Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black RockMad_Hatter

[IMG]http://img85.imageshack.us/img85/7738/tinaterrafinalfantasy6.jpg[/IMG]
Jun 25 2010 21:19
Photo

Mad_HatterBlack Rock

its ok και εγω αργω xd [IMG]http://i47.tinypic.com/2q9vypw.jpg[/IMG]
Jun 25 2010 21:08
Photo

Kai → spartankid

Lol, πάντως καλά έκανες και άρχισες από το manga, το anime έχει πολλά fillers, όχι ότι είναι άσχημα. Ίσως σε μπερδεύει λίγο επειδή δεν έχει μπει ακόμα στο ζουμί της υπόθεσης, στη συνέχεια έχουν να βγουν πολλά πράγματα. Δε νομίζω να μπορέσεις να το πας σιγά από ένα σημείο και μετά, ειδικά στα τελευταία :ρ
Jun 25 2010 21:01
Photo

spartankid → Kai

τότε να το πάω πιο αργά άσε που χάνω μερικές φορές το νόημα αλλά δεν βαριέσαι xD πραγματικά δεν καταλαβαίνεις πότε περνάει και αυτό είναι το απίθανο λίγες φορές να μου κεντρίστει τόσο το ενδιαφέρον xD
Jun 25 2010 20:35
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Aww. Ποιός είναι ο Rolf? Μήπως εννοείς τον γνωστό (not that much) ηθοποιό, DOLPH Lundgren? Σκέψου κάτι αντίστοιχο του Ahnold, μόνο που δεν έγινε Κυβερνήτης της Καλιφόρνια.
Jun 25 2010 20:34
Photo

Kai → spartankid

Αυτό να λέγεται. Χαχα, καλά όχι και τόσο, το πολύ 36 είναι αν θυμάμαι σωστά. 100 δε φτάνει με τίποτα, αλλά πίστεψέ με, ούτε που θα καταλαβαίνεις πώς θα περνάνε. Θα φτάνεις στο τέλος του chapter και θα λες "Τι αυτό ήτανε;". Μετά που θα το περιμένεις μήνα με μήνα να δεις πώς θα είναι... τα κόβει σε κάτι σημεία...
Jun 25 2010 20:31
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

meh την παλεύω την παλεύω πολύ όμως χειρότερα και από emo :S και μιλάω σε όποιον βρώ να ξεχνιέμαι λίγο τεσπά για μνήμη μην μιλάς ξεχνάω πάντα τα ονόματα από anime-manga και ας τα διάβασα πρίν από πέντε λεπτά :S
Jun 25 2010 20:25
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

πράγματι, έχεις μια τέτοια αίσθηση XD ναι άσε~ σκέφτεσαι ότι μετά θα έχει υποχρεώσεις κτλ XD (εξαιρούμε την φοιτητική ζωή που λένε) πολλοί νιώθουν έτσι~ :)
Jun 25 2010 20:22
Photo

Petran79 → red pyramid

Και ο σαμπονις εχει τιτλους. Στην ηλικια του ο' νηλ ηταν πολυ καλυτερος αλλα τραυματιστηκε. Πιο ολοκληρωμενος παικτης ειναι παντως. ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ,Τριποντα, ασσιστ,κλεψιματα, τριπλα για 2.20 δεν ειναι και ασχημα. Αξιζε και αλλον τιτλο αν δεν ειχε γινει η σφαγη με τους γιουγκοσλαβους στην αθηνα. Ο ο'νηλ ειναι οδοστρωτηρας πιο πολυ και υπερτερει στη δυναμη αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο (καντε φαουλ να αστοχησει) Τελευταιοι τελικοι που ειχα δει ηταν νομιζω το 2003. Ηταν οι 76rς με τον αιβερσον παντως. Ωραιοι ηταν. Α και τους ημιτελικους των σακραμεντο με το στογιακοβιτς που παρατριχα δεν πηγαν στον τελικο. Τοτε ημουν αγγλια και τα εδειχνε ζωντανα μιας και βολευε η διαφορα ωρας. Αν το σκαι εδειχνε τους τελικους ζωντανα θα εβλεπα ενα μερος. Ειχα δει λιγο στην αρχη αλλα δεν μπορω να κρινω.
Jun 25 2010 20:20
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

όχι, απλά το τόνισα μη μας παρεξηγήσουν άλλοι XD το κακό μάτι υπάρχει παντού~ όχι ότι δε θα βόλευε να το κάνουμε αυτό, αλλά βλακεία θα ήταν. πχ αυτό που έβαλα η άλλη δεν το ήξερε αλλά της φάνηκε ενδιαφέρον όπως και σε εσένα, αν και είναι μικρό. οκ θα σου πω! ελπίζω να μη το ξεχάσω, γιατί δεν έχω και την καλύτερη μνήμη. XD κατ'ά τ'άλλα τι κάνεις; :D
Jun 25 2010 20:20
Photo

spartankid → Kai

εντάξει μερικά πράγματα συμβαίνουν μια φορά στην ζωή σου και όσο να ναι ... Τεσπά είναι καταπληκτικό ρε εσύ έχω πορωθείιι ώχ τα τελευταία είναι μηνιαία ; να φανταστώ είναι 100 σελίδες :S
Jun 25 2010 20:17
Photo

Black RockMad_Hatter

[IMG]http://img687.imageshack.us/img687/6306/terradissidia.jpg[/IMG] σύγνωμμη για την καθυστέρηση αλλά φτιάχνω βαλίτσες και είμαι στο πόδι σήμερα
Jun 25 2010 20:16
Photo

spartankid → 愛情のある中心

γεια σου τι κάνεις ?
Jun 25 2010 20:14
Photo

Kai → spartankid

Ω, αλήθεια; Ούτε που το θυμάμαι. Πού να φτάσεις στο τέλος. Ειδικά από το σημείο που μπήκε το manga σε μηνιαίο έχει πάρει τα πάνω του και γίνονται πράματα και θάματα. Σε βλέπω σε κανά 2 μέρες να τα τελειώνεις. Και μη χαλιέσαι ό,τι κι αν είναι, η ζωή συνεχίζεται :D
Jun 25 2010 20:14
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

για πλάκα το είπα δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες :S το έχω καταλάβει πώς δεν είσαστε απατεώνισες xD πάντως το τελευταίο manga που έχεις βάλει μου φαίνεται πολύ καλό μόλις απαντηθεί ρίξε μια φωνή μήπως το χάσω
Jun 25 2010 20:12