Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

zade → karkas

Μην ακούς αυτά που λένε.Εγώ αν έβλεπα το γραπτό σου θα σου έβαζα 20 χωρίς να κοιτάξω οποιαδήποτε άλλη απάντηση. Και επίσης μην μασάς. Εγώ στις πανελλήνιες στο θέμα με το Ντόπλερ είχα σχεδιάσει έναν τζαμαϊκανό που τον πατούσε μια νεκροφόρα. Αυτό που έκανες εσύ είναι πταίσμα.
Ιούν 11 2010 21:17
Φωτογραφία

Stefi-chan → GhostPrince

True, έχουμε να δούμε πολλά, και τόσο true~ το OP θα είναι το πιο επικό *flails* [spoiler]Όντως, τελευταία είναι dbz αλλά τι να πει το Bleach? Που ξαφνικά όλοι τουμπανιάζουν επί 1000 και πάνε level over 9000?[/spoiler]
Ιούν 11 2010 21:16
Φωτογραφία

rath → Zem@c

Δυστυχώς λόγω περιορισμένου προσωπικού χρόνου όντως δεν μπορώ να στείλω.... αλλά αν ψάξεις στο google για goldrake κάτι θα βρεις ;)
Ιούν 11 2010 20:57
Φωτογραφία

papp0us → Lebw

Ιάπωνας με πρόθεση να μιλήσει Ελληνικά, είναι εξίσου lol κατάσταση με βλάχο να προσπαθεί να μιλήσει Γαλλικά. Tο Fail είναι υπογεγραμένο. Έχουμε πολλά σύμφωνα, δεν υπάρχει ελπίδα:P Για του Ouran... παλεύω με νύχια και με δόντια να μην το κάνω drop.. Στο 80% της διάρκειας του, έχει απίστευτο γέλιο( ο tamaki και τα twins είναι έπος, ειδικά στο επεισόδιο που είχαν πάει σπίτι της), άλλα έχει αυτές τις εκρήξεις gayness που δεν τις παλέυω.. I can stand one bishounen, even two... but 6 of them are just out of question... Και το βασικότερο είναι οτι και ο θυλυκός χαρακτήρας είναι ανδροπρεπής.. Προσπαθώ πάντως.. είναι τόσο αστείο που κάνω οτι μπορώ!!:if:
Ιούν 11 2010 19:47
Φωτογραφία

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd

Oooo paparo-channn sygkinoumee!!To molis dwsoume biomathimatika mou arese!!Xuxuxuu!!Pww eimaste kai polu mathitaresss!!B GATA H KEI 4 THE WAYYY!! [IMG]http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/106/0/3/Fantasies_by_jackwolf1.jpg[/IMG] :hahaha::hahaha::wooi2::wooi2:
Ιούν 11 2010 19:10
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Serperoth

:hihi2: ασε, περίπλοκη ιστορία :P
Ιούν 11 2010 19:09
Φωτογραφία

elenikd → Eleni~WaIKinG oN AiR~

:kowai: :hahaha:
Ιούν 11 2010 19:03
Φωτογραφία

Hazukimono

The ultimate truth!
Ιούν 11 2010 17:37
Φωτογραφία

Mad_HatterNight Wizard Seal

χρονια πολλα ^^
Ιούν 11 2010 17:35
Φωτογραφία

Glaurung → karkas

Για σου λεβεντόπαιδο ! Ιντα κάνεις ωρε κοπέλι ; Πως τα πήγες ;;; :D Όπως και να τα πήγες όμως , τώρα θα χαλαρώσεις για τα καλά . Αυτό είναι στα σίγουρα το μεγαλύτερο καλοκαίρι που έχεις ζήσει και που πιθανότατα θα ζήσεις , μιλάμε για τουλάχιστον 4 μήνες :wis: Ναι , ΣΕΜΦΕ με τα μπούνια . Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό , το μόνο που με χαλάει λίγο είναι η μπόλικη μηχανική που μας έχουν πετάξει ( θα κάνουμε 2-3 χρόνια ) και προβλέπεται να βάλουν κι άλλη .:( Εσύ τελικά τι θα κάνεις ; Θα δηλώσεις για Θεσσαλονίκη ; ΥΣ Αν θες στείλε pm , μπας και τα πούμε και από msn καμιά φορά :P
Ιούν 11 2010 17:13
Φωτογραφία

Strange Loop → Kenny

very soon my friend, very soon [img]http://img294.imageshack.us/img294/5708/screenshot20100611at172.png[/img]
Ιούν 11 2010 16:23
Φωτογραφία

GhostPrince → Stefi-chan

lol...καμενηηηη,.....:hahaha:.....και ναι οντος...εχουμε να δουμε πολλα....και Naruto & OP αλλα και bleach xD αλλα το ΟP οπως παντα 8α νε το επικοτερο :hero: [SPOILER]naruto btw τα 2 final ep. ηταν: xaxa...λες κιεβλεπα dbz...lol...πολυ goku κατασταση XD "ειδικα το 163" :P[μαμισανε βεβαια] =p[/SPOILER]
Ιούν 11 2010 16:13
Φωτογραφία

Yuki-chan → Zoro

Sankyou again...!!!! ^^
Ιούν 11 2010 15:48
Φωτογραφία

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Που σαι συ ρε παιδι! Και γω καθε μερα εγραφα μ φυγε ο πατος μια βδομαδα...Αντε αλλη μια μας εμεινε! :)
Ιούν 11 2010 15:40
Φωτογραφία

Zoro → Yuki-chan

Τι να σου πω, εμένα μου άρεσαν. :P Η background εικόνα έχει και άσπρο και μπλε και μοβ και εσύ τα έβαλες όλα στα "κουτάκια" μπροστά, οπότε νομίζω ταίριαξαν καλά, ενώ η profile pic έχει αυτό το ωραίο κόκκινο που το βρίσκω να δένει καλά με τα υπόλοιπα.
Ιούν 11 2010 15:17