Community Status Updates

Zoro → Loke
Αν και δεν έπιασα εντελώς το τι έπαθε, υποθέτω είναι κάτι παρόμοιο με τα fails των σκληρών δίσκων, πάλι καλά που το σώσατε δλδ, ξέρω τι ζόρι είναι να ξανακατεβάζεις (ή ανεβάζεις εδώ) τα πάντα από την αρχή, άντε με το καλό!
Στο 10 δεν έκανε επίδειξη της δύναμής του, απλώς παρουσιάστηκε σαν ένας από τους πιο δυνατούς του Fairy Tail, ένας ξανθός με καρφάκια αν τον θυμάσαι. Για την ακρίβεια θα κάνει πολύ καιρό να δείξει τις ικανότητές του, απλώς κάπου γύρο στο 22-23 έχει ένα μικρό hint.
Για Loke που λες έχει ολόκληρο arc αφιερωμένο στο anime που μόλις τελείωσε... 2-3 επεισόδια. XD

Mad_Hatter → iristella
Δεν ειμαι πολυ των fps, για μετα την εξεταστικη το συζηταμε :)

mono → papp0us
Hi ! Αν μπορείς στον διαγωνισμό για τα banners να προσδιορίσεις ποιό banner παίρνει πόσους βαθμούς γιατί δεν είσαι σαφής και δεν θα μετρήσουν :P
edit : Χαζομάρα μου, απλά δεν εμφανίζονταν τα emoticons...Sorry για την ενόχληση :P

AmiRyuuzaki → HelenGreece4ever
thanks για to add :D σαρεσει ο hitsugayia??? και εγω εχω μια ποροση :P ααα και βλεπεις και mermaid melody??? ενα απο τα αγαπημενα μου :D μηπως ξερεις απο που μπορω να κατεβασω ολα τα επισοδια???

Loke → Zoro
raid degraded + another hd failrue = normally 100% data loss
αλλα με τη βοηθεια ενος τυπα τα σωσαμε ολα, θα επιστρεψει σε καποιες μερες.
α και το 10 το ειδα, δε προσεξα τυπα με ηλεκτρισμο.
ps. loke prevails λεμε.

didimakia → iris 生活 kurosaki
Δεν εχει σημασια...θα πω ψεματα οτι τον γουσταρεις(τον Δημητρη ή τον Αντρεα...) και θα σκαρωσω ολοκληρη κατασταση... μουχαχαχα

laraska → Serestrum
Χρόνια πολλά αν γιορταζεις ή οτιδηποτε...
αυτες τις παρωδιες που τι βρισκεις ;

didimakia → iris 生活 kurosaki
Δεν σε συμφερει...σε εχω στα δαχτυλα μου..ενα τηλ να παρω...οχι περισσοτερα...ενα μονο...

FallenSpiritGR → sunday
link den exo alla o artis legete darel.ru
einai apo ena pack me wallpepares anime an thes sto stelno!