Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Kamen Tantei Zura

xaxa...δεν βλεπω Yaoi XD τεσπα...μμμ...μεταφραζεις επισοδεια δλδ? ο_Ο και δεν το ξερα οτι ειχε βγει στα ελληνικα...χαχα...κριμα...αλα δεν πειραζει...στα αγγλικα το βλεπω εγω....ευτασα στο 16το επ :) Angel Densetsu e?....δεν το ξερω...xD το ειναι? romance? action? :P και ναι μια χαρα τα πηγα...ππανελληνιες εδινα φετος -_-....γενικος μια χαρα πηγα λιγο μα8ηματικα...επεσα εξω...:\ βαλανε δισκολα για μενα :P στα ααλλα οκ πιστευω XD ευχομαι να περασω εκι που 8ελω τ_Τ ναι αυτα ειναι τα αγαπημενα μου πανω κατω....που χω στο προφιλ...αλλα νταξι οτι 8ες εχω δει κιεγω...λολ xD anyway....
Jun 29 2010 15:44
Photo

Strange Loop → psofia

Butthurts
Jun 29 2010 15:27
Photo

Anelis → psofia

ahahhahahahaha μλκα θα με πεθάνεις
Jun 29 2010 15:19
Photo

FallenSpiritGR → Jorg

lol are you sirius???? omg δεν το ηξερα!!! δες στην υπογραφη μου εχω ενα group στο facebook κανε join if you want!! αντε εγω τωρα ειμαι μεσαρα αν εχεις ακουστα τον αυγουστο κατεβενω ηρακλειο παλη
Jun 29 2010 15:17
Photo

Kamen Tantei Zura → GhostPrince

σε ευχαριστώ και εγώ :D είδα κάτι yaoi ova(lol), που είχαν ξεμείνει στον εξωτερικό και μετά άρχισα κάτι άκυρα, και μετά είδα το Angel Densetsu~ φοβερός συνδυασμός όμως. και μόλις τελείωσα το Arakawa και το Working. ναι είναι αρκετά καλό, εγώ δυστυχώς έχω δει μόνο μέχρι το 15. λόγω μετάφρασης του στα ελληνικά~ πρέπει να μεταφράσω το 18 και μετά να δω και τα άλλα δυο προηγούμενα τα οποία τα είχε αναλάβει άλλο άτομο XDD είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν και τα υπόλοιπα επεισόδια :D χαχαχα έτσι έτσι :D καλά τα πήγες; δεν πολυξέρω τι έχεις οπότε αν σου πρότεινα έτσι κάτι στο άσχετο~ ντάξει φαίνεται από το προφίλ death note, code geass, tengen toppa αλλά~ βλέπω και One piece στο εξώφυλλο του άλμπουμ εκεί XD χαχαχα έχω ακόμα να δω~ είναι λίγα ακόμα :)
Jun 29 2010 15:17
Photo

The Tragic Prince → Mad_Hatter

Run Run or you ll be well done
Jun 29 2010 15:14
Photo

psofia

Και έλεγα κάτι βρομάει στο profile μου... Οι κλανιές της ξέρειςποιαανελίς θα ήταν :Ρ
Jun 29 2010 15:10
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

[IMG]http://i47.tinypic.com/2dlvl3a.gif[/IMG]
Jun 29 2010 14:35
Photo

mono → aboumonkey

[QUOTE=aboumonkey;405721]Καθέ μέρα κάτι μαθαίνεις... Σήμερα μάθαμε ότι το cosplay και τα amv's είναι serious business.[/QUOTE] I SO lol'd with that :P
Jun 29 2010 14:28
Photo

kakashi sensei → MisaYoshiko

but i'll kick everyone's ass in a few seconds. οποτε aprooved :P
Jun 29 2010 13:50
Photo

thanks ρε ;) εριχα μια ματια και στις δικιες σου :P και 8α ελεγα το ιδιο...χαχα...xD nice ti OVA? anime?....εγω τιποτε το σπουδεο....αρχισα και βλεπω το durarara...ιμε στο 10το επισοδειο ;) φενεται πολυ ωρεο ...και αυτα πανω κατω...τελιωσανε οι εχετασεις πριν 3 μερες....και το χω πσιλοκαπσει..yohohhoo~ τι αλλα εσυ? για ανιμε to τι βλεπεις δε νομιζω οτι χρειαζεται να ρωτησω μιας κι αποτι βλεπω η waching list s ειναι διπλασια απτη δικια μ...χαχα.. XD αν εχεις να προτηνεις τπτ καλο πες :D
Jun 29 2010 13:29
Photo

Kamen Tantei Zura → GhostPrince

Και εγώ :) τι να πει, όλα καλά~ βλέπω κάτι ova τώρα~ εσύ; ααα θυμάμαι που είχα επισκεφτεί το profile σου! ζωγραφίζεις πολύ ωραία! :)
Jun 29 2010 13:05
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

ε ναι σίγουρα :D έτσι :) εμ τι :) φυσικά~ εγώ αποφάσισα να δω σειρές προς το παρόν, να ανέβουν αυτές. όλο ova βλέπω XD
Jun 29 2010 12:39
Photo

MisaYoshiko → kakashi sensei

it took him years to grow this beard, and you'll gonna do it just like that? forbidden
Jun 29 2010 12:27
Photo

:hi: np...^^ χαιρομαι που σε γνωριζω...:orly: τι λεει? :wis:
Jun 29 2010 10:47