Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Οχι ρε κ γω αυτο κανω με το One Piece κ γενικα τωρα μονο Bleach τα καινουρια βλεπω.Το καλοκαιρακι θα βαλω μπρος γ Naruto (π ακομα δεν το χω δει ντροπη μ) και Gungrave.Οταν τα βλεπεις ολα μαζι τα επισοδεια δε πορωνουν πιο πολυ απ οτι ενα-ενα.
Ιούν 02 2010 17:11
Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

Μμμμ. . . Είμαι λίγο πίσω στη σειρά εν γνώση μου γιατι κάνω οικονομία στα επ. :hot: Είχα πει οτί δεν θα δω κανένα μέσα στις εξετάσεις γιατι θα κολλήσω και δν θα σταματάω αλλά δν μπόρεσα ν τ κρατήσω. . . :emptyonexg1: Χθές είδα 10 μαζεμένα. . . Είχα σταματήσει στο 205 για να ξέρω οτι έχω ακόμα κάποια κ οτι δν θα περιμένω πως και πως τ τελευταίο επ. κάθε μέρα όπως στο durarara!! Μαρτύριο είναι να σε κρατάνε σε αγωνία! :unlucky: Είμαι σε πολύ χάλαι κατάσταση ε? :stubborn:
Ιούν 02 2010 17:06
Φωτογραφία

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Χεχε σαν παιδι σε ψιλικατζιδικο σε κτλβαινω:riiight:Πω σημερα ειδα κ το καινουριο ep Bleach.Τα σπασε κανονικοτατα!
Ιούν 02 2010 16:57
Φωτογραφία

KennyMad_Hatter

Πουλιά στον αέρα πιάνεις... ήδη ετοιμάζω κατιτίς. ^^
Ιούν 02 2010 16:55
Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

Αν μπείς στο "Ξέρεις οτι βλέπεις πολλά ανιμε-μάνγκα όταν. . ." θα καταλάβεις τι εννοώ ειλικρινά. 'Εχω ξετρελαθεί. :riiight:
Ιούν 02 2010 16:53
Φωτογραφία

Mad_HatterKenny

Φαινετε,ε? btw βλεπω φτανεις τα 6666 post, θελω να δω με τι thread θα τα γιορτασεις :P
Ιούν 02 2010 16:52
Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

:blush2::if::joyful: Νιώθω σαν στο σπίτι μου!!!! Δεν έχει πολλους ανιμε-μανγκα φαν εδώ κοντά οπότε το να βλέπω όλους εδώ έτσι ακριβώς όπως είναι μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΟ!!!! :wooi2::awww::lovulovu::Blissfull:
Ιούν 02 2010 16:51
Φωτογραφία

KennyMad_Hatter

Φαντάζομαι μάντεψες σε ποιο χαρακτήρα αναφέρομαι και ζήλεψες περισσότερο, ε; :hahaha:
Ιούν 02 2010 16:46
Φωτογραφία

Mad_HatterKenny

[QUOTE=kenny] > Όταν έχεις φάκελο με εικόνες από τον αγαπημένο σου χαρακτήρα που ξεπερνούν, κυριολεκτικά, τις 9000. [/QUOTE] Αυτη τη στιγμη πραγματικα σε ζηλευω.
Ιούν 02 2010 16:42
Φωτογραφία

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Εγω just chillin...Αυριο γραφω εκθεση οποτε πολυ χαλαρα:PΜεθαυριο γραφω κ γω θρησκευτικα να δω τι θα γραψω αφου ολη τη χρονια εξω ημουν χεχε! Πως σου φαινεται το forum τωρα τις πρωτες μερες?
Ιούν 02 2010 16:42
Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

:bahhh:Καταραμμένα μαθήματα. . . Βιολογία γράφω αύριο και μεθαύριο Θρησκευτικά. . . Εν τω μεταξει όλο το χρόνο δεν είχα ανοίξει βιβλίο γιατι είπα να κρατήσω το έθιμο της δευτέρας: "διαβάζω μόνο για τα μαθήματα που μ'ενδιαφέρουν" οπότε είναι λιγουλάκι σκούρα τα πράγματα. . . :blurah5: Καλά πάω όμως.:x3: Εσύ?
Ιούν 02 2010 16:25
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Nicktheartist

:ureshii: Νομίζω οτι θα στείλω ένα request. :hi: Γιατι κι εγώ έχω ξεκινήσει να φτιάχνω ένα Μανγκα (έχω κάνει περίπου 40 σελίδες ως τώρα) αλλά αυτή την περίοδο είναι λίγο σκούρα τα πράγματα εδω γιατι τα γεγονότα τρέχουν. . . :emptyonexg1: Οπότε έχω σταματήσει πρός το παρόν. . . :run:
Ιούν 02 2010 16:20
Φωτογραφία
Φωτογραφία

Black RockKenny

[spoiler][center]τρα λα ρο τρα λα ρο εμφανιστηκα κι εγώ είναι 4 το απόγευμα και πάω να τρελαθώ όλα έμοιαζαν ωραία,χαρωπα,χαρα θεού. και σηκώθηκα ορεξάτη με αέρα μαθηματικού. βλέπεις δίαβαζα όλη νύχτα παραγώγους και λοιπά που να ήξερα η δόλια οτι θα τρωγα σκατά τρέχω για το μαθημά μου, ο καιρός ήταν καλός ούτε που χα καταλάβει τι θα γίνοταν εντός μαζευτήκανε στην τάξη φοιτητές πάρα πολλοί που έλεγαν 'καλά εντάξει θα περάσει η ώρα αυτή' Μπαίνει μέσα,μπαίνει μέσα ο κοντός καθηγητής που το ξέρω είναι gay, φαίνεται ειν μαστιγωτής καλήμέρα λέει κι αρχίζει επανάληψη ευθύς έτοιμη κι εγώ να λάμψω με τις γνώσεις της στιγμής. Ξαφνικά προσέχω κάτι, κάτι απίστευτο, αισχρό γιατί δεν καταλαβαίνω γρι στο μάθηματακι αυτό; τι 1ης ταξης παράγωγοι; τι σημείο σημειακό; χτές εγώ άλλα μ'αλλα παιδεύτηκα, ειναι δικαιο αυτό; και συνέχιζε ο κοντούλης με ενα γρήγορο ρυθμό τα κοτσίδια μου τραβούσα απ' τον αναστεναγμό. τα μαθήματα τελειώσαν, πέρασε ώρα πολύ και ο δρόμος για το σπίτι ήταν πολύ μακρύς έκανα στάση στο μάρκετ και μου πήρα παγωτά τα οποία και τώρα τρώω ενώ γραφω όλα αυτά μαθηματικά σου λέεί, η φιλοσοφία του νού αν περάσει φώναξε με γιατί πρέπει να μαι αλλού[/center][/spoiler]
Ιούν 02 2010 15:51
Φωτογραφία

DarkElf → Hyuuga_Nikorasu

Πειράζει-δεν πειράζει δε μπορώ να κάνω τίποτα...πέρα απ'το να σκάσω τα λάστιχα του καθηγητή που έβαλε παράδοση εργασίας χειρόγραφα Δευτέρα μεσημέρι...:golgo:
Ιούν 02 2010 14:42