Community Status Updates
johntheo95 → matassos
να ρωτησω ποια προγραμματα χρησιμοποιεις για τις φοτο?(κοψιμο,σμικρινση και τα λοιπα...)
Jul 02 2010 15:43
Sakura!!! → Zouhan
[url]http://www.youtube.com/watch?v=fAcxXciRMcE&feature=player_embedded#[/url]!
gia to song ^^
Jul 02 2010 15:16
Serperoth → Lucy Heartfilia
Δεν πειράζει! Και εγώ χτες δεν μπόρεσα να μπω εδώ (κάτι έγινε)
Εγώ καλά.
Τώρα θα περάσω πέντε λεπτά να σε δείχνω επειδή είδες το Eclipse.:P
*5 minutes later*
Μια χαρά που λες εγώ. Αραλίκι, φροντιστήρια... Καλή φάση.
Jul 02 2010 14:36
demonicMC → monkey d luffy
costumes εννοεις στολες? Αν αυτο εννοεις πιστευω πως ατυχησες μπορει να υπαρχει στη Ναβαρινου στο cine shop αν υπαρχει κατι απο κει και περα για cos-play υποθετω οτι τις φτιαχνεις μονος σου
Jul 02 2010 13:25
HelenGreece4ever → KamenoC
μην νομίζεις, γιατί πριν λίγο καιρό είχα με Hitsugaya και μετά θα δω με ποιόν αγαπημένου μου θα βάλω
Jul 02 2010 12:57
Nicktheartist → 愛情のある中心
:oo:εεεε 41,5 ωρες?Μπραβο χαρας το κουραγιο σου και μεσα σε 7 μερες αλλα αφτο το εκανες γιατι δεν θα ξαναερθεις αθηνα κιολας να φανταστω.:ureshii:Arigato gozaimasu για τα καλα σου λογια το ιδιο σου ευχομαι κι εγω για το δικο σου κομικ!!!Αλλα λογω τον πολλων φροντ δεν εχουμε και παρα πολλυ χρονο να ασχοληθουμε:unlucky:.Αλλα δεν το βαζουμε κατω και θα κανουμε κατι ολο το καλοκαιρη.ΟΥΦ πολλη ζεστη εχει:heat:να καλα το air-condition.
Jul 02 2010 12:51
Tenshi → MisaYoshiko
μμμ, I see!!
Καλα θα το δω και απο κοντα!! ;)
Ενα σημαντικο που πρεπει να προσεχεις παντως ειναι η διατροφη του. Να τρωει και χορτο ξηρο γιατι θα εχει σιγουρα προβλημα με τα δοντια του!!
Jul 02 2010 11:40
MisaYoshiko → Tenshi
θεωρητικα ναι... αλλα διαβαζα ενα βιβλιο σημερα και ελεγε οτι πολλες φορες πουλανε νεαρα κουνελια για νανους. και εγω σαν να το βλεπω να μεγαλωνει αρκετα
Jul 02 2010 11:28
MisaYoshiko → Tenshi
btw, εχω παρει ενα κουνελακι εδω κ ενα μηνα, οποτε οταν ερθεις αθηνα και βρεθουμε για την καμ, ελα απο το σπιτι :D
Jul 02 2010 10:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed