Community Status Updates

1451 → Sadman
Ναι όντως αυτός είναι! Ωραίο παιχνίδι το Final Fantasy! Θυμήθηκα οτι ενας παρόμοιος χαρακτήρας υπήρχε και στο Puzzle Quest.

DoB → °•πίΟu-πίΟu•°™
JR... Κλάσεις ανώτερο από κάθε άλλο yaoi που έχει κυκλοφορήσει... Έχεις απόλυτο δίκιο! Εγώ περιμένω τώρα το Togainu No Chi, έχω ακούσει ότι κι αυτό είναι light και πολύ καλό, αν σ' αρέσουν οι μάχες και τα αίματα... Πάντως θα μείνω σταθερή στο πρότυπο: αγάπη-μίσος. Aw, I love it!:wooi2:

Sadman → 1451
[QUOTE=Nikos1451;399829]Σαν χαρακτήρας ο Toriko μου θύμισε εναν npc στο Final Fantasy 9 που ταξίδευε μαζί σου δοκιμάζοντας να φάει τα πιο απίθανα πλάσματα.[/QUOTE]
Την/τον quina λες έτσι?

nancy_neko → kelborn3
x0ax0a0xa0
ute egw kapnizw,alla dx,stn parea m,kanenas dn kapnizi :p
kita,faliro is the place i'm living,alla exw ena kalo
to dwmatio m einai to pio krio tu spitiu XD tn ximwna vevea imun m 2 paplwmata k etc,alla twra t kalokairi ine sxetika pio drosero ap olo t ypoloipo spiti :P vrika tis proales k mia ventalia k kanw aera otan skaw XD
ooo lutsa,exume e3wxiko ekei :D alla panw st vuno,oxi katw stn paralia :P
kala ise me tin e3etastikh :P
kala kratei,k 8a kratisi g akoma....emeis vck dn exume akoma,ap deftera 3ekiname,alla oso n nai exei ena anxos prin :P

kelborn3 → nancy_neko
Σε πιανω γτ ουτε εγω πινω καφε.Εχει και πλακα απο την αλλη γτ ουτε καπνιζω και πραγματικα ειμαι ο τελευταιος της παρεας σε αυτο το θεμα.Κραταμε το οχυρο οσο περισσοτερο μπορουμε.
Τωρα στο θεμα του αερα god i feel sorry for y.Πως την παλευεις ειναι αποριας αξιο εκτος και αν μενεις κοντα λουτσα η παραλιακη που εκει τουλαχιστον φυσαει και λιγο.Eιδικα γτ την λουτσα εχω φιλο εκει που ο κωλοφαρδος ανοιγει την πορτα και εχει τυφωνα μεσα στο σπιτι του απο κρυο αερα.
Ι feel so jealous.
[IMG]http://img99.imageshack.us/img99/6587/1276413681633.jpg[/IMG]
Kαι το χειροτερο η εξεταστικη καλα κρατει:unlucky:

FallenSpiritGR → Nighteyes
οοοο τι να πω .... τωρα με ποροσες τεσπα δεν εχω δει code geas & d.grey man αλλα τα εχω υποψη εδω και καιρο....
[spoiler]πολι ειναι πολυ μεγαλη η υπογραφι μου???[/spoiler]

nancy_neko → Six Winged Angel
siga p einai to apsolute truth :P
8imasai stin paralia e?o monos isun p ipostirizes tin mlkia p exi ginei pleon t naruto
go go go do ur sprites!!!
8elw n pe3w t games sas,so do it faster,both of u guys :D

nancy_neko → kelborn3
pw,nai,3exasa na anaferw
spiti den exume klimatistiko :P
metakomisame persi k dn exume tpta,ute enan anemistira n peis kt,tpta apolytws
:P
apla ktlveneis e...ap enan furno p einai e3w benw stn allon furno,that is my home xD
0ax0a0xa0x0ax0a
makari n eixa ton anemistira su,seriously XD(epic eikona pali XD)
g mena einai,pote 8a er8i i epikh stigmh tis paralias(gt dn pinw kafedes)k tis af8onis biras
xD

Night Wizard Seal → mono
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Δεν πειράζει που ήρθαν αργοπορημένα, το ότι ήρθαν μετράει...:P
Όλοι πρόστυχοι είστε. Πρόστυχα μυαλά υπάρχουν, όχι πράξεις...:hahaha:
[SIZE=1]Και εγώ ένας αθώος μικρός σότα είμαι :P[/SIZE]

Anelis → MoCi
I love your ava!
Lolita-art is the best!
also καλωσόρισες στο φόρουμ!

D.Dragon → crazyBoyMangaFun
Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι..ίσως δεν θυμάμαι..:hot:

mono → Night Wizard Seal
Πρώτον να τα κατοστήσεις, να σε χαιρόμαστε...(λίγο αργά αλλά δεν πειράζει :P )
Δεύτερον εγώ έχω πρόστυχο μυαλό? Οι άλλοι που σου έλεγαν dude και dude...:hihi2: Εγώ απλά το είδα και γέλασα...Είμαι αθώα...:emptyonexg1:

Night Wizard Seal → mono
Όσον αφορά το πόστ σου στο Hall of Fame σου απαντώ...
Πρώτον έχεις πολύ πρόστυχο μυαλό:P
Δεύτερον δεν φταίμε εμείς...η ζέστη :P

iristella → Black Rock
ιιιιι κουράγιο ρε συ. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά από ότι ακούω. Υπομονή και όταν δυσκολεύουν τα πράγματα έλα σε εμάς για ψυχολογική υποστήριξη. :3