελεγες γ τ υπογραφη XD
λοιπον ειναι απο site το κανεις εκει ΧD
[url]http://www.faceyourmanga.com/faceyourmanga.php?lang=eng[/url]
χαχαχ ειμαι ηλιθια XD

χαχαχα οχι ρε συ...ειχα κατεβασει την εικονα (λογικα απο google ) XD
α κ γ ν μν ξεχνιεμαι ΖΩΗ χαρηκα XD (το ιρις ειναι ενα αλλο 8εμα δεν μ λενε ειρηνη XD)

Αυτο δεν πειραζει στο θεμα των κοριτσιων υπαρχει ανεκτικοτητα...(:nbleed:)Το θεμα ειναι να μην σου πει κανεις οτι γινεται gay γ τον Ulquiorra!Btw το avatar σου το εφτιαξες με καποια ιστοσελιδα,γτ βλεπω πως τωρα τελευταια εχουν πολλοι το ιδιο σχεδιο.

καλε ποιου αντιθετου!!! εδω εχω και του ιδιου!! XD το λεω κ σ φιλους μ οτι γ τ χαλιμπελ γινομαι λεσβια XD

Κοιταξε η αληθεια ειναι πως ολοι οι οτακιασμενοι εχουνε ενα μικρο κολλημα οσον αφορα τους χαρακτηρες του αντιθετου φυλλου.Οποτε λογικο το βλεπω να εχεις κανει κ ενα αλμπουμακι...Εδω αλλοι εχουνε full merchandise της "φαντασιωσης"τους!