Community Status Updates

Kenny → matassos
Και βέβαια ήταν φυσικό στις άλλες εικόνες ρε συ, και στο σχήμα και στο μέγεθος, κι αυτό τις έκανε ωραίες. Το φυσικό σχήμα δεν είναι μπάλα, είναι αχλάδι κομμένο στη μέση. Μου τη δίνουν οι καλλιτέχνες που βαριούνται να σχεδιάσουν ρεαλιστικά βυζιά και αντ' αυτού πετάνε κει πέρα απλά κάτι μπάλες στη θέση τους. Είναι αντιαισθητικό.
Το Für Elise δεν το έχω, μάστορα.

matassos → Kenny
ενω στα αλλα ηταν φυσικοτατο! XD , καλα μεθαυριο θα αλλαξω... βασικα αυριο αφου αλλαξε η μερα.. btw δες αν εχεις το "Fur Elise" του beethoven , καποια παρτιτουρα για κιθαρα, εχω μια που χα βρει παλια googlarontas αλλα δεν ξερω ποσο σοι ειναι

Nighteyes → spartankid
Ναι, πολύ καλή σειρά. Πριν 2+ χρόνια, προ anime εποχης δηλαδή, είχα ψάξει και τα βρήκα στο net και τα ξαναείδα. Και πιο πριν είχα αγοράσει και τα βιβλία. Αν και απευθύνονται σε μικρές ηλικίες μου άρεσε πολύ η ιδέα.
Την πρώτη ταινία που είδα μου είχε αρέσει αρκετά. Στο κινηματογράφο την είχα δει. Αλλά φυσικά όπως γίνεται σε όλα σήμερα, επικεντρώνουν πιο πολύ στα εφε παρά στους χαρακτήρες.

Kenny → matassos
Χάλια η σημερινή sig. Πέτα την στον κουβά γρήγορα.
Αν το βυζί δεν έχει το φυσικό σχήμα, απλά ΔΕΝ λέει.

Nighteyes → Loke
Εντάξει, δεν είναι ότι τα απεχθανομαι.:P Αν και του Bleach πολλές φορές τα βλέπω μισά πια: Oι μάχες τελευταία είναι εντελώς γελοίες ή ανούσιες. Βασικά για την ώρα του φαγητού μια χαρά είναι τέτοιες σειρές.
Α τέλεια! Ωραία θα τα δω τότε σήμερα να μπω και στο thread που μετά από 10 μέρες δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι...:hot: Αλλά δεν άντεχα να φάω spoiler σ' αυτήν την σειρά. Είναι από τις αγαπημένες μου. Εδώ και το manga το σταμάτησα όταν είχα μάθει ότι θα βγει ξανα anime.

GhostPrince → alex90
hi! no prob =]
τι γινεσαι? thanks για το accept....χαιρομαι που σε γνωριζω :)

Sakura!!! → Eleni~WaIKinG oN AiR~
ναι ναι!!βασικά μπορώ να πω πως η μουσική στην ιαπωνία είναι σημαντικό για τον κόσμο..
όχι όπως εδώ..^^ υπάρχουν συγκροτήματα εκεί που θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα..παντού!!Οι gazette είναι ενα από αυτα!!

GhostPrince → Kamen Tantei Zura
νταξει...δεν 8α το ελεγα τοσο....μαρεσουν τα action αρκετα...αλλα γενικα πσαχνω ανιμε με καλο plot..[εξυπνα]..τα slice of life μαρεσουν πολυ....και romance βλεπω αρκετα....λιγο mecha ...mmm...γενικος βλεπω διαφορα...καλο να νε....κιοτι να νε XD
Thanks BTW :)

Tea-chan → Kenny
[QUOTE]Όσο για το πότε θα το τελειώσουν, έχοντας μάθει από έμπιστη πηγή [B](guess who)[/B] τι τρελό fail έπεσε στον τελευταίο τόμο του manga, δεν μπορώ να πώ ότι τρώω τα νύχια μου με ανυπομονησία.[/QUOTE]
Ποιός ήταν άραγε, ποιός; XD

Black Kaiser → matassos
Άσχετο αλλά η signature σου είναι χάρμα οφθαλμών. Κάθε μέρα κάνεις update ?

Loke → Nighteyes
το 64 θα δειξει πως θα ειναι χρονια μετα οι χαρακτηρες, το 63 ειναι βασικα το τελος της σειρας.
Α εγω δεν εχω προβλημα με τα spoilers διαβαζω εδω και χρονια το manga XD
ps. μπραβο σου που βλεπεις τα shonen για να ελεγχεις τα thread, δεν υπαρχει ουτε 1 στις χιλιες να το εκανα εγω αυτο XD

spartankid → Nighteyes
είδα ότι έκανες πόστ για την νάρνια και δεν μπορούσα να μην μιλήσω εννοείς την σειρά έτσι του bbc ? πω πω αναμνήσεις έχω να την δω πάνω από μια δεκαετία έτρεχα και άνοιγα τις ντουλάπες σπίτι μου δυστυχώς πριν από λίγα χρόνια πήγα και πήρα την πρώτη ταινία που βγήκε και δεν μου άρεσε καθόλου :/

Nighteyes → Loke
Γενικά τα NarutoPieceBleachFairy τα βλέπω streaming. :P
Δεν με νοιάζει και τόσο η ποιότητα εικόνας (και μεταφρασης) σ' αυτά πια. Κυρίως τα βλέπω για να ξέρω τι γίνεται και να μπορώ να ελέγχω τα thread.
Το FMA ας πούμε όμως που βρίσκεται σε εντελώς άλλο επίπεδο, το περιμένω από eclipse. Στα τελευταία επεισόδια φοβάμαι να μπω και στο thread μην φάω κανένα χοντρό spoiler και την ψωνίσω. Είχα πέσει πάνω σε κάτι με το 61 και από τότε περιμένω να τελειώσει και μετά. Btw, μια που το είδες, αν δω το 63 θα μείνω σε cliffhanger ή το 64 θα είναι απλά επίλογος; Μήπως τα δω και μπω και σήμερα δηλαδή.:congrats:

Orion19 → miko-chin
Βλέπω άγρια πόρωση με τον Kenichi. Hee hee hee. Λογικότατο. Τα σπάει! Αλήθεια, το DMC το είδες/έχεις δεί; Τρέχα! Θα σκάσεις στο γέλιο!