Community Status Updates

Mad_Hatter → Serestrum
Ποιος να μου το ελεγε ρε οτι θα με ποιασεις εσυ αδιαβαστο με σειρα mecha xd

Sakura!!! → Eleni~WaIKinG oN AiR~
Λυποθημούσα δεν λές τπτ..αμα έρχονταν οι gazette μπροστα μπροστά θα πήγαινα..θα είχα τρελαθεί, θα τους κυνηγαγα για μια φωτο!!!:joyful:
Ειδικά τον Aoi να κάνει τα δικά με την κιθάρα!! and Ruki να τραγουδάει...:blingeye2:

Petran79 → iristella
Α τι μου θυμησες. Ειχα παραγγειλει τοτε κατι bοοtlegs και την ειχα δει με ποιοτητα dvd αλλα με αθλιους υποτιτλους. Ετσι και αλλιως τη σειρα για τη μουσικη την ακους πιο πολυ. Ειχα κατεβασει υποτιτλους απο την καλη μεταφραση απο τους insτrυmενταlιτy και μεσω dvd ειδα τα πρωτα επεισοδια ετσι. Δεν μεταφρασαν ολα τα επεισοδια δυστηχως.
Ναι ειχα δει στο bαkαbτ αυτη την εκδοση. Λεγαν πως 340 mb ειναι πολλα για τετοια εικονα.
Δες την παντως αλλα σε σχεση με το mαngα και την ταινια ειναι μερα με τη νυχτα. Θα σ'αρεσει και το mαngα αν σου αρεσουν οι κωμωδιες.
Ευχαριστω παντως.

kakashi sensei → segno-sama
ela re geitona.
den eimaste kai polloi animades stin perioxi mas.

Napster → matassos
Δεχεσαι requests για signatures? :P Καλα ρε 'συ, καθε μερα βρισκεις και διαφορετικες sigs? Nice!!!
Υ.Γ. Θα βαλεις και πιο "hentai" sigs??? xD

Nighteyes → Loke
--Nαι, όμως είναι λίγο ταλαιπωρία να κουβαλάω το laptop στην τουαλέτα.--:P
Mα όχι, αυτό λέω. Εχω σταματήσει να το διαβαζω από τον Αυγουστο του 2008, όταν έμαθα ότι θα βγει καινούργιο anime.

Black Kaiser → stark-sama
Την Lurιποια ? Που την θυμήθηκες. Παλιά καλά Bleach fillers. :P
Η αλήθεια είναι πως υποστηρίζεις cool χαρακτήρα, το παραδέχομαι. Υποθέτω πως το 277 έγινε το αγαπημένο σου επεισόδιο τώρα ?

Tomodachi2
Που λες Ρηνουλα, δεν ειναι δυσκολη η στολή της Haruhi. Ξερω καποιες που την εφτιαξαν και μονες τους.
Απ το ιντερνετ θα βρεις σιγουρα κατι φτηνο, αλλα με το ρισκο αυτό που θα ρθει να μη σου κανει ακριβως σε μεγεθος αμα διαλεξεις non-custom size (όλοι το χουμε παθει αυτό!) Περι ερευνών e-bay (μιας και δεν υπάρχει τιποτα στανταρ να συμφερει σε τιμές τους παντες) συμβουλεψου στο ψαξιμο τον kabaMarudis-sensei (κι εμενα αυτος με ξελασπώνει στα ψαξιματα e-bay που μαι στουρνος).
Η μοδιστρα παλι νομιζω πως συμφερει αρκετα, μιας και ειναι απλό αυτό που θα φτιάξει. Φτηνά υφασματα υπαρχουν πολλά γυρω απ την Αιόλου, τα ραφτικά δεν πιστευω να κοστίσουν πολύ. Μια φωτογραφια δειχνεις και μια μοδιστρα-τσακαλι στο φτιαχνει πι και φι.
Και e-bay και μοδιστρα ειναι εξισου καλές λυσεις. Σκεψου τα και εδώ ειμαι για ό,τι αλλο προκυψει...

spartankid → Nighteyes
Nαι πριν κάποια χρόνια η et1 έδειχνε πολύ ποιοτικές σειρές και ευχάριστες σειρές.Θυμάμαι επίσης μια σειρά γύρω στο 96 με 98 μάλλον ρώσική και εποχής 60-70 που ήταν κλασσικά παραμύθια με κανονικούς ηθοποιούς και ήταν απλά μαγευτική.Είχε υπέροχα τοπία θάλασσες χιόνια δάση και προέβαλλε πολύ ωραία μηνύματα είχε ακόμα και λίγα effedakia αν θυμάμαι καλά.

Orion19 → miko-chin
Και βέβαια το προτείνω! Θα σκάσεις στο γέλιο! Βέβαια έτσι όπως τον έχουνε κάνει, δεν είναι ωραίος όπως στο Zeni Geba, αλλά για το ρόλο, είναι γάντι! Την έχω δεί τη ταινία περίπου 90 φορές και ακόμα σκάω στα γέλια κάθε φορά. Τη βλέπουμε με τη μητέρα μου και χαχανίζουμε καθ'όλη τη διάρκεια!
Δε ξέρω αν είσαι της metal, αλλά θα την απολαύσεις ιδιαίτερα τη ταινία και για το soundtrack τότε.

IreneTheCardcaptor → SpirosK81
HELLOOO! Eida kati videakia sto youtube, apo kei se gnwrizw. Prepei na eisoun kai sto karaoke p eixe ginei. Genki desu ka?

IreneTheCardcaptor → karkas
Pw, megale, se kapoiou to kanali, de 8imamai, eida p eixes grapsei gia ena Feebas. Den eisai o monos p aganaktise, pistepse me, efaga to topo gia na to vrw! Xereis pou mporeis na piaseis Chimecko??