Community Status Updates

Paprika! → AmiRyuuzaki
[COLOR=black]Hello!!! Καλώς σε βρήκα! Ευχαριστώ για το request!!...Όντως, το forum είναι φανταστικό. Δυστυχώς δεν το έχω δει ακόμα, αλλά θέλω κι εγώ πάρα πολύ να το δω. Θα βρω περισσότερες πληροφορίες και θα σου πω όλες τις λεπτομέρειες!!! (Πάντως, από το σχέδιό του και μόνο. φαίνεται πάρα πολύ καλό)!!! ;)[/COLOR]

Kai → spartankid
Άσε-άσε, γράφουν ώρες-ώρες, πρέπει να τα κρτάς εκείνη την ώρα για να θυμάσαι. xD Όχι μόνο όσον αφορά τα άνιμε αλλά και σε άλλα πράγματα, ειδικά οι γιαγιάδες πετάνε ατάκες.

iris 生活 kurosaki → AmiRyuuzaki
το kaichou wa maid sama ειναι πολυ καλο ^^ το βλεπω εγω ^^

AmiRyuuzaki → Paprika!
καλοσηρθες και απο μενα... :D εδω η παρεα στο forum παιρναει μια χαρα... βασικα ηθελα να σε ρωτησω αν το εχεις δει αυτο kaichou wa maid sama και αν ειναι καλο γιατι και εγω σκευτομαι να το αρχισω:D

Zoro → laraska
Έτσι ρε!
Πάντως δεν θυμάμαι αν στο είχα δώσει (το έχω δώσει σε πολλούς, μην παρεξηγείς), αλλά [URL="http://www.vimeo.com/2740962"]αυτό[/URL] το έχεις δει; Παίζει να είναι ότι καλύτερο υπάρχει κοντά σε Berserk live action. Ο τύπος κατάλαβε τέρμα την λογική/αίσθηση του κόσμου της σειράς/Guts, όχι μούφες.
Btw απ' όσα λες μοιάζεις να έχεις ασχοληθεί πολύ με mangas... δλδ πέρα από Miura και Urasawa (άντε και Ito που τελευταία τον έμαθα κι εγώ) με πόσους άλλους/άλλα manga έχεις ασχοληθεί; Στο λέω βασικά γιατί είπες ότι όλα τα υπόλοιπα απογοήτευση και καλύτερα δεν βρήκες και οπότε ήθελα να δω πόσο έχεις ψαχτεί.

iris 生活 kurosaki → Paprika!
χαχαχ ευχαριστω....η φοτο π εχεις προφιλ ειναι απο το kaichou wa maid sama πιστευω :p
ναι οντως ειναι κ εγω δν εχω πολυ καιτρο ^_^

Paprika! → iris 生活 kurosaki
[COLOR=black]Ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!! Καλώς σας βρήκα όλους!!!...(Αυτό το forum είναι φοβερό)!!...Τη φωτογραφία του προφίλ, την ανακάλυψα τυχαία σήμερα και είπα να τη βάλω. Και η δική σου φωτό είναι υπέροχη!!!! :)))[/COLOR]

Mad_Hatter → Black Rock
Μιας και απο οτι βλεπω ξαναρχισες να μπαινεις παρε ενα welcome presento ^^
[IMG]http://i48.tinypic.com/keu8hw.gif[/IMG]

DarkElf → Nighteyes
Α,nice,nice...θα του ρίξω μια ματιά!(και 2 και 3...:hehehe:) 36 chapters είναι,ε?

iris 生活 kurosaki → Paprika!
χαχα πολυ μ αρεσε η φοτο π εχεις γ προφιλ ^^
btw καλως ηρθες στ φορουμ !! ^^