Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

zade → karkas
Μην ακούς αυτά που λένε.Εγώ αν έβλεπα το γραπτό σου θα σου έβαζα 20 χωρίς να κοιτάξω οποιαδήποτε άλλη απάντηση. Και επίσης μην μασάς.
Εγώ στις πανελλήνιες στο θέμα με το Ντόπλερ είχα σχεδιάσει έναν τζαμαϊκανό που τον πατούσε μια νεκροφόρα. Αυτό που έκανες εσύ είναι πταίσμα.

Stefi-chan → GhostPrince
True, έχουμε να δούμε πολλά, και τόσο true~ το OP θα είναι το πιο επικό *flails*
[spoiler]Όντως, τελευταία είναι dbz αλλά τι να πει το Bleach? Που ξαφνικά όλοι τουμπανιάζουν επί 1000 και πάνε level over 9000?[/spoiler]

rath → Zem@c
Δυστυχώς λόγω περιορισμένου προσωπικού χρόνου όντως δεν μπορώ να στείλω.... αλλά αν ψάξεις στο google για goldrake κάτι θα βρεις ;)

papp0us → Lebw
Ιάπωνας με πρόθεση να μιλήσει Ελληνικά, είναι εξίσου lol κατάσταση με βλάχο να προσπαθεί να μιλήσει Γαλλικά. Tο Fail είναι υπογεγραμένο. Έχουμε πολλά σύμφωνα, δεν υπάρχει ελπίδα:P
Για του Ouran... παλεύω με νύχια και με δόντια να μην το κάνω drop.. Στο 80% της διάρκειας του, έχει απίστευτο γέλιο( ο tamaki και τα twins είναι έπος, ειδικά στο επεισόδιο που είχαν πάει σπίτι της), άλλα έχει αυτές τις εκρήξεις gayness που δεν τις παλέυω.. I can stand one bishounen, even two... but 6 of them are just out of question... Και το βασικότερο είναι οτι και ο θυλυκός χαρακτήρας είναι ανδροπρεπής.. Προσπαθώ πάντως.. είναι τόσο αστείο που κάνω οτι μπορώ!!:if:

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd
Oooo paparo-channn sygkinoumee!!To molis dwsoume biomathimatika mou arese!!Xuxuxuu!!Pww eimaste kai polu mathitaresss!!B GATA H KEI 4 THE WAYYY!!
[IMG]http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/106/0/3/Fantasies_by_jackwolf1.jpg[/IMG]
:hahaha::hahaha::wooi2::wooi2:

Glaurung → karkas
Για σου λεβεντόπαιδο ! Ιντα κάνεις ωρε κοπέλι ; Πως τα πήγες ;;; :D Όπως και να τα πήγες όμως , τώρα θα χαλαρώσεις για τα καλά . Αυτό είναι στα σίγουρα το μεγαλύτερο καλοκαίρι που έχεις ζήσει και που πιθανότατα θα ζήσεις , μιλάμε για τουλάχιστον 4 μήνες :wis:
Ναι , ΣΕΜΦΕ με τα μπούνια . Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό , το μόνο που με χαλάει λίγο είναι η μπόλικη μηχανική που μας έχουν πετάξει ( θα κάνουμε 2-3 χρόνια ) και προβλέπεται να βάλουν κι άλλη .:( Εσύ τελικά τι θα κάνεις ; Θα δηλώσεις για Θεσσαλονίκη ;
ΥΣ Αν θες στείλε pm , μπας και τα πούμε και από msn καμιά φορά :P

Strange Loop → Kenny
very soon my friend, very soon
[img]http://img294.imageshack.us/img294/5708/screenshot20100611at172.png[/img]

GhostPrince → Stefi-chan
lol...καμενηηηη,.....:hahaha:.....και ναι οντος...εχουμε να δουμε πολλα....και Naruto & OP αλλα και bleach xD
αλλα το ΟP οπως παντα 8α νε το επικοτερο :hero:
[SPOILER]naruto btw τα 2 final ep. ηταν:
xaxa...λες κιεβλεπα dbz...lol...πολυ goku κατασταση XD "ειδικα το 163" :P[μαμισανε βεβαια] =p[/SPOILER]

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Που σαι συ ρε παιδι! Και γω καθε μερα εγραφα μ φυγε ο πατος μια βδομαδα...Αντε αλλη μια μας εμεινε! :)

Zoro → Yuki-chan
Τι να σου πω, εμένα μου άρεσαν. :P Η background εικόνα έχει και άσπρο και μπλε και μοβ και εσύ τα έβαλες όλα στα "κουτάκια" μπροστά, οπότε νομίζω ταίριαξαν καλά, ενώ η profile pic έχει αυτό το ωραίο κόκκινο που το βρίσκω να δένει καλά με τα υπόλοιπα.