Jump to content

Community Status Updates

Photo

FallenSpiritGR → croco~boy

nice nice εδώ βρε βαριεμε και εγώ ο άμοιρος χαχα κάνει και μια ζέστη άστα να πάνε.......
Jun 15 2010 17:15
Photo

FallenSpiritGR → arachne-sama

απαντάς στο profile στον οποίο θες να πάει η απαντήσει για να του έρθει και ιδοποιησι..... οκ τοτε ποτε θες ξερεις ^^ εδω ειμαι...
Jun 15 2010 17:14
Photo

arachne-sama → FallenSpiritGR

καλος σας βρηκα!σε ευχαριστω πολυ!ευτυχως γιατι ειμαι λιγο καινουρια σε ολο αυτο(δεν ηξερα αν επρεπε να σου απαδησω εδω αλλα δεν νομιζω να πειραζει )θα τα ξαναπουμε !!!!
Jun 15 2010 17:10
Photo

croco~boy → FallenSpiritGR

Pretty good! how about u?
Jun 15 2010 17:10
Photo

FallenSpiritGR → croco~boy

hey hey πως πάει?
Jun 15 2010 17:06
Photo

Black Kaiser → stark-sama

Ναι, όπως καταλαβαίνεις το επεισόδιο έχει ήδη γίνει ένα απο τα καλύτερα μου ! Πέρα απο την σκηνή του release είμαι χαρούμενος που δεν έκανα censor το χέρι της Soifon καθώς σάπιζε. Το μοναδικό αρνητικό είναι ο Omaeda ο οπόιος προσπαθεί να χαλάσει κάθε αίσθημα έντασης που σου προκαλεί ο Barragan. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι κάνει στο επόμενο...:frozen: Και εγώ τώρα ανυπομονώ να δω το release Wolf-Hunter Stark, αν και τον ίδιο θα τον δούμε σε δράση (cero metraleta) στο μέθεπόμενο. Και όντως ο Kubo δεν φέρθηκε καλά στους espada, ειδικά στην Harribel. Aφού να σκεφτείς πως η μάχη του Aizen κράτησε διπλάσια chapters απο ότι όλων των espada μαζί. Τουλάχιστον το anime έχει added scenes στις μάχες τους και το διορθώνει λίγο.
Jun 15 2010 17:05
Photo

FallenSpiritGR → iristella

ok thanks!!!
Jun 15 2010 17:04
Photo

iristella → FallenSpiritGR

O chrome νομίζω έχει αυτόματα ορθογραφικό έλεγχο. Ψάξε στις ρυθμίσεις για να τον ενεργοποιήσεις. :3
Jun 15 2010 17:04
Photo

FallenSpiritGR → iristella

είμαι καταραμένος έχω chrome και δεν δουλεύω τπτ αλλο.....
Jun 15 2010 17:01
Photo

FallenSpiritGR → didimakia

για πες για πες έτσι δίκια σου εντύπωσή και λογία τη είναι?
Jun 15 2010 16:59
Photo

didimakia → FallenSpiritGR

Aπο Μanga ειναι...το οποιο λεγεται Doubt...ειναι μικρο θριλλερ manga..ακρως μα ακρως επικο...Must Read :D
Jun 15 2010 16:57
Photo

Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu

Και εσείς φίλε σέρνόσασταν με την Παραγουάη. Η Αυστραλία έχει καλή ομάδα αλλά η Γερμανία έχει την πιο νέα και αυτό σημαίνει πολύ τρέξιμο, το πιο σημαντικό στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. Όχι σαν την Ελλάδα που παίξανε σαν παλαίμαχοι...:wet2:
Jun 15 2010 16:56
Photo

ααα άσχετο άλλα ποιο ανιμι είναι στην υπογραφή σου???
Jun 15 2010 16:53
Photo

πορονεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχα θα με πιαση κανα καρδιακο εδω με αυτα που βλεπω.....
Jun 15 2010 16:52
Photo

d.neko-angel → Eleni~WaIKinG oN AiR~

ε ναι εννοείτε εννοείτε, αλλά έχω διαβάσει μόνο μέχρι εκεί που έχουν βγάλει τα scanlation groups. και νέο chapter από εκεί έχουμε να δούμε από το 2009 :sadist: Πάντως το DNAngel ήταν ένα από τα πρώτα anime που είδα(ξέροντας πλέον τι είναι anime) ήμουνα μικρή και αθώα και με σημάδεψε για πάντα :P Από τα αγαπημένα μου anime και εμένα ^^
Jun 15 2010 16:50