Community Status Updates

Fungus Jutsu → Glaurung
Σ'ευχαριστώ πολύ για την καλοσύνη σου ..
Καλη συνεχεια απο μενα :)

Glaurung → Fungus Jutsu
Welcome, welcome !
Δεν δαγκώνει κανείς εδώ μέσα ( χωρίς λόγω :P) οπότε δεν χρειάζεται να είσαι επιφυλακτική . Καλή αρχή και αν σου κάνει η παρέα δεν θα αργήσεις να εγκλιματιστείς :D

愛情のある中心 → ChopperFan93
Μπα. . . Για σχέδιο πάω. . . :wet2: Λοιπόν θα τα πούμε γιατι πρέπει να φύγω. καλά να περνάς και καλά αποτελέσματα! :wis:

愛情のある中心 → HelenGreece4ever
Χαχαχαχα :wis: Ναι δεν είναι δύσκολο. Και τις κάνω και σε ρούχα. Πρίν 2 μέρες έφτιαξα μια μπλούζα με τον Ulquiorra αλλα δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχω να φτιάξω το δίχτυ στα μανίκια. :P Αμα την τελειώσω θα τη βάλω στο Site να τη δεις. :bath:

愛情のある中心 → Lebw
:hot:Καλά ξεκίνησα να δώ Black Butler και κατατρόμαξα :P. Τι περίεργη υπόθεση που έχει! Αλλά ωραίο είναι θα το δω μάλλον όλο. :ureshii: Τι περίπου γίνεται γιατι είμαι λιγουλάκι αλλού?

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Nice!:riiight:Φανταζομαι θα λιωσεις στο shopping^^Εγω 25 παω Θεσσαλονικη για καμια βδομαδα...:tensai:Ελπιζω να μπορεσω να παω κ σε ενα meeting π γινετε απ το forum!

HelenGreece4ever → 愛情のある中心
είναι τελειο!!!!!!!!!!!!!! και να σου πω, εσυ κάνεις αυτές τισ τέλειες ζωγραφιές?

HelenGreece4ever → 愛情のある中心
α, εγώ είμαι στο εκατόνεξήντακάτι, κρίμα και εμένα μου αρέσει πολύ:unlucky::unlucky::unlucky:

:ureshii:Για να αλλάξω θέμα μην τα βάψουμε μαύρα ακόμα δεν γνωριστήκαμε: πώς σου φαίνεται το Forum? Ούτε εγώ είμαι πολύ καιρό εδω, τυχαία το βρήκα αλλά τα'χω παίξει! Μ'άρεσε πολύ, σα στο σπίτι μου νιώθω. Και έχει και καλό κόσμο. :wis::bath::drink:

O Ulquiorra. . . και έχει και ένα συγκινητικό τέλος. . . :nod:δεν έπρεπε να στο πω Sorry.:stubborn:

愛情のある中心 → ChopperFan93
Hi there! :hi: Καιρό έχουμε να τα πούμε. :bike: Τ γίνεται? Ενημερώνω οτι 21-28 δεν θα είμαι στο Site γιατι πάω Αθήνα. . . :drink::tensai: