Jump to content

Community Status Updates

Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

άντε να ξεμπερδέψω με αυτές τις γοργόνες να πιάσω κανένα καλύτερο :P
Jun 06 2010 22:14
Photo

didimakia → D.Dragon

Γειααα...να σε ρωτησω? απο ποιο manga ειναι η υπογραφη σου? η κοπελια εχει ωραια εργαλεια... :awww:
Jun 06 2010 22:08
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

ΑΑΑΑ ναι λολ εδινες και εσυ prof, αλλα του cambridge αυτη την φορα σωστα;;; (εχω αρχίσει να το χάνω :sigh2:)Omedetou και εσενα !!! :hihi2: Εγώ με τον εξωτερικο τα ξαναβρηκα αυτή την εβδομάδα που κάπως εχει ξαναρχίσει να τον αναγνωρίζει ο υπολογιστής *yay* Αλλα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν κόλλαση, το πρωί δούλευε μια χαρα περασα όσα episodes είχα κατεβάσει (100+) για το καλοκαίρι και μετά τα διέγραψα από τον υπολιστή και το βράδυ τον ξανασυνδεσα για να περάσω και κάτι αλλα,.. οτι και να εκανα δεν τον αναγνώριζε με ΤΙΠΟΤΑ και να μένω κάπως ετσι :dazed: και να προσπαθώ μεσω 2000 τρόπους (τρόπος του λέγειν) και τζίφος μέχρι που επαθα κρίση :roar: και τα παράτησα μόνο μετα από μία εβδομαδα ξαναδούλεψε, οπότε λέω να πάω να αγοράσω καινούργιο μην μου γίνουν delete 280 GB επεισοδίων... :OMG3:
Jun 06 2010 22:03
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Graaaaaaaatz! Εμένα ήταν νορμάλ, αλλά ντάξι έδειξα όσο μπόρεσα το geek spirit μου^^ Τελικά τον εξωτερικό τον φόρμαρα (NTFS επί την ευκαιρία) και ψάχνω να ανακτήσω αρχεία...
Jun 06 2010 21:49
Photo

iris 生活 kurosaki → Kai

ναι παρα πολυ ...σαν κ εμενα!!! καλα κ η celty ειναι καλη... :P
Jun 06 2010 21:42
Photo

Lucy Heartfilia → AmiRyuuzaki

:hihi2:
Jun 06 2010 21:40
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

:hihi2: lol πιστεύω πως τα πήγα αρκετα καλα αι ναι βασικα ειχε συγλονιστει και αρχισε να με ρωταει και γιατι το ενδιαφερον μου για την Ιαπωνια:orly:
Jun 06 2010 21:40
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Οχαι agenz:P Πώς πήγες Proficency? Κατάλαβε η εξετάστρια, ή δεεεεν?:P
Jun 06 2010 21:32
Photo

AmiRyuuzaki → Lucy Heartfilia

lol h kl 3erw gw "mhn me kaneis rezilh kai edw...." bwahahahahahahahahahaha twra 8a deis
Jun 06 2010 21:20
Photo

AmiRyuuzaki → Paprika!

απο ταινιες πιστευω πως υπαρχουν καπια κλασικα που λιγο πολι σε ολους αρεσουν... π.χ. lord of the rings κ.τ.λ. απο κει και περα μου αρεσουν ταινιες επιστηνονικης φαντασιας και οι κωμοδιες τα θρυλερ δεν τα μπορω καθολου γιατι τρομαζω ευκολα και μετα δεν κοιμαμε το βραδυ... :P ταινια που ειδα τωρα τελευταια και μου αρεσε πολυ ηταν το glash of the titans (το ειδα 3 ή 4 φορες :P) μετα εκτος απο ταινιες βλεπω και διαφορες σειρες π.χ. 24 hours με τον Kiefer Sutherland και αλα ωραια... το sailor moon και ειναι και εμενα ενα απο τα αγαπημενα μου για τον ιδιο λογο... επισης προσφατα με επιασε μια κριση :P και κατεβασα και το 200 επ. και τις 3 ταινιες και τα ειδα ολα απο την αρχη για να εχω μια πιο ολοκληρομενη αποψη... Τωρα βλεπω (μεσα στα αλα) και την live action version της σειρας :D
Jun 06 2010 21:12
Photo

zweistein → iristella

thnx for the recommendation!
Jun 06 2010 21:00
Photo

papp0us → Botsun

ελα ρ, thanx για το Request ;) Nyan Koi! και έλεγα οτι κάτι μου θυμίζει το junpei!:D
Jun 06 2010 20:53
Photo

Jorg → Kai

Haha. Οντως. Μια χαρα, Τελεινουν οι εξετασεις (5 to go!), ερχεται καλοκαιρι, και εχω αρχισει το κατεβασμα για τις διακοπες XD και εχω δει και λιγα απο τα κατεβασμενα (Kuroshitsuji). Βλεπω οτι εισαι και Durarara fan ε; Καλοοοο.
Jun 06 2010 20:42
Photo

iristella → zweistein

Ξεκίνα και το Akumetsu που είναι του ίδιου. Θα σου αρέσει ακόμη περισσότερο από το Wolf Guy πιστεύω.
Jun 06 2010 20:39
Photo

愛情のある中心 → Ryuji

Xexe thnx :hot: Μαθαίνω οτι κ εσύ ασχολείσαι όμως. :orly:
Jun 06 2010 20:20