Community Status Updates

croco~boy → didimakia
Με αυτους τους συνδιασμους, δλδ δημητριακων με μελι...ο αντρας κυριος εχει περισσοτερες φορες στηση στη διαρκια της μερα κ αλλα περιεργα! Δεν λεω περισσοτερα, θα αρχισουν τα ακαταλληλα! :OMG3:

croco~boy → Botsun
κανεις edit κ σβηνεις αυτα που εγραψες κ γραφεις στη συνεχεια κατι random! then u ll send a message to nighteyes and there u go!

croco~boy
κανεις edit κ σβηνεις αυτα που εγραψες κ γραφεις στη συνεχεια κατι random! then u ll send a message to nighteyes and there u go!

mono → Hazuki
[url]http://www.mydailymanga.com/2008/06/21/manga-reading-tool/[/url]

demonicMC → Mad_Hatter
ΟΧΙΙΙΙ! δεν ειμαι δα και τοοοοσο παλιος ωστε να ξερω τα δυσκολα! Οσα εχω βρει μεχρι τωρα ειναι το μικροτερο ποσοστο απο αυτα που εχω διαβασει και τα υπολοιπα απο τα hints! αλλα bring it on!

croco~boy → Nighteyes
Kοριτσι σβησε το ποστ μ στο full metal alchmist thread~ Ευχαριστω <3!

Botsun → papp0us
Άκυρο.αλλά η πλειοψηφία των φίλων μου στο anime.gr είναι από το Ηράκλειο.Τυχαίο ?

iristella → Shihama-ru
Δηλαδή αν κάνω puppy eyes δεν υπάρχει περίπτωση ως εκ θαύματος να προσγειωθε host link(ΜU,rapidshare,mediafire) με το chapter στα pms/vms μου? Θα το κατέβαζα σελίδα σελίδα από το mangafox αλλά κάνουν εγκλήματα με την ποιότητα της εικόνας.

laraska → Zoro
δεν ξερω πολλους δημιουργους, αλλα εχω καταπιαστει με πολλα μανγκα. Ενδιαφερθηκα μονο για τους τρεις που αναφεραμε μονο. Οι αλλοι δεν μου εκαναν εντυπωση. Αν θες παντως κατι καλο και συντομο διαβασε το Franken Fran . Αν θες ενα παρα πολυ καλο ρομαντικο ... αλλη φορα οταν το θυμηθω ^^

didimakia → D.Dragon
Ναι ρε..απ τα πιο καφρικα που κυκλοφορουν...ειχα διαβασει οταν ειχε πρωτοβγει το 1ο κεφαλαιο αλλα δεν ξερω γτ δεν το συνεχισα..θα οτ κανω καποια στιγμη...

D.Dragon → didimakia
Από το Beelzebub, από assistant του mangaka του Psyren και με πρωταγωνιστή κράμα Luffy-Zoro, φαντάζομαι το χεις ακουστά XD.

Kamen Tantei Zura → Vagelio
Ορίστε 8D [url]http://www.anime.gr/forums/album.php?albumid=926&pictureid=11658[/url] XDD