Jump to content

Community Status Updates

Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Αν σου πω οτι σε 7 μέρες έκανα 41,5 ώρες σχέδιο θα με πιστέψεις? :sadist: 6άωρα συνεχόμενα πήγε. :blingeye2: Καλή επιτυχία με το κομικ! Το ξέρω οτι έχει πλάκα, για την ακρίβεια πορώνεσαι αμα ξεκινήσεις και δεν σταματάς μέχρι να ξεμείνεις από ιδέες. :if:
Jul 02 2010 09:19
Photo

Getekid → Black Rabit

Τελικά, ναι:burningbe3:, θα ανέβουμε. Σε λίγο φεύγουμε με την αδερφή μου για Θεσσαλονίκη οπότε αύριο θα είμαστε όλοι στο meeting:joyful:. Θα τα πούμε εκεί!
Jul 02 2010 07:40
Photo

ZeLiGa → tsintori

Το όνομά μου πάντα έτσι ήταν. Απλά από zeliga το έκανα ZeLiGa(το είχα γράψει έτσι από βιασύνη :Ρ). Μάλλον με μπερδεύεις για άλλον.
Jul 02 2010 07:34
Photo

Strange Loop → Anelis

Δες Breaking Bad , ασε τα comedy, μεγαλωσες....
Jul 02 2010 05:04
Photo

Night Wizard Sealmono

:hahaha::hahaha: καλά...
Jul 02 2010 04:43
Photo

monoNight Wizard Seal

Δεν είμαστε εμείς fujoshi...Εσύ είσαι shota... :P
Jul 02 2010 04:42
Photo

Night Wizard Sealmono

Άτιμες fujoshi.
Jul 02 2010 04:28
Photo

D.Dragon → Toriko

Φίλε πρέπει να σου πω πως μόνο από το όνομα το avatar και τα στοιχεία σου, σε θεωρώ θεό. Τα σπας.
Jul 02 2010 02:07
Photo

D.Dragon → Strange Loop

Δεν ξέρω είναι αρρώστια:sadist:...λες και έχει γίνει βαμπίρ και με έχει δαγκώσει αναγκαζοντάς με να βλέπω όνειρα μαζί της :P
Jul 02 2010 02:00
Photo

LokeKenny

ρε μπορεις να μου καθαρισεις λιγο μια εικονα? το μονο που εχεις να κανεις, ειναι το ασπρο background της να το κανεις πραγματικα ασπρο :P
Jul 02 2010 01:31
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

:hihi2: και εγώ από torrent τα κατέβαζα αλλά τώρα μοιράζομαι κάτι site με μια φίλη μου γιατί μου την είχαν δόσει σε κάποια φάση τα torrent καθώς μου προκαλούσαν προβλήματα και στην σύνδεση οπoτε ναι... Πίστεψέ με θα βαρεθούμε πολύ αγγλία... το μόνο hyperκαλό όλης της υπόθεσης είναι πως σε μία ελεύθερη μέρα θα πάρουμε το τρένο για λονδίνο (1 ώρα) και θα πάμε το μαγαζί [URL="http://tokyotoys.com/index.php?main_page=official_tokyotoys_outlets&zenid=4ae061656083151b3952b8ae9dcb428e"]TokyoToys[/URL] :kawaii:
Jul 02 2010 01:18
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

τιχερηηη...XD αν και για μα8ηματα πας...αλλα δεν πειραζει...καλα 8α ναι...:joyful::kakaka: και nai το ειδα....μαλλον αυτο 8α φτεει...:\ εγω παλυ απο torrent τα κατεβασα οποτε....[μου βγηκε και η πιστη γτ τα τελευτεα επ. δεν ειχαν παροχους] XP:sadist: εγω δεν το πολυ κοβω για διακοπες φετος...δεν ξερω..:canthelp:...λογικα 8α παω μια week χαν8η στο πατερα μου...να κανω και μερικα μπανια :joyful:...εε.μετα δεν εχω ιδεα...δεν εχει κανονιστει τπτ :P ελπιζω να γινει κατι και να μι λιωσω στη ζεστη εδω α8ηνα τον αυγουστο μονο :hihi2::hiding_something:
Jul 02 2010 01:07
Photo

Azathoth → monkey d luffy

ime apo athina ala ke pali pes an thes :P
Jul 02 2010 00:52
Photo

Azathoth → valadorn

enois pu me lene Azathoth anti gia flame.alchemist? estila PM se enan mod ke izitsa na to alaksi :O
Jul 02 2010 00:52
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

[URL="http://www.animedownloads.us/anime/durarara"]εδώ[/URL] μάλλον φταίει που δεν έχουν βάλει ακόμα το 24.. :P Τίποτα, σήμερα σπίτι ήμουν όλη μέρα, έπαιξα cod, είδα το Earthsea και διάφορες άλλες βλακίες,.. αλλά ούτος σι άλλος Κυριακή φεύγω αγγλία με μια φίλη μου για 3 εβδομάδες για κάτι μαθήματα (lame) οπότε γενικά ετοιμάζομαι υλικά και ψυχολογικά,.. εσύ;;;
Jul 02 2010 00:51