Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Kamen Tantei Zura → Kai
[url]http://www.youtube.com/watch?v=xXILF_q0_uY&feature=related[/url]
!!! :)

Vagelio → Kai
OMG!!! Δεν το πιστευω πως δεν την ειχα δει, παλι καλα που μου το ειπες kaiser (και ελεγα πως του ξεφυγε). Honto arigatou, παω για download (^O^)
Oσο για την ταινια, ειναι οντως τοσο καλη οσο λεγατε με τα παιδια στο AP? Γιατι εκει που ειχα πορωθει, ειδα τον noname και το θαψιμο που της εριξε και μου φανηκε καπως περιεργο... παντως εχει να κανει με το internet, και internet=win XDDDD

Randell → Jorg
Yes. Εγώ με τίποτα δεν σχεδίαζα να δω 443(τοτε) επεισόδια ενώ θα έπρεπε να διαβάζω, αλλά όσο πήγαινε γινόταν και καλύτερο, κι έτσι δεν μπορούσα να σταματήσω. Σε ποιο επεισόδιο έχεις φτάσει ;

Jorg → Randell
Haha. Πιστευω θα το τελειωσω κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου αν και εχω ακουσει απο ενα σημειο και μετα γινεται πολυ πορωτικο, οποτε θα τα βλεπω 20-20 τα επεισοδια :P.

iristella → Deedee
To set σου είναι απλά πανέμορφο. Ειδικά το avatar. Kaι το profil. I wanna stay in this page like forever. >w<

Sakura!!! → Kenny
ναι διάβασα πως το μάνγκα είναι καλύτερο.. όμως πάνω κάτω το ίδιο στόρυ δεν είναι? ..

Sakura!!! → papp0us
Να πω την αλήθεια ειναι λίγο βαρετό γτ δεν εχω καταλάβει ακόμα, ουτε εχει δείξει πολλα!..
το εχω παρατήσει λίγο αμα τελειώσω την 1 σεζον θα δώ.. ty για την απάντησή σου!

Night Wizard Seal → didimakia
You are the next in Guess Who!.
Σε πληροφορώ για να είσαι έτοιμος :P

Deedee → Night Wizard Seal
Thank you!^^ Νομίζω ότι είναι περιττό να πω για το δικό σου σετακι! Franke rulez!!!

insanemuffin → The Tragic Prince
τιποτα!εγω ευχαριστω για το accept :) Castlevania fan?

Night Wizard Seal → Deedee
Το σετάκι σου είναι απίστευτό. Και άλλος ένας D.Gray man fan :P

monkey d luffy → Hitorinai Kokoro
φιλε ειμε καινουριος και δεν κσερω μηπος μπορεις να με πεις τι γινεται στα ανιμε παρτυ τι μουσικι παιζει και τετια φαση ρε σ σκεφτομαι να ερθω γιαφτο σε παρακαλω την απαντηση να μου την στειλεις σε private post ok?