Community Status Updates

Black Rock → iristella
sniiiiiiiiiif....Μου έστειλαν τον αδελφό μου παραμάζωμα για να με προσέχει(λέέέέμε τώρα) και εκτός από το ότι είναι συνέχεια από πάνω μου θέλει να του μαγειρεύω,να του καθαρίζω και να του έχω φρέσκο νερό κρύο κρύο από το ψυγείο! Help me! Please! *cries in agony while trying to study programming*

iristella → legeon
Μόνο στον τίτλο. To franchise του Vampire Hunter D περιλαμβάνει στον τομέα των anime προς το παρόν μόνο δύο ταινίες τo Vampire hunter D και το Vampire Hunter D Bloodlust. (υπάρχουν manga και novels για τα περαιτερω).
Αυτά τα OVAs είναι άσχετα.

legeon → iristella
[B]το Vampire hunter D έχει καμία σχέση με το [/B]Darkstalkers???
[B]
[/B]

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → unagi
:riiight:Τα ίδια βρήσκουμε ωραία μου φαίνεται!!:wooi2:
Tέλεια δεν έχω διαβάσει ποτέ yaoi manga και σκεφτόμουνα να διαβάσω το junjo romantica και τώρα θα διαβάσω και αυτό που μου πρότινες!!Eυτυχώς που είναι και καλοκαίρι για να μπορώ να καώ με την ησυχία μου!!:hahaha:
Arigatou unagi!!!Πλέον είμαι και εγώ in love with yaoi love!!:lovulovu:

unagi → Eleni~WaIKinG oN AiR~
Πλάκα μου κάνεις?
Το junjo romantica οχι απλός το έχω δει , το έχω ξαναδεί και ξαναξαναδεί:hahaha:
Να ξέρεις ότι είναι το καλύτερο yaoi anime που έχει βγει μέχρι τώρα.
Το αγαπημένο μου manga είναι το doushitemo furetakunai, πραγματικά πολύ τρυφερό:x3:
[url]http://www.mangafox.com/manga/doushitemo_furetakunai/[/url]
*spread the yaoi love*

Mmm θα την δω και θα σου πω γνώμη!!Και εγω απο yaoi anime άρχισα!Τώρα βλέπω junjo romantica!!Αν δεν το έχεις δει πρέπει όπωσδήποτε να το δεις!Είναι απλά τέλειο!!Το καλύτερο yaoi που έχω δει!!
Arigatou για το friend request!!Friended back!!:ureshii:

Και εγώ καινούριος είμαι στο είδος των ταινιών, μόνο δυο έχω δει μέχρι τώρα :borednn9:,
ξεκίνησα από yaoi anime και manga.
Η άλλη μια ταινία που έχω δει είναι το ai no kotodama [url]http://thepiratebay.org/torrent/4174304/Ai_No_Kotodama_2007_(english_hard_encoded)_[/url]
Δεν με ενθουσίασε αλλά κάτι αξίζει και αυτή.

Black Kaiser → stark-sama
:P
Nah, είναι προφανές πως η κανονική μάχη δεν έχεει ξεκινίσει ακόμα ακόμα και το καταλαβαίνει καποιος αν δεν διαβάζει κάποιος το manga. Απλά δεν μπορέι να φανταστεί ότι η μάχη διακόπτεται σε καποιο σημείο. Πραγματικά ανυπομονώ για το επεισόδιο 278 όπου θα δείξει τους espada ζωντανούς και τον έρχομο των Vizards.
Το anime στέκεται πολύ καλά μέχρι στιγμής. Αντε να παίρνει λίγο τα πάνω του γιατί με όλα αυτα τα fillers ξεχάσαμε τι πάει να πει Bleach :riiight:

Pfff δηλαδή είναι το ίδιο link ε??:wet2:Κρίμα βρε ήλπιζα ότι θα είναι καλύτερο απο αυτό που είχες εσύ.Εγώ πάντως θα ρωτήσω την φίλη μου αν έχει link και αν έχει θα σου πω..Hopefully!Δεν είναι δημοφιλής??Μα είναι τόσο ωραία και συνφωνώ μαζί σου δεν το γελοιοποιεί καθόλου το θέμα αντιθέτος το δείχνει με πολύ γλυκό τρόπο.Να σου πω έχεις μήπως καμία άλλη ταινία να μου προτίνεις??Είμαι καινούργια στο είδος αλλά θέλω να δω και άλλες!!:ureshii:

It's okay my Dear:ureshii: Και εγώ απο το piratebay το κατέβασα και νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλο λινκ,
το έψαξα λίγο το θέμα δυστυχώς πρέπει να μην είναι και πολύ δημοφιλής η ταινία:unlucky:
Και όντος είναι αρκετά ωραία , έχει αρκετό γέλιο και μου αρέσει που παρουσιάζει το θέμα της ομοφυλοφιλίας σας κάτι απολύτως φυσιολογικό χωρίς να το γελοιοποιεί.

Six Winged Angel → nancy_neko
E βέβαια, δεν χρειάζεται να το συζητήσεις, it's the absolute thruth! XD *τρέχειν*

kelborn3 → nancy_neko
Πωπω ενταξει μονο και μονο που ακουσα την διαδρομη σου πραγματικα ελιωσα.Επισης ζηλευω που εχεις κλιματιστικο και εγω λιωνω με τον ανεμιστηρα.
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6813/1276258165009.jpg[/IMG]
zomg τωρα πεινασα και εγω.
Ποτε θα τελειωσει επιτελους αυτη η δοκιμασια να ερθει η επικη στιγμη της παραλιας και της φραπεδιας?

VampireGirlization → shinigami94
που εισαι χαμενος εσυ???
εχω μια απορια για το darker than black...