Jump to content

Community Status Updates

Photo

acid black cherry → laraska

οταν εχω χρονο και διαθεση! χωρις αυτα τα δυο ποτε δεν πετυχαινει αλλωστε!
Jun 20 2010 19:44
Photo

iristella → acid black cherry

Thank you για την συνταγή. Θα την τιμήσω πολύ σύντομα.
Jun 20 2010 19:42
Photo

laraska → acid black cherry

μαγειρευεις ; ( οκ , τωρα ειδα και την ηλικα... )
Jun 20 2010 19:39
Photo

didimakia → iristella

Actually αν δεν πληρωσει την συνδρομη ο Morths(owner) σε κανα μηνα θα κλεισει...και μαλλον θα ανοιξουμε καινουργιο :/
Jun 20 2010 19:38
Photo

iristella → didimakia

Λυπάμαι που το ακούω αυτό γιατί κάθε τι που μεταφράζεται στα ελληνικά είναι κέρδος. Από την άλλη το fansubbing είναι κατι που γίνεται σαν hobby οπότε αν ο άλλος βαρεθεί δεν μπορείς να του πεις κάτι γι αυτό. Εύχομαι οι όποιες δυσκολίες να ξεπεραστούν. ^^
Jun 20 2010 19:30
Photo

didimakia → iristella

Ναι οντως δεν εχουμε και πολυ κοσμο...βασικα το 70% των μελων κανουν εγγραφη για τα μεταφρασμενα επεισοδεια... Ομως η Ομαδα μεταφρασης εχει χασει καθε ειδος εποικινωνιας μαζι μου και με ολο το φορυμ... ειχε να βγαλει επεισοδειο 6 μηνες, εβγαλε 1 πριν κανα 3μηνο και τωρα ξανα αφανοι...οταν τους γραφω e-mail με γραφουν στα @@ τους...
Jun 20 2010 19:24
Photo

iristella → didimakia

well μου δημιουργήθηκαν πιο πολλές to be honest. XD I mean υπάρχουν μέλη τα οποία θέλουν να μιλήσουν για την σειρά πολύ πιο αναλυτικά από ότι ενδεχομένως υποστηρίζει το sub-section του anime//gr και δεν τα βλέπω μέλη σε κοινότητα που θα μπορούσαν να συζητήσουν όσο τραβάει η ψυχή τους. Other than that good job ^^!
Jun 20 2010 19:21
Photo

D.Dragon → karkas

+φωνώ για τα american pie. Στις προτάσεις τώρα. Δεν υπάρχουν πολλές ταινίες του είδους που να φτάνουν επίπεδα american pie αλλά κάποιες βλέπονται ευχάριστα sex drive. Το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό αλλα ακολουθεί τα στάνταρ κλισέ. not another teen movie. Πολύ πιθανόν να το χεις δει, έχει πολύ καφρίλα μέσα αλλά κάπου είναι υπερβολικό. to kick-ass. Δεν ανήκει ακριβώς στο είδος, είναι ένας συνδυασμός superbad + ταινιών υπερηρώων. Αξίζει σίγουρα πάντως. To old school. Επίσης μάλλον θα το χεις δει, συγκαταλέγεται στις αστείες ταινίες του είδους, χωρίς να είναι κάτι το φοβερό. Έχει βγει και το hot tub machine το οποίο δεν έχω δει ακόμη αλλά ίσως ρίξω μια ματιά τις επόμενες μέρες.
Jun 20 2010 19:17
Photo

didimakia → iristella

Καλυψες τις αποριες σου τουλαχιστον?
Jun 20 2010 19:17
Photo

iristella → didimakia

Δεν μπήκα. Δεδομένου ότι δεν είμαι κοινό της σειράς δεν νομίζω ότι έχω θέση ή κάτι να προσφέρω στην εν λόγω κοινότητα. Δεν μπορώ να μιλήσω για one piece και να σας spammarw μόνο είναι αμαρτία. Λόγω κάποιων επιθυμιών που είχαν εκφραστεί στο one piece section ήθελα να δω αν στην κοινότητα που είναι αποκλειστικά γι αυτή τη σειρά, αξιοποιούν τις δυνατότητές της και το περιθώριο το οποίο τους δίνεται και με ποιόν τρόπο. Με λίγα λόγια ήθελα να παρατηρήσω τους one piece fans στο φυσικό τους περιβάλλον (damn σαν παρατηρητής του National geographic των anime ακούγομαι). Aν κρίνω από την ανταρσία you are true pirates indd. XDDDDD
Jun 20 2010 19:13
Photo

didimakia → iristella

Mπηκες στο φορουμ ε? ^^ Μολις με εσκασε ban ο moderator μου... :(
Jun 20 2010 19:00
Photo

Tenshi → Glaurung

Εννοειτε οτι πληροφορια χρειαστεις για Βερολινο θα στην δωσω. Απλα λιγο να βρω τους οδηγους, κλπ για να σου πω. Οποτε απο αυριο να περιμενεις! Να φανταστω, ή ελαφονησι θα πας, ή φαλλάσαρνα ή κεδροδασος!! Εγω θα ειμαι κυριως Χανια, αλλα θα πηγαινω και Ρεθυμνο στους θειους μου. Οποτε αν μπορεις να κανονισουμε κατι οσο θα εισαι Κρητη! ;)
Jun 20 2010 18:59
Photo

iristella → didimakia

Καλά καλά. Θα σε φτιάξω εγώ εσένα. :P
Jun 20 2010 18:52
Photo

karkas → D.Dragon

Τα έχω δει τα υπόλοιπα American Pie, μέχρι και το Book Of Love (2009) και ομολογώ ότι ακόμα κι αν δεν φτάνουν το πνεύμα των 3ων (μη πω των 2) πρώτων, είναι όντως χαριτωμένες ταινίες και βλέπονται μια χαρά! Βασικά απ'τις ταινίες που είπες δεν έχω δει μόνο του The New Guy, αλλά χτες είδα και το Girl Next Door, επίσης κορυφή!! Αν έχεις κι άλλες να προτείνεις hit me!
Jun 20 2010 18:47
Photo

didimakia → iristella

Μπααα ειναι χαλια XD Ναι οντως βλακεια μου δεν το εγραψα...ξεχαστηκα...παω να το κανω τωρα ^_^
Jun 20 2010 18:44