Community Status Updates

iris 生活 kurosaki → didimakia
ο κυριος didimakias ειναι ξενερωτος!!! ;) ξερεις γ ποιο λογο το λεω xD

FallenSpiritGR → anaktas
hallo hallo !!! μπορείς να δόσεις καμία συμβουλή για κάποιο βοήθημά στο σχέδιο μανγκα !!

Zoro → Loke
Ρε συ τι έχει πάθει ο Ginpachi αυτές τις μέρες και δεν τον βρίσκω στο news; Ούτε και το upadupa μου φορτώνει, προβλήματα;
Όχι τίποτ' άλλο αλλά πολλές φορές ότι αρχεία ψάχνω στο news τα έχετε μόνο εσείς, damn you monopolizers! :P
EDIT: Α, σχετικά με lightning char στο FT που είδα ρωτάς την Nighteyes από κάτω, υπάρχει για καλή σου τύχη και είναι και ο χαρακτήρας που μου έδωσε μια από τις ιδέες για το νέο user name: Laxus (ή Luxus) λέγεται και τον δείχνει πρώτη φορά στο επεισόδιο 10 νομίζω... από τους πιο badasses της σειράς (εμ ποιος θα ήταν, ο φλώρος με το name Loke; XD).

didimakia → Loke
Το Hairy ειναι κατι εντελως random ή το συνδεσες με την σειρα καπως? :P

Lebw → 愛情のある中心
Κοιτα, το anime απο ενα σημειο και μετα (την πρωτη βασικη ιστορια με τον Grell και την Madam Red) ειναι λιγο οτι να 'ναι, καθως σταματαει να ακολουθει το manga. Δεν θα το ελεγα παραξενο, αλλα ειναι πολυ ωραιο, κι αν σου αρεσε μπορεις να το δεις ευχαριστα μεχρι το τελος. Αλλα αν θες να νιωσεις πραγματικα ποσο γαμ*ατο ειναι θα σου προτινα να διαβασεις το manga. Ειναι απιστευτο!
Τωρα οσο για το τι γινεται, δεν μπορω να σου πω ακριβως γιατι θα στο χαλασω, [εκτος αν 8ελεις να ακουσεις spoiler που δεν το νομιζω] το μονο που θα σου πω ειναι πως ο Sebi εχει να ριξει πολυ ξυλο!

Strange Loop → Mad_Hatter
[IMG]http://freddos.yooblog.gr/files/2010/06/zizou.gif[/IMG]
i loled

Kamen Tantei Zura → spartankid
γεια σου γεια σου! καλά είμαστε =P (ο πληθυντικός μ'άρεσε) εσύ; καλά; :)