Community Status Updates

matassos → Napster
δεν εχω ιδεα, λογικα artwork θα ναι δεν νομιζω fanart.. τελικα θες η οχι? xD

Black Kaiser → Tea-chan
[QUOTE]Σε πρόλαβα, σε πρόλαβα! Νια-νια! /πεντάρχονο mode [/QUOTE]
Χαχα, δεν μετράει αυτό. Οι pics δεν είναι τίποτα μπροστά στο script. Να δούμε αυτό πότε θα προλάβεις πρώτη να ποστάρεις, Τσάι. :kakaka:
/εξάχρονο mode :P

Napster → iris 生活 kurosaki
Οπα, Οπα ειπα!!! LoD fan???
Υ.Γ. Πες ναι, πες ναι....xD

Napster → matassos
Εχμ....εχμ....ΟΧΙ δεν θελω. BTW οι κοπελες ειναι απο anime ετσι? Αν ναι, δωσε names ΤΩΡΑ!!! :P
Pervent mode on: Κανε, κανε μου μια PLEASE!!!! xD

Black Rabit → alex90
Πλησιάζει η ώρα ναιιιιιιιιιιιι~!!!!!!!:lovulovu:Αγάαααααααπη!!!!Αχ και μόνο που σκέφτομαι ότι θα σε δω~~:nbleed::moeee:

iris 生活 kurosaki → matassos
χαχαχα απο τοσο νωρις; αι μπες μσν απο εκει ν μιλαμε καλυτερα :P

matassos → iris 生活 kurosaki
και γω κατι παρομοιο επαθα.. ασε που επρεπε να κοιμηθω..

matassos → Napster
μπα δυσκολα, μη σου πω θα το ηρεμισω καπως(more clothes) γιατι μου τελειωνουν οι εικονες! (και γυμνο δεν μπορω να βαλω, οπου εκει υπαρχει απειρο υλικο :P) βασικα χρησιμοποιω ετοιμες εικονες, τις κοβω τις μικραινω βελτιωνω αν χρειαζετε αντιθεση κλπ και κοτσαρω ενα "ματασσος" 5 λεπτα δουλεια
αν θες σου κανω καμια..

miko-chin → Orion19
Ωραία.Έψαχνα και μια τρελή κωμωδία τώρα τελευταία γιατί πολλά δράματα βλέπω και θα πάθω κατάθλιψη έτσι όπως πάω!Καλά και στο Zeni Geba ένας καημένος που φορούσε τα ίδια ρούχα στα 5 πρώτα επεισόδια ήταν(τι χαρά που θα κάνανε οι παραγωγοί επειδή δε θα πληρώνανε κοστούμια!).Η metal είναι η μοναδική(μέχρι στιγμής) μουσική που δε μου αρέσει καθόλου.Αλλά και πάλι για τον Kenichi όλα τα βλέπω,όλα τα ακούω!!!

iris 生活 kurosaki → matassos
χθες μ κλεισε η μανα μ τ ρουτερ γ αυτο βγηκα απο μσν:sigh2: