Community Status Updates

Strange Loop → Kenny
[QUOTE=Kenny;404495]Κιθάρα forever.
[/QUOTE]
Aστο, φίλε, δεν το εχεις στην κιθάρα...xD
:hahaha:
Οk τωρα είμαι κακός....

d.neko-angel → Strange Loop
όχι δεν είμαι εγώ από ναύπακτο, είναι μια από τις φίλες μου.
η οποία είχε την απίστευτη καλοσύνη και υπομονή να ανεχτεί όλο το τρελοκομείο μαζί για ένα τριήμερο ^^

Kenny → Kamen Tantei Zura
Α, η Kai... που την μπέρδεψα για αγόρι κάποτε. XD
Ελπίζω να σας δω κάποτε σε κάποιο meeting.

meidei → Kenny
Θα τα εξηγούσα αν η εξήγηση τους δεν παραβίαζε προσωπικά δεδομένα για τα οποία δεν έχω άδεια να δημοσιοποιήσω.

Kamen Tantei Zura → Kenny
α, thanks και πάλι τότε! :D
Φαίνεται, πρέπει να έριξες δουλειά πάνω του! βασικά αν είχα και εγώ τέτοιο avatar δεν ξέρω αν θα ήθελα να το αλλάξω ποτέ XD
αν αλλάξεις θα μου φαίνεται πολύ περίεργο, νομίζω δηλαδή. το συνήθισα XD
Ήθελα να το διαβάσω, θα το αγόραζε κάποτε η αδερφή μου από το mangashop(που δε φέρνει τίποτα πια) αλλά είχε μόνο το 2 vol. το 1 το είχαν πάρει =P
παλιά μπάντα ε; τουλάχιστον είναι ροκ οπότε θα μου αρέσουν. :) οι στίχοι πάντως όταν τους είχα δει με είχαν αρέσει :D
ναι, είναι στο forum, συγκεκριμένα η Kai.

Kenny → Kamen Tantei Zura
Ναι, για το καινούργιο avatar λέω. ^^
Χαίρομαι που σου αρέσει και το δικό μου set. Ειδικά το avatar είναι με διαφορά το πιο δύσκολο gif που έχω φτιάξει. Τι χρονισμοί, τι fades... τα πάντα όλα έχει... γι' αυτό θέλω να το φορέσω για καιρό.
Και όντως, είναι από το Ikigami, και μιλάμε για ένα καταπληκτικό manga που πρέπει να διαβάσεις. Οι στίχοι στην sig είναι από το τραγούδι 2112 των Rush, ένα συγκρότημα που πρέπει να ακούσεις.
Η αδελφή σου είναι στο forum;

Kamen Tantei Zura → Kenny
ευχαριστώ πάρα πολύ!!! αν και μόλις άλλαξα avatar οπότε δεν ξέρω ποιο από τα δύο εννοείς =P
και για τα δικά σου μπορώ να πω το ίδιο φυσικά! :D sig από το ikigami σωστά; ή τουλάχιστον έτσι μου είχε πει η αδερφή μου. πρέπει να το διαβάσω κάποια στιγμή XDD

Kenny → matassos
Το gelbooru είναι danbooru wannabe... εγώ μόνο danbooru επισκέπτομαι και είμαι καλυμμένος.
Όσο για τη sig, καλή, χωρίς να είναι πολύ καλή. Προτιμώ ελαφρά την ακριβώς προηγούμενη.

monkey d luffy → Igore
file mipos kses kanena magazi stin thessaloniki p na poulai kartes yu gi oh re s an kses stile diefthinsi plz efxaristo

monkey d luffy → Amphilyki
file na se rotiso kati mipos kses kanena magazi stin thessaloniki p na poulai yu gi oh kartes tora gt kanena den poulai kai exo porothi asxima an kses stile diefthinsi kai pls stilto se priate messege tnx

Loke → °•πίΟu-πίΟu•°™
αν πεθανει η mio .... μμμμ ....
I SHALZ BRINGZ DOWNZ ZE INTRAWEBZ and then i ll haz a cheezeberger