Community Status Updates

GhostPrince → Lucy Heartfilia
ti tainia ? o_O
egw twra girisa home....aptis 11 edina sxedio emxri prin ligo...eleos....niw8w sa na borw na kanw ta pada meta afto....dn uphrxeee!!! palu kl p nd epa8a tpt apto anxos...me to 8ema p pese xD anyway....& yea...epitelous ir8e to kalokairi kai se mena...xaxa...

papp0us → Botsun
Ναι ρε συ απο τη μέση και μετά, σοβαρεύει επικίνδυνα, αλλα είναι καλή φάση!
Δες και Nagasarete Airantou ή Ai Yori Aoshi .. Ειδικά το πρώτο, είναι η επιτομή του Harem.. 1 αρσενικος, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!! έχει και πολύ γέλιο

didimakia → Dramatic Heroine
Αυτο για τα ρωσσικα ηταν η πρωταπριλιατικη πλακα...ειχαν γινει ολα ρωσσικα, μιλουσαν ολοι ρωσσικα κλπ :P

Botsun → papp0us
Το είδα το Shuffle πολύ βαρύ για Harem ρε παιδάκι μου....Παρολ'αυτά ήταν γαμάτο!!

Paprika! → iristella
[COLOR=black]Καλησπέρααα!!! Συγγνώμη που απαντάω μετά από τόσο καιρό, αλλά τις προηγούμενες εβδομάδες δεν είχα δυστυχώς χρόνο λόγω εξεταστικής! Ευτυχώς η εξεταστική τελείωσε πριν τρεις μέρες και έχω και πάλι χρόνο να επισκέπτομαι το site. :) [/COLOR]
[COLOR=black]Μια και έχω διαβάσει μπόλικα shoujo manga ως τώρα, θα ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες και για οποιοδήποτε άλλο είδος κυκλοφορεί!!! (Ευχαριστώ για τη βοήθεια με το post μου)!!! ;-))))[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]P.S. Καλώς σας βρήκα όλους!!!!! [/COLOR]

Lucy Heartfilia → Serperoth
Χωρίς πλάκα λες κάτι θεικά με τα οποία σκάω κυριολεκτικά στα γέλια!

d.neko-angel → Strange Loop
ευχαριστούμε ^^
και με την εξεταστική καλά αποτελέσματα να έχεις και για μετά καλή ξεκούραση!

Strange Loop → d.neko-angel
Πανέμορφη πόλη. Τελειωνω εξεταστικη τωρα και θα πάω για μια εβδομαδα να ηρεμήσω Ναυπακτο.
Ηave fun there...