Community Status Updates

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Να σου πω ενα "μυστικο"?Κανενας ποτε δν μπορει να πει πως ειναι expert στα anime-manga οσα και να δει-διαβασει.Γτ πολυ απλα υπαρχουν τοσα πολλα και συνεχιζουν να βγαινουν καινουρια που παντα θα ανακαλυπτει πως δν εχει δει καποια.Απλα το παν ειναι να ζεις αυτο που βλεπεις στο επακρο.Επισης ακομα κ εδω που ειναι Αθηνα εχω ακουσει απειρα σχολια για τους otaku τα περισσοτερα αρνητικα.Να μην στα πολυλογω σε οποιοσηποτε μερος-χρονο οι αντιδρασεις ειναι ιδιες so don't think much bout them ;)

愛情のある中心 → ChopperFan93
μάλιστα. . . φαντάσου δηλαδή. . .:hot:
για να πω την αλήθεια το παραδέχομαι οτι δεν είμαι και καμιά expert στα ανιμε-μανγκα. πάντα μου άρεσαν αλλά το παραδέχτηκα αργά γιατι δεν είναι και πολύ αποδεκτό από τον περίγυρο εδω (αν και τους κόλλησα όλους και βλέπουνε τώρα) κι έχω μείνει λίγο πίσω (και σε άσχημη φάση στο σχολείο επίσης, τώρα που φτάνουν οι πανελλαδικές και δν θ έχω χρόνο) αλλά πιστεύω οτι θα επανορθώσω τα επόμενα χρόνια! :kill4u: εξ'άλλου αν δεν έχω την εμπειρία κάποιων πραγματικά καλών σεναρίων πως θα τελειώσω και το δικόμου σενάριο μου λες?! :wis:

iris 生活 kurosaki → Darthnicolas
στο τελος το Β Gata H Kei μπορει να μας βγει κανα hentai XD διολου παραξενο

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Κοιτα το Elfen Lied το χω δει κ μπορω να σ πω πως ειναι στα top μου.Εχω ριξει (κυριολεκτικα)κλαμα σε καποιες στιγμες και αυτη η καφριλα που παρουσιαζει πολλες φορες το κανει ακομα πιο τραγικο...Αλλα νταξ αν εχεις ευαισθησια σε καποια πραγματα τοτε δν χρειαζεται να πιεζεσαι γτ εδω σ λεω πως ημουνα ρακος εγω που πολλοι με λενε κ αναισθητο...:canthelp:

愛情のある中心 → ChopperFan93
Ναι και διάφορα άλλα που μπορεί κάποιον άλλο να μην πείραζαν κανονικά. . . Είμαι λίγο περίεργη σε κάποια πράγματα. . . :nod:
Επίσης το monster που λες τ έψαξα κ δν θ τ δω. Στη μαμά μου μπορεί ν'αρέσει όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, αλλά δεν. . . :yellowcard:
Κ elfen lied επίσης. . .

愛情のある中心 → ChopperFan93
χαχαχα! :hot: Σου λεω, εγώ έκανα κανα μήνα να συνέλθω (και σταμάτησα να βλέπω και οτιδήποτε)! Οχι οτι φαίνεται τίποτα τρομερό, μια σχολική ιστορία είναι, ωραία στην αρχή, αλλά καταλήγει σε φόνους. . . Κ έχει κ διάφορα ενδιάμεσα οπότε εμένα με πείραξε. Δε λες πάλι καλά που δε σταμάτησα εκείνη τη στιγμή να βλέπω ανιμε για πάντα! :frozen: Είμαι πολύ επιρρεπής σε κάτι τέτοια οπότε τα αποφεύγω.
Όντως γούστα είναι αυτά. . . :bahhh:

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Χαχα ΟΚ θα το εχω υπ οψιν μου αν και αυτα ειναι γουστα.Εμενα μ ελεγαν ολοι ποσο τρομερο ειναι το Monster (μυστηριου) και οτι ειναι σε στυλ Death Note κ τετοια.Ε λοιπον το αρχισα κ με το ζορι το φτασα στο 10 επισοδειο!ισως να το ξαναδω σε καμια 10αρια χρονια αν βλεπω ακομα animes γτ αλλα 40 τετοια επισοδεια δν θα αντεξω :S

愛情のある中心 → ChopperFan93
Ξεκίνησα Lelounch of the rebellion, gundam, neon genesis evangellion και κάτι άλλα, αλλά είναι λίγο βαρειά. . . :dazed: Έκανα το λάθος να δω το school days και θέλω να το διαγράψω απ'τη μνήμη μου γιατι κατατρόμαξα και γενικά του στύλ αυτού δν νομίζω οτι θα μ άρεσαν. . . :scared:δν ξέρω. . . Μην το δεις πάντως αυτό αν δεν το έχεις δει.:golgo:

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Οτι κατσει τωρα ειμαι στο ψαξιμο...Κυριως με φτιαχνουν τα shonen:One piece,Bleach,Soul Eater(τρισμεγιστο)Shaman King κ.α. Αποφευγω πολυ τα βαμπιρικα κ το μονο π εχω δει κ μ αρεσει ειναι τα Hellsing Ultimate OVAs.Τωρα βεβαια καλα ειναι και τα ecchi αφου ειναι τιγκα στο fanservice αλλα μετα απο καποιο σημειο τα βαριεμαι...:nosey:Θελω μανιωδως να δω καποιο mecha οπως Gundam η NGE αλλα δν βρισκω χρονο:roar:

愛情のある中心 → ChopperFan93
Κατι έχω ακούσει θα το ψάξω. . . blood+ με τίποτα έχει πολύ αίμα μου είπαν.

愛情のある中心 → ChopperFan93
:bike:Ξεκίνησα να κατεβάζω τη σειρά μαζί με το candy-candy για δυο καθηγήτριες στα φροντιστήρια που τις ήθελαν, το candy-candy δεν μπορώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να το δω γιατι είναι πολύ κοριτσιστικο και είναι χάλια ο ήχος, το sailor moon κάτι λέει αλλά δεν ξέρω ακόμα. :borednn9:
Το d gray man μ'άρεσε πάρα πολύ αλλά μ'άφησε με την απορία στο τέλος περιμένω ταινία(μακάρι):lovulovu:, το 07-ghost αλλά με χάλασε το 26. . . Vampire knight, shaman king (κλασικά). Εσύ δηλαδή τι στυλ βλεπεις?

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Βεβαια υπαρχουν και οι σαμουραι ετσι π δινουν πολυ υλικο.Ποιος ξεχναει το Rurouni Kenshin?Η τα επισης καλα Samurai Champloo και blood+(αν κ αυτο παει προσ το θριλερ)

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Κοιταξε εγω δν ειμαι πολυ αυτου του στυλ οποτε δν μπορω να σου πω πολλα αλλα απ οσο εχω δει καλο ειναι το Rosario+Vampire που ειναι ecci με μαγεια.Φυσικα μπορεις να δεις και SailorMoon μιας κ π θες να δεις κ παλια...ΧΡ

愛情のある中心 → ChopperFan93
Ουτ'εγώ έχω δει νάρουτο αλλά είναι γιατι προτιμώ το μανγκα. . . στο ανιμε έχουν ψιλογελοιοποιήσει τους χαρακτήρες και τσατίζομαι! :madtodeath:
Το καλοκαίρι θα τελειώσω τα υπόλοιπα επ. Bleach και λέω να δω καμιά παλιά σειρά στύλ inuyasha που δεν έχω τελειώσει ακόμα ή την πρώτη σεζόν digimon και naruto θα κάνω μια προσπάθεια. :hero: καμιά πρόταση? δεν είμαι πολύ του θρίλερ ούτε του ρομποτικού. προτιμώ σειρές σε στύλ ninja με μαγεία ή κάτι τέτοιο. :borednn9: