Jump to content

Community Status Updates

Photo

愛情のある中心 → spartankid

Σόρρυ το ξέρω. . . Άμα πάω να πώ πολλά μαζί δε βγάζεις νόημα. :hot: Γιατι Moderator μέχρι πριν απο 3 ώρες?
Jun 02 2010 19:51
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Oχι δεν είναι κακό ειλικρινά. :drink: Αν οι άνθρωποι έχαναν εντελώς τη φαντασία τους και ζούσαν απλά την πραγματικότητα ο κόσμος θα ήταν πολύ βαρετός, χωρίς όραμα και διάθεση για αλλαγή και δεν αναφέρομαι στα άνιμε συγκεκριμένα. :wis: Ειδικά αν έχεις πολλή φαντασία τα άνιμε είναι ένας τρόπος να τη διοχετεύσεις κάπου! Δεν έχει να κάνει με ανωριμότητα και ανευθυνότητα, απλά με ιδιοσυγκρασία ατόμου. :ureshii: Ξέρεις πόσοι μου λένε οτι αν με δούν χωρίς να με ξέρουν δείχνω κρύα και βαρετή επειδή είμαι σοβαρή γενικά ενώ αμα με γνωρίσουν. . . :kill4u: μπορώ να τους κάνω τη ζωή πατίνι (με την καλή έννοια)! :bike:
Jun 02 2010 19:49
Photo

spartankid → 愛情のある中心

καθόλου ήξερα ότι είσαι εσύ αλλα με μπέρδεψαν τα μηνύματα στο άλλο forum.
Jun 02 2010 19:49
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Αμ το ξερω απο πρωτο χερι...Αλλα αυτοι που το λενε δεν εχουν παει ποτε σε κανενα cosplay party να δουν ποσο ανωριμοι ειναι αυτοι που βλεπουν:erk:Και στο κατω κατω γιατι να κοψω τη μονη συνηθεια που με πορωνει οσα χρονια κ αν περασουν για να αρχισω να χανω οτι με κραταει σε επαφη με την παιδικη μου ξεγνοιασια? Don't mind me,words of a troubled child...:nosey:
Jun 02 2010 19:40
Photo

愛情のある中心 → spartankid

Εγώ είμαι. . . :hi: Απογοητεύτηκες ή εντάξει? :wis:
Jun 02 2010 19:34
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Α αυτό εννοείς, ναι το ξέρω. . . :wet2: Μου τη δίνει το δήθεν, ή είσαι κάτι ή δεν είσαι. Το να παριστάνεις κάποιον δεν έχει νόημα γιατι δεν είσαι ουσιαστικά ο εαυτός σου κ αυτό αργά η γρήγορα κοστίζει. . . Τ έχω πάθει γ αυτό. :emptyonexg1: Και ναι θεωρείται "παιδικό" να βλέπεις άνιμε στην Ελλάδα. . . :roar:
Jun 02 2010 19:31
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Οτι δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν ατομα που βλεπουν ανιμε απλως κ μονο γ να το παιξουν μαγκια η για να γινουν καποιοι.Γιατι τα anime απλα δεν θεωρουνται cool απ αυτα τα ατομα.Ενω εχω δει πολλους να ακουνε ενα συγκεκριμενο ειδος μουσικης (πχ. metal) επειδη θελουν να βρουν γκομενα.
Jun 02 2010 19:25
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Για ρίχτο λίγο πιο απλά. :erk:
Jun 02 2010 19:22
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

No prob βρε 8)Ετσι κ αλλιως και γω ριχνς κατι ματιες στην αναπτυξη παραγραφων:benkyou: Που λες προσωπικα δν εχω γνωρισει πολλους posers οσον αφορα τα ανιμε...Κυριως αυτοι χτυπανε αλλου:hiding_something:
Jun 02 2010 19:16
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Οι περισσότεροι έτσι είναι φντάζομαι. . .:wis: Σόρρυ που άργησα έκανα τελευταία επανάληψη τη Βιολογία. . . :hot:
Jun 02 2010 19:11
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Η μιση παρεα μαζι με μενα ειναι σταθερα καμμενη:tensai:...Οι αλλοι μισοι απλα δεν ενδιαφερονται.Ενας τυπος συγκεκριμενα κανει πως και καλα ξερει αλλα εχει δει μονο ενα anime σ ολη του τη ζωη (κ αυτο δν ειμαι σιγουρος):mador2:Αλλα γενικως ΓΤΠ οποτε δν πολυασχολουμαι:wis:
Jun 02 2010 18:59
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Θέλω να πιστεύω. :drink: Εσύ σε τι κατάσταση βρίσκεσαι? Η παρέα είναι κολλημένη κι αυτή ή προσπαθείς να τους κολλήσεις??? :orly:
Jun 02 2010 18:49
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

[QUOTE]Kaiser αργησες σημερα [/QUOTE]Τελευταία αποφεύγω να μπω στο chapter thread του Bleach, γιατί νευριάζω με κάποια πράγματα που διαβάζω εκεί. Aλλά εντάξει, ήσουν άξιος αντικαταστάτης για σήμερα. :P
Jun 02 2010 18:48
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Εισαι καλυμμενη λοιπον! xD
Jun 02 2010 18:44
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Το κατάλαβα λιγο αργά τι να γίνει. . . :emptyonexg1: Ναι δεν είμαι απο τους ανθρώπους που πολυνοιάζονται τι λένε οι άγνωστοι. . . Αν μου πεί κάτι κάποιος γνωστός όμως το σκέφτομαι συνήθως, τώρα απλά αγνοώ ότι έχει σχέση με το θέμα αυτό και τα περίεργα βλέμματα στα ρούχα ή το κινητό μου που μπορεί να συνοδεύονται απο αρνητικά σχόλια. :wis: Απλά κάνω αυτό που μ'αρέσει και πολλές φορές γίνομαι και αξιοθέατο (αυτό δεν είναι πάντα κακό βέβαια) αφού τα σχέδια είναι συνήθως δικά μου. Οπότε μάλλον οκ. . . :ureshii:
Jun 02 2010 18:38