Jump to content

Community Status Updates

Photo

didimakia → mono

Παλια επεζα στην ομαδα του (πολο) και ειχα βγαλει δελτιο...τωρα ομως που εφυγα χρειαζομαι αυτο το δελτιο για να παιξω σε αγωνες... αυτος ομως απ το πεισμα του δεν το δινει... βαλαμε εναν δικηγορο μπας και κανει τιποτα αλλα αν δεν εχεις την mono τι να κανεις μωρε...:P
Jun 01 2010 18:17
Photo

iris 生活 kurosaki → ChopperFan93

ετσι λενε τον αδερφο μου το παππου μ το ξαδερφο μου και αλλους 4 φιλους μου!!! αααααααααααααααααα
Jun 01 2010 18:15
Photo

VampireGirlization → shinigami94

γαμωτο.. τωρα εγω πως θα πεταξω spoiler??
Jun 01 2010 18:15
Photo

ChopperFan93 → iris 生活 kurosaki

Γτ ξερεις κι αλλους?
Jun 01 2010 18:14
Photo

Darthnicolas → 愛情のある中心

kala relax dn einai k tpt apisteuto,apla to lew gia logous eukolias...
Jun 01 2010 18:12
Photo

mono → didimakia

Εγώ πάλι λέω να κάτσετε στα αυγά σας γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορείς να μπλέξεις...Άσε που δεν θα καταφέρετε και τίποτα...Τι δελτία είναι αυτά και γιατί δεν σας τα δίνει...?Ρωτάω μήπως μπορώ να βοηθήσω :P
Jun 01 2010 18:10
Photo

χαχαχα τιποτα ρε συ!!!:hero: καλα και σενα βασιλη!!:OMG3: οχι αλλους βασιληδες!! :nod:
Jun 01 2010 18:08
Photo

Βασιλης παρομοιως:ureshii:Np ρε λαθη ολοι κανουμε κ πιο σοβαρα.Thnx γ το site:thumbup:
Jun 01 2010 18:06
Photo

Jorg → Vagelio

Οχι στο Kuroshitsuji ειναι καποια και σε avi (YES!). Μην ανυσυχεις θελω να το κατεβασω και το soul eater. Προσπαθω να περιορισω το anime streaming οσο πιο πολυ μπορω. Oh Vage-chan! Arigatou gozaimashita! Δεν ξερεις ποσο ευγνωμων σου ειμαι.
Jun 01 2010 18:05
Photo

αααααααααααα κατσε μπερδευητκα ....νομιζα ελεγες γ τ υπογραφη XD λοιπον ειναι απο site το κανεις εκει ΧD [url]http://www.faceyourmanga.com/faceyourmanga.php?lang=eng[/url] χαχαχ ειμαι ηλιθια XD
Jun 01 2010 18:04
Photo

χαχαχα οχι ρε συ...ειχα κατεβασει την εικονα (λογικα απο google ) XD α κ γ ν μν ξεχνιεμαι ΖΩΗ χαρηκα XD (το ιρις ειναι ενα αλλο 8εμα δεν μ λενε ειρηνη XD)
Jun 01 2010 18:02
Photo

Αυτο δεν πειραζει στο θεμα των κοριτσιων υπαρχει ανεκτικοτητα...(:nbleed:)Το θεμα ειναι να μην σου πει κανεις οτι γινεται gay γ τον Ulquiorra!Btw το avatar σου το εφτιαξες με καποια ιστοσελιδα,γτ βλεπω πως τωρα τελευταια εχουν πολλοι το ιδιο σχεδιο.
Jun 01 2010 18:01
Photo

καλε ποιου αντιθετου!!! εδω εχω και του ιδιου!! XD το λεω κ σ φιλους μ οτι γ τ χαλιμπελ γινομαι λεσβια XD
Jun 01 2010 17:54
Photo

Κοιταξε η αληθεια ειναι πως ολοι οι οτακιασμενοι εχουνε ενα μικρο κολλημα οσον αφορα τους χαρακτηρες του αντιθετου φυλλου.Οποτε λογικο το βλεπω να εχεις κανει κ ενα αλμπουμακι...Εδω αλλοι εχουνε full merchandise της "φαντασιωσης"τους!
Jun 01 2010 17:52
Photo

χαχαχα οτι να να τιτλο εβαλα XD αλλα νταξ ...xD
Jun 01 2010 17:46