Community Status Updates

Loke → Nighteyes
μμ καλα δεν ειναι και οτι ειναι κατι που περιμενω ή ψαχνω αλλα σιγουρα θα με ευχαριστησει. ^^

Bachatron → Seraphimon-T.K.
Ok! Σε ευχαριστω φιλε μου, αν και παιζει να αργησω λιγο να σου κανω το request γιατι εχω προβλημα με το router μου και το ps3 μου δεν εχει internet! Μολις λυσω το προβλημα θα σου κανω add!:riiight:
Χαιρομαι που ακουω οτι παιζεις ακομα το storm! Μεγαλη ποροση το παιχνιδι! Eιναι το μοναδικο που εχω! Μεχρι τωρα lol!!(αν και εχω παιξει το τελευταιο που βγηκε για ps2 και το naruto shippuden narutimate accel 3 για το psp). Favorite character on storm?

iristella → red pyramid
Εξακολουθεί εξακολουθεί! ^^ Καλά έκανες και είπες γειά έχουμε καιρό να τα πούμε.
Βασικά το θέμα με το ΕΣΡ είναι τεράστια συζήτηση η οποία δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει μέσω forum. Ξανακοιτάω το post και πολλά πράγματα δεν τα διατύπωσα όπως ήθελα αλλά anw, περιμένω απάντησή σου όποτε μπορέσεις. ^^

red pyramid → iristella
Στο τόπικ του ΕΣΡ δεν θα προλάβω να σου απαντήσω σήμερα δυστυχώς. Παρόλα αυτά, είπα να πώ ένα γειά :P Θα έβαζα και κανά yaoi pic αν ο fangirlισμός εξακολουθεί να βασιλεύει, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα καμία καλη :(

Nighteyes → Loke
Δεν πειράζει, καλύτερα για να μην σου τελειώσει γρήγορα (για το nodame λέω).
Να σου πω δεν θυμάμαι.:P Δεν με πολυενδιαφέρουν οι υπερδυνάμεις σ' αυτην την σειρά.:P(Βασικά μετά από το FMAB έχω κλείσει σ' αυτό το θέμα. Τρομερές μάχες!) Νομίζω ο αρχηγός έχει κάτι τέτοιο αλλά δεν είμαι σίγουρη. Βέβαια ακόμα στο 30+ είναι το anime οπότε πιθανόν να βρεις αυτό που θες κάποτε.

laraska → johntheo95
diavase to manga tote ... to anime oute ta misa den deixnei ' einai teleiws asxeto

Loke → Nighteyes
παει με το tail! εγω ειμαι στην αρχη ακομα οποτε τα βλεπω ψιλο σερι, kinda, βασικα εχω ολοκληρη 3η season απο nodame να δω και μαλ******αι με ... αλλα τι να κανουμε... :P
απορια: εμφανιζεται αργοτερα κανενας χαρακτηρας με lightning?? εχω κολημα με το στοιχειο :P

johntheo95 → laraska
το golden boy το εχω δει:nbleed:ευχαριστω για τις προτασεις [COLOR=black]:nod2:[/COLOR]

Nighteyes → Loke
:P
To hairy πως σου ήρθε;:D
Είναι πάντως πολύ πιο παιδικό από άλλα αντίστοιχα για την ώρα. Αλλά αν το βλέπεις στο χαλαρό μια φορά την εβδομάδα, την ώρα του μεσημεριανού ας πούμε :P, δεν με χαλάει. Βασικά έτσι τα βλέπω και τα one piece, bleach, naruto. Του bleach παίζει να μου πάρει και 2 γεύματα αν δεν το αντέξω να το δω ολόκληρο.:P

laraska → johntheo95
επισης hunter x hunter ...πορωσου : [URL]http://www.youtube.com/watch?v=aKcX59OWtwU[/URL]

laraska → johntheo95
take notes : Golden boy , Ping pong club , Great teacher onizuka/ αυτα ειναι και σε ανιμε και σε μανγκα ... (manga mono ) noblesse parasyte... αυτα για αρχη καλα ειναι //

Loke → didimakia
ε αφου δε μου ειχε κατσει καλα στην αρχη, οποτε αναφεροταν καποιος σε αυτο, εφευγε η trollia : hairy tail, δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος :P

johntheo95 → laraska
:hmmm:μου αρεσαν πανω κατω ολλα,λοιπον προτειμω τα comedy που να εχουν λιγο `ξυλο' ,τα ecchi,harem:blush2:που να εχουν και `ξυλο',και γενικα σε τετοιο περιπου στιλ, [B](στανταρ για μενα[/B] :joyful:) (δεν με πειραζει να εχει και romance-love αρκει να μην ειναι παρα πολυ παρατραβηγμενο)
απο τα αλλα να ειναι action ισος να εχουν και λιγο supernatural-superpower και πολι να υπαρχει λιγο το κωμικο στοιχειο πχ bleach,naruto,onepiece
γενικα μου αρεσουν σχεδον ολλα αλλα με καποια στανταρ χαρακτηριστηκα εστω και σε μικρο βαθμο,δεν μου αρεσουν τα drama-phycological τοσο πολυ
αν μου αρεσει η πλοκη τοτε θα δω και σοβαρο ανιμε-μανκα
και τα shounen,school μου αρεσουν επεισης(με τα στανταρ που ελεγα)ελπιζω να να μπορεσες να με καταλαβεις:if:
[B]συγνωμη σε κουρασα ειμαι λιγο ιδιορυθμη περιπτωση[/B]:hot:
λοιπον εχετε καποιο φαρμακο για την αρρωστια μου γιατρε?:congrats: